Krimdrama

Interrogation

7.4 IMDbUSA

Avhør av en ung mann med rusproblemer som på 1980-tallet blir dømt til livsvarig fengsel for mordet på sin mor. Fra fengselet fortsetter han å hevde sin uskyld og kjempe for friheten.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Eric Fisher
  Krimdrama, S1:E1

  I 1983 blir en kvinne funnet brutalt myrdet i sitt hjem i Los Angeles. Etterforskningsleder Dave Russell mistenker straks offerets sønn Eric Fisher, en 17-åring med rusproblemer, og presser ham hardt i første avhør.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 2 - Sgt Ian Lynch
  Krimdrama, S1:E2

  Tjue år etter mordet på Mary Fisher etterforsker Ian Lynch, politiets leder for interne saker, Erics påstand om at etterforsker Russell begikk tjenestefeil under avhørene av ham.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 3 - Kim Decker
  Krimdrama, S1:E3

  Eric møter etterforsker Russell for aller første gang da han saksøker en ekskjæreste. Eric stelte i stand fest i leiligheten sin sammen med naboen hans, Trey Carano, men festen kom etter hvert helt ut av kontroll.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 4 - Dr. Marjorie Thompson
  Krimdrama, S1:E4

  Eric sier seg skyldig i mord for å få en mildere fengselsstraff, men må først gjennomgå en psykologisk undersøkelse og vurdering. Russell er overbevist om at Eric er skyldig, og gjør sitt aller beste for å gi ham en hardest mulig straff.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5 - Chris Keller
  Krimdrama, S1:E5

  Da Erics venn Chris blir avhørt om en forbrytelse han har begått i New Mexico, dukker det opp ny informasjon som kan hjelpe Eric. Eric blir flyttet fra en ungdomsanstalt til et delstatsfengsel med langt farligere medfanger.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 6 - Henry Fisher vs. Eric Fisher 1992
  Krimdrama, S1:E6

  Det bryter ut opptøyer når fire politimenn blir frikjent for mishandlingen av Rodney King. Henry Fisher avlegger et følelsesladet besøk i fengselet og stiller Eric et vanskelig spørsmål. Eric må velge side i en farlig fengselskonflikt.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 7 - Melanie Pruitt
  Krimdrama, S1:E7

  To tiår etter mordet publiseres det flere nyhetsartikler om Erics sak, og folk begynner å tvile på om han er skyldig. Håpet om en ny rettssak vokser når Erics barndomsvenninne Melanie kommer med opplysninger som kan forandre alt.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 8 - Charlie Shannon
  Krimdrama, S1:E8

  Tretten år etter mordet får Eric mulighet til tidlig løslatelse, samtidig som Russell er fast bestemt på at Eric må holdes bak murene. Eric hyrer inn privatetterforskeren Charlie Shannon i et siste forsøk på å renvaske seg.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 9 - Amy Harlow
  Krimdrama, S1:E9

  Privatdetektiven Charlie Shannon drar til Mexico på jakt etter Erics gamle venninne Ann, som kan sitte på avgjørende informasjon. I fengselet støter Eric på en ubehagelig medfange som ønsker å ta livet av ham.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 10 - Trey Carano
  Krimdrama, S1:E10

  Tjue år etter Mary Fishers død flyr internetterforsker Ian Lynch til Texas. Der intervjuer han Erics gamle nabo Trey om Erics aktiviteter de siste dagene og timene før mordet.

  TV2 Sumo
  C More