Reality

Hotelleventyret

Norge • Sesong 1, Episode 9

Etter en hektisk åpningsperiode begynner rutinene å falle på plass, og de ansatte kan konsentrere seg om å perfeksjonere hotelldriften. Ksenia og styleavdelingen jobber med å heve kvaliteten på romvasken, mens Linda planlegger en stor bankett.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Reality, S1:E1

  Det håndplukkede teamet som skal få gigantprosjektet opp å stå store utfordringer med å rekke å få hotellet klart til åpning. Stordalen trenger 250 nye medarbeidere til hotellet, og for å finne de beste folkene tar han i bruk utradisjonelle metoder.

 • Episode 2
  Reality, S1:E2

  Shiva jobbet som kvinneaktivist i Afghanistan, og måtte flykte etter at livet ble for farlig for henne og de tre barna. Nå har hun har fått sin aller første jobb i Norge, på Clarion Hotell The Hub, og får mulighet til å møte Petter Stordalen.

 • Episode 3
  Reality, S1:E3

  Midt i innspurten for å få hotellet klart til åpningen, går årets happening av stabelen for de ansatte i Nordic Choice Hotels. I Globen Arena i Stockholm holder Petter Stordalen et gigantisk event for å hylle de ansatte.

 • Episode 4
  Reality, S1:E4

  Det er kort tid igjen til åpningen av Clarion hotel the Hub, etter to års ombygging. Den første store konferansekunden, Reklamebransjens prisutdeling Gullblyanten, skal gå av stabelen på åpningsdagen.

 • Episode 5
  Reality, S1:E5

  Åpningsdagen er her, og de ansatte kjemper mot klokka. Ksenia, lederen for alle renholderne, får mann og barn til å komme og hjelpe til. Rett før de skal åpne, blir hotellet rammet av en enorm vannlekkasje.

 • Episode 6
  Reality, S1:E6

  Medarbeiderne på Clarion Hotel the Hub klarte så vidt å komme i mål til hotellet åpnet for første gang. Én uke etter, venter nok en stor begivenhet: hotellets offisielle åpningsfest med hundrevis av inviterte gjester, en konsert på Jernbanetorget.

 • Episode 7
  Reality, S1:E7

  Det er dagen etter Clarion hotel The Hubs offisielle åpningsfest. Hotellet er i full drift, og det strømmer inn med tilbakemeldinger fra gjestene på Trip Advisor. Emilie er markedssjef på hotellet, og vi blir med henne når hun skal holde foredrag.

 • Episode 8
  Reality, S1:E8

  Hotellets stolthet, restauranten Norda, får dårlige anmeldelser i avisene. Aaron, som har ansvaret for restauranter og barer på hotellet, må ta grep. Sammen med markedssjef Emilie og salgssjef Christine legger han raskt en plan for Norda.

 • Episode 9
  Reality, S1:E9

  Etter en hektisk åpningsperiode begynner rutinene å falle på plass, og de ansatte kan konsentrere seg om å perfeksjonere hotelldriften. Ksenia og styleavdelingen jobber med å heve kvaliteten på romvasken, mens Linda planlegger en stor bankett.

 • Episode 10
  Reality, S1:E10

  Petter åpner et nytt hotell i hjembyen Porsgrunn. Men han jakter stadig på nye hoteller utenfor Norge, og nå har det dukket opp muligheter i Finland. Men risikoen er høy. Nå kan de ansatte på Clarion hotel the Hub endelig slappe av.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer