MatlagingReise

James Martin's Islands to Highlands

Storbritannia

Kokken og programlederen James Martin drar på en kulinarisk reise gjennom Storbritannia sammen med kollegaen Galton Blackistion.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - The Scilly Isles
  Matlaging, Reise, S1:E1

  James ankommer Scilly-øyene i helikopter hvor han blir møtt av sin gode venn Galton Blackiston, som plukker han opp i golfbil. Sammen tar de for seg produsenter og matretter i området rundt St. Mary´s.

 • Episode 2 - Cornwall
  Matlaging, Reise, S1:E2

  James Martin og hans venn Galton Blackiston reiser langs sørkysten av England til den berømte Newlyn Harbour. På reisen oppdager de blant annet iskrem av førsteklasses kvalitet.

 • Episode 3 - Devon
  Matlaging, Reise, S1:E3

  James og Simon Hulstone kjører gjennom Torquay, langs sørkysten av Devon med utsikt over rivieraen, før de stopper innom Simons Michelin-restaurant.

 • Episode 4 - Jersey
  Matlaging, Reise, S1:E4

  Siden klimaet er annerledes enn det på fastlandet har Jersey mye å tilby, blant annet Jersey Royal poteter, østers og blåskjell. James og Mark Jordan får et innsyn i lokale tradisjoner, matretter og severdigheter.

 • Episode 5 - Guernsey
  Matlaging, Reise, S1:E5

  James og Mark Jordan reiser fra Jersey til Saint Peters havn for å utforske hva Guernsey har å tilby. De skal få oppleve lokal bakst, sjeldne dyrearter og fantastisk sjømat.

 • Episode 6 - Dorset
  Matlaging, Reise, S1:E6

  James Martin og Michelin-kokk Paul Ainsworth møtes på Salterns Marina hvor de går om bord i den luksuriøse Princess Yacht for å se mer av Poole Harbour og Brownsea Island. James lager en asiatisk-inspirert sjømatrett om bord.

 • Episode 7 - Oxfordshire
  Matlaging, Reise, S1:E7

  I Oxford får James selskap av ikke én - men to Michelin kokker. Monica Galetti tar James med på en guidet tur i historiske Oxford før han besøker en gammel venn, Raymond Blancs, i hans Michelin-belønnede restaurant Le Manoir Aux Quat'Saisons.

 • Episode 8 - South Wales
  Matlaging, Reise, S1:E8

  James drar til Sør-Wales hvor Stephen Terry tar han med på en innholdsrik dag. De kjører innom Shaun Hill, en Michelin-belønnet kokk som James har drømt om å lage mat med. Dagen avsluttes på tivoli på Barry Island med alt fra radiobiler til churros.

 • Episode 9 - Mid Wales
  Matlaging, Reise, S1:E9

  James får selskap av enda en Michelin-belønnet kokk, Gareth Ward, som blir med på kjøretur gjennom det vakre landskapet i Cambrian Mountains. Det blir besøk på både sider- og Wagyu-gård før gutta avslutter dagen med rallykjøring i skogen.

 • Episode 10 - Peak District
  Matlaging, Reise, S1:E10

  James møter Tessa Bramley på hennes berømte gårdsrestaurant, The Old Vicarage. Her får han smake på en biffrett med grønnsaker fra gårdens hage. Dagen ender på The Barley Moe pub og bryggeri.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer