Dyr, Reality

Hundepatruljen Oslo

2015 • Norge • Sesong 2, Episode 6

Tonje og Torill jobber stadig med å bekjempe narkotikabruken i hovedstaden, mens Svein Magnus og Thomas får en tøff vakt med både gjengslagsmål og hærverk. Morten blir veldig i tvil når han stopper en uforsvarlig bussjåfør.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Dyr, Reality, S2:E1

  Narkotikahundeførerne Tonje og Torill står på standhaftig i kampen mot narkotika i de åpne rusmiljøene, patruljehundeførerne Kristian og Duncan er stadig på jakt etter kriminelle, og Lars og Morten er fortsatt ute etter å opprette rettferdighet.

 • Episode 2
  Dyr, Reality, S2:E2

  Vi blir med Thomas og Svein Magnus på nattevakt der de møter på noen kjenninger Svein Magnus har møtt ved flere anledninger da han jobbet i et annet politidistrikt. Vi er også med på det som blir en så dramatisk biljakt at den er til stor fare for andre trafikkanter. Kristian og Kim trener Nestor...

 • Episode 3
  Dyr, Reality, S2:E3

  Lars og Kristian er på vakt når det kommer melding om en mann med pistol på Oslo S. Sammen med flere andre patruljer sikrer de området. Tonje og Torill jobber i åpne rusmiljøer for å få narkotika bort fra Oslos gater.

 • Episode 4
  Dyr, Reality, S2:E4

  Kriminalsøksteknikker Kai og hunden hans Trixxie besøker Politihøyskolen for å vise studentene hvordan man jobber med hund i grove kriminalsaker. Lars og Kristian, og hundene deres Blitz og Nestor, bistår et annet politidistrikt med å finne en antatt omkommet person.

 • Episode 5
  Dyr, Reality, S2:E5

  Endre og Paul hanskes med lommetyver og en ustabil kvinne som vil hoppe i vannet. Torill og Tonje jobber i det åpne rusmiljøet i Oslo, der politi i uniform og sivil, sammen med hund, jobber for å få stoffet bort fra gata, og forebygge rusmisbruket blant unge håpefulle.

 • Episode 6
  Dyr, Reality, S2:E6

  Tonje og Torill jobber stadig med å bekjempe narkotikabruken i hovedstaden, mens Svein Magnus og Thomas får en tøff vakt med både gjengslagsmål og hærverk. Morten blir veldig i tvil når han stopper en uforsvarlig bussjåfør.

 • Episode 7
  Dyr, Reality, S2:E7

  Vinteren er en spesielt krevende tid for politiet og deres firbente kompenjonger. Før hver vintersesong trener Hundetjenesten seg på vinterkjøring og på å gå spor med hundene på hvitt underlag. Vakta har såvidt startet i det Morten og Lars får oppdrag om å forfølge en stjålet bil. De følger spore...

 • Episode 8
  Dyr, Reality, S2:E8

  Hundene i Hundetjenesten i Oslo lever med hundeførerne sine, både på og utenom jobb. De knytter sterke bånd, og beskjeden blir derfor ekstra tung for Lars når han får vite at Toffen har fått uhelbredelig kreft og ikke lenger er tjenestedyktig.

 • Episode 9
  Dyr, Reality, S2:E9

  Det har blir stjålet mye fra containere på et anleggsområde, og Endre og Inger-Karin er på stadig jakt etter de skyldige. Jobben motiveres også når de ved hjelp av Endres hund, Mango, får en vellykket pågripelse. Lars og Duncan må trå til i jakten på en narkolanger som stikker fra politiet, og de...

 • Episode 10 - Sesongavslutning
  Dyr, Reality, S2:E10

  Nestor og Kristian deltar i norgesmesterskapet for politihunder. Nestor har fremdeles noen år igjen i tjeneste, men Kristian har begynt å tenke på yrkeslivet etter at Nestor må pensjoneres. I sesongens siste episode av Hundepatruljen Oslo blir vi med når han drar til Sverige for å hente en ny hun...

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer