Se trailer

Dyr

Kings of Pain

USASesong 1, Episode 3

I Mexico støter Adam og Caveman Rob på to fryktinngytende dyr,og et av dem toppet Justin Schmidts smerteskala. I tillegg får de hendene dekket av maur, og de setter to nye smerterekorder.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Nightmare in a Box
  Dyr, S1:E1

  I Bolivias jungel jakter Adam og Caveman Rob på to farlige vepser, såvel som goliattarantellen. Den ene forårsaker en medisinsk nødsituasjon, og den andre biter Adam i armen og gjør armen delvis lammet.

 • Episode 2 - Stinging Punishment
  Dyr, S1:E2

  Adam og Caveman Rob reiser til Sør-Afrika for å møte barkeskorpionen, den lille uroplectes skorpionen samt den ekstremt giftige drakefisken.

 • Episode 3 - Fairy of Death
  Dyr, S1:E3

  I Mexico støter Adam og Caveman Rob på to fryktinngytende dyr,og et av dem toppet Justin Schmidts smerteskala. I tillegg får de hendene dekket av maur, og de setter to nye smerterekorder.

 • Episode 4 - World of Hurt
  Dyr, S1:E4

  Adam og Caveman Rob er i Afrika hvor de jakter på nilvaranen og maurveps. De blir angrepet av et enda farligere dyr, og er heldige som unnslipper med livet i behold.

 • Episode 5 - Point of the Dead
  Dyr, S1:E5

  Den farlige jakten på livsfarlige ulkefisker i Baja California gjør at Adam ender opp med et giftig stikk som matcher den verste smerten de har opplevd så langt. Og et tåbitt fører til den merkeligste smerteprofilen de har registrert.

 • Episode 6 - Fire Down Below
  Dyr, S1:E6

  Adam og Caveman Rob reiser til Bali, hvor Caveman Rob nesten blir slått ut av et sjøpiggsvin. I tillegg møter de en rovbille som kan påføre offeret store smerter såvel som permanente skader.

 • Episode 7 - Big Box of Pain
  Dyr, S1:E7

  Gutta sporer opp to legendariske skapninger i Amazonas: en fryktet stikkemaur og kjøttetende piraja. Caveman Rob senker en arm dekket av blod ned blant pirajaene, og resultatet blir både blodig og smertefullt.

 • Episode 8 - Execution Day
  Dyr, S1:E8

  Adam og Caveman Rob avslutter sesongen i Indonesia med to av de verste bittene så langt, fra en asiatisk skolopender og en nettpyton. Oppkast, sting og blod får dem til å tvile om på de skal fortsette utforskningen.

 • Episode 9 - Behind the Bites
  Dyr, S1:E9

  Spesialepisode med de farligste og mest spennende øyeblikkene fra Adam og Caveman Robs prosjekt for å utvide Justin Schmidts smerteskala.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer