Drama, Thriller

Kielergata

6.9IMDb2018 • Norge • Sesong 1, Episode 6

Kasper begraves og Sofie ønsker hevn over den som er ansvarlig for dødsfallet. Jonas og William blir utpresset av foreldrene til gutten de banket. Jonas føler at dramalæreren Adam begynner å ta over farsrollen for Sofie.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Kielergata
  Drama, Thriller, S1:E1

  Jonas Schulman har et rolig liv i den lille bygden Slusvik; kone, ste-datter og en enkel jobb. Men når han blir utpresset av sin nabo og bestevenn Geir kommer det frem at Jonas har en mørk fortid...

  TV2 Play
 • Episode 2 - Charles Pete Conrad
  Drama, Thriller, S1:E2

  Jonas forsøker å fortsette livet som vanlig, men drapet på Geir er ikke hans eneste problem. Jonas har mistet Sofies katt, Kasper, og Sofie insisterer på en leteaksjon. Elin begynner å merke at mannen sin ikke oppfører seg som normalt.

  TV2 Play
 • Episode 3 - Ett minutts stillhet
  Drama, Thriller, S1:E3

  Det har blitt funnet et lik i slusa, og det lille samfunnet begynner å få kalde føtter. Jonas på sin side, er livredd for en etterforskning, og gjør alt for å slukke branner. Samtidig havner Sofie i bråk på skolen.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Haakon Walters arv
  Drama, Thriller, S1:E4

  Sofie har begynt i dramagruppa, Jonas er tilbake i AA, og Elin føler at roen har senket seg. Men funnet av en blodig sko i skogen åpner etterforskningen igjen, og snart begynner gamle problemer å boble til overflaten.

  TV2 Play
 • Episode 5 - W. Schmidtberger
  Drama, Thriller, S1:E5

  Kripos blir involvert etter funnet av skoen, og det lille samfunnet reagerer med uro og mistillit. For å vise at dette er et lovlydig samfunn organiserer de natteravn - og Jonas blir tvunget til å gå med naboen William.

  TV2 Play
 • Episode 6 - Avlatshandel
  Drama, Thriller, S1:E6

  Kasper begraves og Sofie ønsker hevn over den som er ansvarlig for dødsfallet. Jonas og William blir utpresset av foreldrene til gutten de banket. Jonas føler at dramalæreren Adam begynner å ta over farsrollen for Sofie.

  TV2 Play
 • Episode 7 - Novak
  Drama, Thriller, S1:E7

  Marius Borge fra Kripos inviterer pressen til Slusvik for å riste i lokalsamfunnet, og kanskje finne ut hvem som har urent mel i posen. Inntoget av presse har en uventet effekt, og snart krakelerer flere av de lokale, særlig den mystiske Nina Novak.

  TV2 Play
 • Episode 8 - Posemannen
  Drama, Thriller, S1:E8

  Sofie er på klassetur med dramagruppa, og Elin er med. Jonas er hjemme fra jobb og bekymrer seg for Adam. Han ligner mistenkelig på en fantomtegning av Posemannen, en sexovergriper og pedofil som gikk fri. Samtidig får Jonas besøk av Kripos-etterforsker Marius Borge.

  TV2 Play
 • Episode 9 - Så sitter man der da, med sin jævla frihet
  Drama, Thriller, S1:E9

  Jonas trodde det skulle hjelpe å true Adam, men dette resulterer i større problemer, både på skolen til Sofie og hjemme med Elin. Samtidig baller pengeproblemene på seg, og Elin begynner å tvile på om Jonas noen gang kommer til å være stabil igjen.

  TV2 Play
 • Episode 10 - Finale
  Drama, Thriller, S1:E10

  Slusefestivalen er i gang, og uten Adam som regissør må Elin hjelpe dramagruppa med stykket. Elins uro skaper konflikt mellom henne og Sofie. Jonas og William har på sin side satt i gang en plan for å kvitte seg med Kripos - og Adam - for godt.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer