Dokumentar, Reise

Kjør meg til OL

Norge

Uten førerkort skal Magnus Devold og bilen hans ta seg fra Norge til Sør-Korea tidsnok til å rekke åpningen av OL i Pyeongchang. For å få gjennomført reisen, er Magnus avhengig av sjåførhjelp fra tilfeldige mennesker på veien.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Vebjørn Rodal og Wilson Kipketer
  Dokumentar, Reise, S2:E1

  Magnus Devold har fortsatt ikke lappen. Likevel skal han reise med bil fra Norge til OL i Tokyo. Denne gangen tar han veien vestover, gjennom Europa, Sør-Amerika, Australia, Sørøst-Asia og Kina.

  Discovery+
 • Episode 2 - Vanderlei de Lima
  Dokumentar, Reise, S2:E2

  I Uruguay må Magnus få tak i bilen, som er blitt fraktet med skip fra England. Han blir kjørt nordover til Brasil for å møte OL-helten Vanderlei de Lima, som ble overfalt av en dommedagsprofet mens han ledet maratonløpet i Athen i 2004.

  Discovery+
 • Episode 3 - Yerko og Edward Araya
  Dokumentar, Reise, S2:E3

  Magnus blir kjørt langs de majestetiske Andesfjellene i Argentina, og inn i Chile, der han møter de olympiske kappgangtvillingene Yerko og Edward Araya. Den eksentriske advokaten James hjelper med å levere bilen til et nytt lasteskip.

  Discovery+
 • Episode 4 - David Katoatau
  Dokumentar, Reise, S2:E4

  Mens bilen er på vei til Singapore, tar Magnus turen innom de avsidesliggende Stillehavsøyene Vanuatu og Ny Caledonia. Her møter han den dansende vektløfteren David Katoatau.

  Discovery+
 • Episode 5 - Nova Peris
  Dokumentar, Reise, S2:E5

  Magnus blir kjørt 400 mil i en leiebil gjennom ørkenen i Australia, av blant andre Brolga fra Kangaroo Dundee. I Darwin møter Magnus tidenes første aboriginske OL-vinner, Nova Peris, før han får haik med en seilbåt videre til Indonesia.

  Discovery+
 • Episode 6 - Ajit Singh Gill
  Dokumentar, Reise, S2:E6

  I Singapore får Magnus tilbake sin egen bil, som på vei over Stillehavet har blitt kraftig angrepet av sopp. Han møter landhockeyspilleren Ajit Singh Gill, før han reiser videre til Malaysia og Thailand.

  Discovery+
 • Episode 7 - Det thailandske kvinnelandslaget i volleyball
  Dokumentar, Reise, S2:E7

  I Bangkok drar Magnus på Tinder-date med en ladyboy, før han trosser en matforgiftning og møter det thailandske kvinnelandslaget i volleyball. I Laos oppstår det problemer med batteriet i bilen.

  Discovery+
 • Episode 8 - Zach
  Dokumentar, Reise, S2:E8

  Magnus blir kjørt gjennom Laos og over grensen til Kina. Her møter han Zach, guide og sjåfør utnevnt av de kinesiske myndighetene. De deltar på en storslått feiring av den kinesiske nasjonaldagen, men på kvelden er de uheldige og kolliderer.

  Discovery+
 • Episode 9 - Shi Zhihao
  Dokumentar, Reise, S2:E9

  Zach kjører Magnus gjennom store deler av Kina. På programmet står flere imponerende naturopplevelser og en rekke merkverdige matretter. I Shanghai møter Magnus den legendariske bordtennis-treneren Shi Zhihao.

  Discovery+
 • Episode 10 - Lee Sung-jin
  Dokumentar, Reise, S2:E10

  Magnus tar ferge fra Kina til Sør-Korea. Der møter han sin gamle venn Min Lee, som har fikset et intervju med den bueskytteren Lee Sung-jin. En ny ferge frakter Magnus og bilen videre til Japan.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer