Jamie gjenoppfinner ovnstekt kylling ved å kombinere den med smakene fra en Margherita-pizza - basilikum, tomat og mozzarella - for å lage en deilig ny familiefavoritt.
Jamie lager et måltid av restaurantkvalitet som er lett å lage hjemme - hans avokado-hollandaise, som serveres med dampet torsk og asparges.
Jamie deler sine smarte snarveier til en prosciutto-innpakket stekt svinefilet servert med en gnocchigrateng fylt med ost.
Jamie gir tradisjonell stekt kylling en deilig fransk vri, viser oss hvordan vi kan bruke gammelt brød og lager en kremet rekepasta til vennen og mentoren Gennaro Contaldo.
Jamie forvandler den ydmyke auberginen til noe utrolig med sin Aubergine Milanese, og fyrer deretter opp grillen for å lage en rask lunsj med Cajun-krydret laksetaco, servert med en mangosalsa i varme tortillas.
Jaimie deler en ny, deilig måte å bruke brokkoli på i sin versjon av fylte piroger - sprø i bunnen og luftig på toppen.
Jamie viser oss en superenkel, velsmakende risrett med chorizo og reker, og Buddy lager sjokolade-dyppede jordbær og kirsebær.
Jamie lager en stor pølsegryte med mye smak - en ny familiefavoritt i Oliver-huset.