Ferie, Komedie

Juleølkalenderen

Norge

I juleølkalenderen blir det drinker og moro frem til jul.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Melina Johnsen
  Ferie, Komedie, S2:E1

  I julekalenderen skal vi kåre den ultimate juledrikken. Drikken er valgt ut og blir servert av ekte norske kjendiser. Det starter med en frisk og sitrusaktig øl servert av Melina Johnsen, som også byr på nydelig julesang i løpet av episoden.

 • Episode 2 - Sigurd Sollien
  Ferie, Komedie, S2:E2

  Vi er igang med å kåre den ultimate juledrikken. Panelet, Rikke Isaksen og Niklas Baarli, skal idag får servert sin andre juledrikk. Nå er det Sigurd Sollien som kommer med hjemmelaget gløgg som smaker både krydder og bacon.

 • Episode 3 - Alexander Nyhagen
  Ferie, Komedie, S2:E3

  Det kan bli blodig i julekalenderen når Alexander Nyhagen kommer på besøk. Han skal for første gang i sitt liv sablere en flaske musserende vin. Panelet og programleder Fridtjof Nilsen tar dekning men holder samtidig glassene klare.

 • Episode 4 - Lise Finckenhagen
  Ferie, Komedie, S2:E4

  Lise Finckenhagen serverer en forfriskende Pornstar Martini, som havner høyt oppe på listen. Vi mistenker at Rikke har funnet sin favoritt-drink, som blant annet har en shot musserende i listen over ingredienser.

 • Episode 5 - Hasse Hope
  Ferie, Komedie, S2:E5

  I julekalenderen kårer vi den ultimate juledrikken, og denne gangen er det Hasse Hope som har med sin personlige favorittdrikk. Stemningen hos smakspanelet er allerede svært god, og den blir ikke dårligere av Hasses søte shot.

 • Episode 6 - Jenny Jenssen
  Ferie, Komedie, S2:E6

  Det blir ikke jul uten Jenny Jenssen, og hun kommer for å øke julestemningen ytterligere hos panel og programleder. Hun serverer en svært søt, og kanskje enda sterkere, juledrikk som får opp temperaturen i studio.

 • Episode 7 - Victoria Øren Hammer
  Ferie, Komedie, S2:E7

  Det blir et lykkelig gjensyn for Rikke når hennes gode venninne Victoria Øren Hammer fra Ex on the Beach kommer på besøk. Bygdejenta fra Øvre Årdal har selvfølgelig med karsk som panelet skyller ned blandet med kaffe.

 • Episode 8 - Charter Svein
  Ferie, Komedie, S2:E8

  Det blir charter-jul med bastskjørt og bar overkropp når Charter-Svein kommer på besøk. Dette er nok et foreløpig høydepunkt for Rikke som forsyner seg grovt av drinkene.

 • Episode 9 - Jane og Ulrikke
  Ferie, Komedie, S2:E9

  I juleølkalenderen drikker vi det vi får servert, og drinken blir valgt ut og servert av ekte norske kjendiser. I denne episoden blir det en eksotisk drikk servert av Jane og Ulrikke fra 71° nord. Tror du den faller i smak?

 • Episode 10 - Hans Petter Buraas
  Ferie, Komedie, S2:E10

  Programleder Fridtjof merker at smakspanelet har fått i seg noen enheter alkohol nå, for de blir vanskeligere og vanskeligere å holde orden på. Gjesten, Hans Petter Buraas, forsøker å imponere smakspanelet med en blanding av rødvin og cola.

 • Episode 11 - Marte Bratberg
  Ferie, Komedie, S2:E11

  En solstråle kommer på besøk til panelet i dag; radio og podcast-profil Marte Bratberg. Hun serverer en frisk, rosa drikk, og det kan kanskje passe panelet som har begynt å kjenne at dette har vært en lang dag allerede.

 • Episode 12 - Grunde Myhrer
  Ferie, Komedie, S2:E12

  Også avholdsmenn er velkomne i Juleølkalenderen, og det er her Grunde Myhrer kommer inn. Han har bakgrunn fra blant annet Paradise hotel, så han har vært sammen med fulle folk før. Han byr på julebrus, og det faller i smak.

