DyrNatur

Kinas skjulte kongeriker
The Hidden Kingdoms of China

USA

Gjennom høye fjell og store platåer, tett jungel og bambusskog viser serien oss en vill side av Kina som få kjenner til.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Fjellets spøkelser
  Dyr, Natur, S1:E1

  Teamet følger en hengiven snøleopardmor som lærer ungene hvordan de skal overleve, en sandrev må beskytte ungene mot en mektig jeger og vi får se de utrolige egenskapene til en av verdens minste katter.

 • Episode 2 - Jungelriket
  Dyr, Natur, S1:E2

  Sør i Yunnan-provinsen i Kina finnes det en unik jungel med et svært mangfoldig dyreliv. Vi får se primater og bjørner, flaggermus og bier, elefanter og sommerfugllarver.

 • Episode 3 - Kjempenes imperium
  Dyr, Natur, S1:E3

  Bambusskogen i Kina er full av hemmeligheter og overraskelser. Det er hjemmet til kjempepandaen, rødpanda, tibetmakak såvel som blomstermantis, flaggermus og emeipadder. Alle har funnet seg til rette i det store gressriket.

 • Episode 4 - Antikke gressletter
  Dyr, Natur, S1:E4

  Livet er hardt på de store gresslettene i Kina. Området herjes av voldsomme stormer året gjennom så innbyggerne må være tilpasningsdyktige og hardføre for å overleve her. Under de tre sommermånedene må dyrene utnytte muligheten til å oppdra ungene før høsten og vinteren setter inn.

 • Episode 5 - Gullmarekattens skog
  Dyr, Natur, S1:E5

  I de øde skogene i Sentral-Kina finnes det noen spesielle og høylytte primater. Vi følger en unge blant stumpneseapene gjennom dens første leveår, der hun lærer om skogen og hva som kreves for å overleve.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer