Dokumentar

Katastrofevitne
Witness to Disaster

Storbritannia

Øyenvitneskildringer fra katastrofer over hele verden. Med tekniske analyser avslører man hvordan hendelsene fant sted og hvordan øyeblikksavgjørelser kunne bety forskjellen på liv og død.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Tornadoen
  Dokumentar, S1:E1

  Tornadoutbruddet i april 2011 var noe helt nytt, og på bare fire dager forårsaket 360 tornadoer store ødeleggelser i de amerikanske sørstatene. En av de dødeligste tornadoene rammet Alabama og jevnet to byer med jorden på bare 15 minutter.

 • Episode 2 - Gruveredningen i Chile
  Dokumentar, S1:E2

  En gruve raser sammen i Chile, og 33 gruvearbeidere blir fanget 800 meter under bakken. Redningsarbeidet blir en kamp mot klokka.

 • Episode 3 - Jordskredet i California
  Dokumentar, S1:E3

  Montecito blir rammet av en naturkatastrofe som gjør at innbyggerne plutselig må kjempe for livet. Den lille byen i California treffes av et stort jordskred som er så voldsomt at det ødelegger husene, og fyller gatene med gjørme.

 • Episode 4 - Brannen i Portugal
  Dokumentar, S1:E4

  Historien om den største skogbrannen i Portugals historie. Brannmennene kjemper for å kontrollere brannen, men sterk vind og tordenvær gjør den ustoppelig, flere innbyggere blir fanget i infernoet hvor 205 blir skadet, og 66 mister livet.

 • Episode 5 - Snøskredet på Everest
  Dokumentar, S1:E5

  I 2015 ble Nepal rammet av et jordskjelv på 6,7 som krevde tusenvis av menneskeliv, og overlevende over hele landet blir truffet av et snøskred som ødelegger alt på sin vei.

 • Episode 6 - Fortapt i Bermudatriangelet
  Dokumentar, S1:E6

  I oktober 2015 var frakteskipet El Faro på vei fra Jacksonville til Puerto Rico da det forsvant i orkanen Joaquin. Etterforskningen viste at El Faro sank utenfor Bahamas, og alle de 33 om bord mistet livet.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer