Reality

Kraftmenn i Alaska

USA

Ansatte ved kraftselskap i Alaska reparerer, bygger og vedlikeholder de skjøre linjenettene som strekker seg over fjell, klipper, daler og isbelagte elver i Alaska. For de barske mennene kan en liten tabbe bety forskjellen på liv eller død.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Risikerer livet på jobb
  Reality, S1:E1

  Det står om liv og død både for linjemennene som bygger og reparer linjer under ekstreme forhold, og for menneskene de risikerer livene sine for å redde. For når vinterstormene herjer tar det ikle lange tiden å fryse i hjel om strømmen mangler.

 • Episode 2 - Bombs Away
  Reality, S1:E2

  I en fjerntliggende kystlandsby herjet av voldsomt uvær, sliter ALB-sjefen Steven Foster med å få ferdig sesongens største jobb. På Kodiak Island kjemper mannskapet til Ben Mieb mot regn og sludd, og sliter med å holde tidsskjemaet for oppdraget.

 • Episode 3 - Thin Ice
  Reality, S1:E3

  I Thompson-passet blir City Electrics største jobb plutselig stanset, og Bam Bam og crewet hans blir sendt tilbake til Anchorage. For å tjene litt penger, sender Bam Bam Whiskey med en liten gruppe til tundraen i Napaskiak.

 • Episode 4 - Power Down
  Reality, S1:E4

  City Electrics oppdrag i Napaskiak er stanset og kan ikke tas opp igjen før Bam Bam får flydd inn erstatning for utstyret som gikk gjennom isen. I Tuntutuliak prøver ALB-formannen Nate Macki å få jobben tilbake på rett spor.

 • Episode 5 - The Bear
  Reality, S1:E5

  EPC-formannen Ben Miebs står overfor sin største utfordring noensinne når en linje skal dras over de bratteste toppene av Pillar-fjellet. For å få jobben gjort på best mulig måte, bestemmer han seg for å bruke helikopter.

 • Episode 6 - Web of Hell
  Reality, S1:E6

  City Electric ble nødt til å avbryte en jobb i det farlige Thompson-passet på grunn av snøskredfare, men er nå tilbake. Situasjonen blir dramatisk da formann Eric Nielson utsettes for en ulykke som kan sette en stopper for karrierens hans for godt.

 • Episode 7 - Fallen Giants
  Reality, S1:E7

  Med Bam Bam på sykehuset, tar Whiskey ledelsen da City Electrics får et krevende oppdrag der de skal reparere kraftlinjer langs en isbelagt kløft.

 • Episode 8 - Down for the Count
  Reality, S1:E8

  Bare tre uker etter at han brakk nakken, er Eric Bam Bam Nielson tilbake på jobb i City Electric. Et ødelagt høyspenningstårn som bare kan nås med helikopter skal repareres, og Bam Bam er på saken.