Reality

Hotelleventyret

Norge • Sesong 1, Episode 2

Shiva jobbet som kvinneaktivist i Afghanistan, og måtte flykte etter at livet ble for farlig for henne og de tre barna. Nå har hun har fått sin aller første jobb i Norge, på Clarion Hotell The Hub, og får mulighet til å møte Petter Stordalen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Reality, S1:E1

  Det håndplukkede teamet som skal få gigantprosjektet opp å stå store utfordringer med å rekke å få hotellet klart til åpning. Stordalen trenger 250 nye medarbeidere til hotellet, og for å finne de beste folkene tar han i bruk utradisjonelle metoder.

 • Episode 2
  Reality, S1:E2

  Shiva jobbet som kvinneaktivist i Afghanistan, og måtte flykte etter at livet ble for farlig for henne og de tre barna. Nå har hun har fått sin aller første jobb i Norge, på Clarion Hotell The Hub, og får mulighet til å møte Petter Stordalen.

 • Episode 3
  Reality, S1:E3

  Midt i innspurten for å få hotellet klart til åpningen, går årets happening av stabelen for de ansatte i Nordic Choice Hotels. I Globen Arena i Stockholm holder Petter Stordalen et gigantisk event for å hylle de ansatte.

 • Episode 4
  Reality, S1:E4

  Det er kort tid igjen til åpningen av Clarion hotel the Hub, etter to års ombygging. Den første store konferansekunden, Reklamebransjens prisutdeling Gullblyanten, skal gå av stabelen på åpningsdagen.

 • Episode 5
  Reality, S1:E5

  Åpningsdagen er her, og de ansatte kjemper mot klokka. Ksenia, lederen for alle renholderne, får mann og barn til å komme og hjelpe til. Rett før de skal åpne, blir hotellet rammet av en enorm vannlekkasje.

 • Episode 6
  Reality, S1:E6

  Medarbeiderne på Clarion Hotel the Hub klarte så vidt å komme i mål til hotellet åpnet for første gang. Én uke etter, venter nok en stor begivenhet: hotellets offisielle åpningsfest med hundrevis av inviterte gjester, en konsert på Jernbanetorget.

 • Episode 7
  Reality, S1:E7

  Det er dagen etter Clarion hotel The Hubs offisielle åpningsfest. Hotellet er i full drift, og det strømmer inn med tilbakemeldinger fra gjestene på Trip Advisor. Emilie er markedssjef på hotellet, og vi blir med henne når hun skal holde foredrag.

 • Episode 8
  Reality, S1:E8

  Hotellets stolthet, restauranten Norda, får dårlige anmeldelser i avisene. Aaron, som har ansvaret for restauranter og barer på hotellet, må ta grep. Sammen med markedssjef Emilie og salgssjef Christine legger han raskt en plan for Norda.

 • Episode 9
  Reality, S1:E9

  Etter en hektisk åpningsperiode begynner rutinene å falle på plass, og de ansatte kan konsentrere seg om å perfeksjonere hotelldriften. Ksenia og styleavdelingen jobber med å heve kvaliteten på romvasken, mens Linda planlegger en stor bankett.

 • Episode 10
  Reality, S1:E10

  Petter åpner et nytt hotell i hjembyen Porsgrunn. Men han jakter stadig på nye hoteller utenfor Norge, og nå har det dukket opp muligheter i Finland. Men risikoen er høy. Nå kan de ansatte på Clarion hotel the Hub endelig slappe av.