 • Episode 13 - Geir Schau
  Ferie, Komedie, S2:E13

  Det er Lucia-dagen for panelet, og det må feires, så hva passer bedre enn at Norges søteste stjernegutt, Geir Schau, kommer på besøk? Han serverer en hjemmelaget chilli-sprit, og den er sterk på flere måter, og alt for sterk for Rikke.

 • Episode 14 - Vida Lill Berge
  Ferie, Komedie, S2:E14

  Det blir endelig noe litt mer tradisjonelt i glasset når radioprogramleder Vida Lill Berge kommer på besøk. Men liker panelet egentlig akevitt? Det er en ervervet smak, tross alt.

 • Episode 15 - Marthe Kristoffersen
  Ferie, Komedie, S2:E15

  Den tidligere skistjernen og vinneren av 71° nord, Marthe Kristoffersen, kommer på besøk. Stemningen står i taket og etter noen flere enheter med alkohol blir det en riktig så hyggelig tredje søndag i advent.

 • Episode 16 - Geir Schau er tilbake
  Ferie, Komedie, S2:E16

  For noen gjester betyr det mye å få god respons på sin juledrikk, så i dag vender faktisk en av dem tilbake. Geir Schau gir ikke opp på sin hjemmelagde chilli-sprit og panelet må stålsette seg for nok en runde det lukter svidd av.

 • Episode 17 - Mystisk mann
  Ferie, Komedie, S2:E17

  En mystisk mann ikledd rød kåpe kommer på besøk. Kan det være Geir Schau igjen? Uansett så blir Rikke sjarmert, og han serverer en juledrikk vi kjenner godt til, men sjelden drikker.

 • Episode 18 - Tom Stiansen
  Ferie, Komedie, S2:E18

  Tom Stiansen kommer på besøk og byr panelet på sin julefavoritt, Pepsi Max. Det blir svært godt tatt imot av panelet som virkelig begynner å kjenne det. Rikke blir igjen sjarmert av gjesten, og har vanskelig for å konsentrere seg.

 • Episode 19 - Gustav Nilsen
  Ferie, Komedie, S2:E19

  Er det lurt å gi Rikke og Niklas instrumenter så seint i jJuleølkalenderen? Programleder Fridtjof vil nok si et klart nei til det, men det er gjesten, Gustav Nilsen, som har med seg disse sammen med en frisk øl han håper vil falle i smak.

 • Episode 20 - Håvard Lilleheie
  Ferie, Komedie, S2:E20

  Det er viktig å få i seg litt mat, tenker dagens gjest Håvard Lilleheie. Han har med både øl og ribbe til panelet, noe som faller i smak, men dessverre sliter Niklas med å holde seg i skinnet og det blir noe kaotisk etterhvert.

 • Episode 21 - Adam Schjølberg
  Ferie, Komedie, S2:E21

  Neste gjest er komikeren Adam Schjølberg, og han skal ha skryt for hvordan han takler et panel og en programleder som ikke helt makter å holde maska etter mange enheter alkohol.

 • Episode 22 - Nikis Theophilakis
  Ferie, Komedie, S2:E22

  Den neste gjesten er en ekte Nisse på låven. Nikis Theophilakis har kledd seg opp i bunad for anledningen, men har dessverre med seg en drikk som ikke faller i smak hos panelet.

 • Episode 23 - Nissemor
  Ferie, Komedie, S2:E23

  En hemmelig nissemor kommer, men denne gangen klarer panelet og avsløre hvem det er. Ikke veldig vanskelig var det heller, og hun blir ønsket hjertelig velkommen. Nissemor byr på en gul drikk de har smakt på tidligere.

 • Episode 24 - Den ultimate juledrikken
  Ferie, Komedie, S2:E24

  Det er endelig julaften, og vi får vite hvem som står for den ultimate juledrikken. Ellers blir det absolutt kaos med alt for mange gjester, alt for mange instrumenter og en lutefisk-kabaret som flyr veggimellom.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer