Reality

Kraftmenn i Alaska

USA

Ansatte ved kraftselskap i Alaska reparerer, bygger og vedlikeholder de skjøre linjenettene som strekker seg over fjell, klipper, daler og isbelagte elver i Alaska. For de barske mennene kan en liten tabbe bety forskjellen på liv eller død.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Risikerer livet på jobb
  Reality, S1:E1

  Det står om liv og død både for linjemennene som bygger og reparer linjer under ekstreme forhold, og for menneskene de risikerer livene sine for å redde. For når vinterstormene herjer tar det ikle lange tiden å fryse i hjel om strømmen mangler.

 • Episode 2 - Bombs Away
  Reality, S1:E2

  I en fjerntliggende kystlandsby herjet av voldsomt uvær, sliter ALB-sjefen Steven Foster med å få ferdig sesongens største jobb. På Kodiak Island kjemper mannskapet til Ben Mieb mot regn og sludd, og sliter med å holde tidsskjemaet for oppdraget.

 • Episode 3 - Thin Ice
  Reality, S1:E3

  I Thompson-passet blir City Electrics største jobb plutselig stanset, og Bam Bam og crewet hans blir sendt tilbake til Anchorage. For å tjene litt penger, sender Bam Bam Whiskey med en liten gruppe til tundraen i Napaskiak.

 • Episode 4 - Power Down
  Reality, S1:E4

  City Electrics oppdrag i Napaskiak er stanset og kan ikke tas opp igjen før Bam Bam får flydd inn erstatning for utstyret som gikk gjennom isen. I Tuntutuliak prøver ALB-formannen Nate Macki å få jobben tilbake på rett spor.

 • Episode 5 - The Bear
  Reality, S1:E5

  EPC-formannen Ben Miebs står overfor sin største utfordring noensinne når en linje skal dras over de bratteste toppene av Pillar-fjellet. For å få jobben gjort på best mulig måte, bestemmer han seg for å bruke helikopter.

 • Episode 6 - Web of Hell
  Reality, S1:E6

  City Electric ble nødt til å avbryte en jobb i det farlige Thompson-passet på grunn av snøskredfare, men er nå tilbake. Situasjonen blir dramatisk da formann Eric Nielson utsettes for en ulykke som kan sette en stopper for karrierens hans for godt.

 • Episode 7 - Fallen Giants
  Reality, S1:E7

  Med Bam Bam på sykehuset, tar Whiskey ledelsen da City Electrics får et krevende oppdrag der de skal reparere kraftlinjer langs en isbelagt kløft.

 • Episode 8 - Down for the Count
  Reality, S1:E8

  Bare tre uker etter at han brakk nakken, er Eric Bam Bam Nielson tilbake på jobb i City Electric. Et ødelagt høyspenningstårn som bare kan nås med helikopter skal repareres, og Bam Bam er på saken.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer