BarneprogramDrama

Julekongen

Norge

Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det var mulig å forestille seg!

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E1

  Norsk dramaserie. (1:24) Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Det er flere ting som kan ødelegge planene hans, derfor har han forberedt seg ekstra godt. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det...

  NRK TV
 • Episode 2 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E2

  Norsk dramaserie. (2:24) Kevin vil finne ut mer om den mystiske hansken han fant i hulen sin i skogen, men Peder gjør det vanskelig for han. Det Kevin ikke vet er at hansken skal ta han med til en verden han aldri før har sett.

  NRK TV
 • Episode 3 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E3

  Norsk dramaserie. (3:24) Kevin har oppdaget en hemmelig dal der det er sommer midt på vinteren. Han møter Fnugg og Skare som aldri før har sett snø og heller aldri har feiret jul.

  NRK TV
 • Episode 4 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E4

  Norsk dramaserie. (4:24) I Ridderdalen er de forundret over Kevin og snøen han har med seg. De lurer veldig på hvor den kommer fra. De har jo ikke hatt snø siden dronningen forsvant!

  NRK TV
 • Episode 5 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E5

  Norsk dramaserie. (5:24) Kevin tar med seg en selvlaget snøkanon til Ridderdalen, og folket i Ridderdalen spør om han vil bli kongen deres! Det liker ikke trollmannen Snerk for han har selv planer om å regjere.

  NRK TV
 • Episode 6 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E6

  Norsk dramaserie. (6:24) Det er Barnas dag og Kevin har invitert alle barna til feiring på slottet. Samtidig er det noen andre som oppdager tunnelen mellom Ridderdalen og Sølvskogen...

  NRK TV
 • Episode 7 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E7

  Norsk dramaserie. (7:24) Alle i Ridderdalen tror at Kevin kan lage snø på ordentlig, men det kan han jo ikke. Blir han avslørt, vil ikke familien hans få den julefeiringa han håper på.

  NRK TV
 • Episode 8 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E8

  Norsk dramaserie. (8:24) Kevin må få tak i hansken som Peder har tatt fra ham. Men Peder går ikke med på det uten videre. Et uhell under forberedelsene til pepperkakekonkurransen gir Kevin en god idé.

  NRK TV
 • Episode 9 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E9

  Norsk dramaserie. (9:24) Det er duket for den store pepperkakekonkurransen. Går alt slik Kevin har planlagt, vil det bli julefeiring i Ridderdalen!

  NRK TV
 • Episode 10 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E10

  Norsk dramaserie. (10:24) Kevin har utfordret Peder til duell om hansken, men han kan jo ikke fekte! Heldigvis vet han om noen som kan hjelpe.

  NRK TV
 • Episode 11 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E11

  Norsk dramaserie. (11:24) Kevin har ikke bestemt seg for om han skal sloss med Peder eller ikke. Men hvordan skal han ellers få tak i hansken?

  NRK TV
 • Episode 12 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E12

  Norsk dramaserie. (12:24) Endelig har Kevin fått tak i hansken. For å finne ut hvordan den virker, må han gi den til Sølve. Under ridderturneringen viser det seg at det er flere som kan få hansken til å virke!

  NRK TV
 • Episode 13 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E13

  Norsk dramaserie. (13:24) Kevin tror de to dumme ridderne er ute etter hansken for å gi den til Snerk, så han tør derfor ikke ta den med seg over til Ridderdalen. Han ber Eiril passe på hansken.

  NRK TV
 • Episode 14 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E14

  Norsk dramaserie. (14:24) Mira og Lamarr prøver å lure ridderne slik at de kan hente sekken med julekulene og få dusøren som Randi Krohn har utlovet. Når Eiril prøver hansken, får hun seg en stor overraskelse.

  NRK TV
 • Episode 15 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E15

  Norsk dramaserie. (15:24) Randi Krohn forteller at Peder har funnet de stjålne julekulene i speakerboden ved skøytebanen. Da Sara blir med for å lete etter spor, finner hun en vott som tilhører Kevin. Er Kevin julekule-tyven?

  NRK TV
 • Episode 16 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E16

  Norsk dramaserie. (16:24) Det er den store snødagen i Ridderdalen, og alle venter på at Kevin skal komme og lage snø. Kevin har husarrest og sitter innelåst i politibilen sammen med Sara, men så får han uventet hjelp.

  NRK TV
 • Episode 17 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E17

  Norsk dramaserie. (17:24) Kevin har klart å miste hansken og sammen med Eiril drar de ut for å lete. Kevin vil vise Ridderdalen til Eiril, men de kommer ikke langt fordi Ante og Anti sitter vakt ved inngangen. De overhører at Snerk har blitt konge. Har han funnet hansken?

  NRK TV
 • Episode 18 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E18

  Norsk dramaserie. (18:24) Randi Krohn har fått tak i hansken og Kevin tror moren til Eiril er den forsvunne dronningen. Hjemme hos Eiril finner de et hemmelig rom på loftet som gjør Kevin enda mer sikker.

  NRK TV
 • Episode 19 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E19

  Norsk dramaserie. (19:24) Kevin tar Eiril med til Ridderdalen for å møte Morild. Morild blir svært overrasket over besøket og han blir ikke mindre forundret når Eiril tar av seg lua...

  NRK TV
 • Episode 20 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E20

  Norsk dramaserie. (20:24) Kevin forteller Siri alt han vet om hansken og Ridderdalen mens Anton og Mira er i skogen og hugger juletre. Når de kommer tilbake har de følge med en som både Kevin og Siri kjenner, og som Kevin absolutt ikke vil møte!

  NRK TV
 • Episode 21 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E21

  Norsk dramaserie. (21:24) Eiril vil ikke tilbake til Ridderdalen. Hun vil være på Sølvskogen sammen med Kevin. Peder forteller moren sin at det var slemt å kaste familien Gran ut av huset, og vil at de skal feire jul sammen allikevel.

  NRK TV
 • Episode 22 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E22

  Norsk dramaserie. (22:24) Snerk har samlet ridderne i Ridderdalen og de er på vei til Sølvskogen. Skare og Fnugg skjønner at dronning Iris er i fare og at de må gjøre alt de kan for å advare henne.

  NRK TV
 • Episode 23 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E23

  Norsk dramaserie. (23:24) Snerk og ridderne har tatt dronning Iris til fange og Kevin planlegger en måte å skremme dem på. Han får hjelp av Eiril, Fnugg og Skare. Men det skal vise seg å bli vanskeligere enn de hadde trodd.

  NRK TV
 • Episode 24 - Julekongen
  Barneprogram, Drama, S1:E24

  Norsk dramaserie. (24:24) Kevin og Eiril er på vei til Sølvskogen. Der skal de hente familien til Kevin for å feire jul i Ridderdalen. De møter Mira på veien, og hun forteller at det skjer noe med hulen som kan sette en stopper for hele julefeiringen.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer