Dokumentar, Helse

It's Your Fault I'm Fat

Storbritannia

Tenåringer oppfordrer familiene sine til å bli med på en slankereise der de sammen går ned i vekt. Tenåringene har strevd med dårlig helse og selvtillit i årevis, og mange av dem klandrer foreldrene sine for at de ikke har grepet inn tidligere.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Stuart
  Dokumentar, Helse, S2:E1

  Nitten år gamle Stuart veier 120 kilo og lever på en diett av øl, snacks og ferdig frossenmat. Birgitte har tre jobber for å få alt til å gå rundt, men alt arbeidet påvirker familiens spisevaner.

 • Episode 2 - Ellouise
  Dokumentar, Helse, S2:E2

  Sekten år gamle Ellouise liker de gode ting i livet. Livsstilen hennes har imidlertid ført til helseproblemer, og nå skal den 94 kilo tunge jenta og moren Sarah sammen prøve å gå ned i vekt.

 • Episode 3 - William
  Dokumentar, Helse, S2:E3

  Atten år gamle William bor i London sammen med mor Anita og stefar Surrech. Han veier nå 110 kilo, og det at han har autisme gjør godt kosthold og matvaner vanskelig.

 • Episode 4 - Anna
  Dokumentar, Helse, S2:E4

  Seksten år gamle Anna bor i Warrington i Cheshire sammen med moren Sarah og faren Neil. En god appetitt har ført til at Anna nå veier 105 kilo, og hun kan ikke lenger bruke klær ment for jenter på hennes alder.

 • Episode 5 - Cleo
  Dokumentar, Helse, S2:E5

  Seksten år gamle Cleo veier 146 kilo og bor i Carlise. Til tross for hennes unge alder, dreier livet hennes seg hovedsakelig om usunne og raske måltider. Kostholdet til resten familien er ikke stort bedre, og alle spiser stort sett frossen ferdigmat.

 • Episode 6 - Kaspars
  Dokumentar, Helse, S2:E6

  Kaspars kommer fra Latvia, men etter at han flyttet til Storbritannia, har han blitt fristet av enkel tilgang på hurtigmat og takeaway. Nå er han klar for å ta tak og endre det usunne kostholdet sitt.

 • Episode 7 - Dominique
  Dokumentar, Helse, S2:E7

  Sytten år gamle Dominique fra Bristol elsker mat, snacks og kaker. Men da faren fikk hjertetrøbbel på grunn av vekten, ble han bekymret for datterens helse, og nå ønsker familien en varig endring.

 • Episode 8 - Lucy
  Dokumentar, Helse, S2:E8

  Moren til 18 år gamle Lucy har gitt datteren burgere, pizza, kaker og kjeks som et plaster på såret etter at skilsmissen til Lucys far var et faktum. Dette har gjort at Lucy har blitt større og større, og nå er tiden inne for å kutte trøstespisingen.

 • Episode 9 - TJ
  Dokumentar, Helse, S2:E9

  Med tre yngre og særdeles høylydte søsken, har gameren TJ en tendens til å flykte inn på kjøkkenet. Han begynte å game i 9-årsalderen, og har vært lite i aktivitet siden da. Nå bruker han størrelse XXXL og liker ikke seg selv.

 • Episode 10 - Leanne
  Dokumentar, Helse, S2:E10

  Den 19 år gamle studenten Leanne bor sammen med sin mor, far og yngre søster. Hun elsker å lage mat, og porsjonene er store. Det som ikke går med til middag, blir spist til frokost dagen etter.

 • Episode 11 - Jake
  Dokumentar, Helse, S2:E11

  Seksten år gamle Jake bor i Peterborough sammen med sin mor. Nattlig gamling og fast food har gjort ham kraftig overvektig, og han og moren krangler stadig om hvordan han skal gå ned i vekt.

 • Episode 12 - Rosie
  Dokumentar, Helse, S2:E12

  Den 15 år gamle sjenerte studenten Rosie, bor sammen med mor, far og tre søsken i en liten by i Northamptonshire. Da Rosies pappa fikk slag bare 40 år gammel, fikk familien seg en vekker. Nå vil de legge om livsstilen.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer