Matlaging, Samfunn

Kystmat

Norge

I Kystmat med Rune & Margit & Moi møter vi Rune Andersen, Margit Dale og Trond Moi. Trioen består av en matglad komiker, en tradisjonsmatguru fra Setesdal og en kreativ mesterkokk, og de skal på kulinarisk skattejakt langs Sørlandskysten.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Episode 1
  Matlaging, Samfunn, S2:E1

  Vi følger Rune Andersen, Margit Dale og Trond Moi på jakt etter kulinariske skatter langs Sørlandskysten. Margit tar pilotkurs på Gullknapp Lufthavn og må selv styre flyet da hun skal finne Sørlandets vakreste sted fra luften.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Episode 2
  Matlaging, Samfunn, S2:E2

  Nå settes hummer på menyen. Turen går til Odd Johan Nelvik på Det Norske Brenneri i Grimstad og det blir laget et eget brennevin med Kystmat-smak. Den populære kunstneren Frank Brunner kommer på besøk.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Episode 3
  Matlaging, Samfunn, S2:E3

  Rune, Margit og Tronds reise langs Sørlands-kysten fortsetter. De drar på sykkeltur med Dag Otto Lauritzen i Grimstad, og Trond gir Dag Otto en smaksprøve han ikke kommer til å glemme.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Episode 4
  Matlaging, Samfunn, S2:E4

  Rune, Margit og Trond møter en italiensk osteekspert i Høvåg og de lager Kystmat-pizza i Lillesand. I tillegg får de lære om kjærlighet av Esben Esther Pirelli i Grimstad, og Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kommer på besøk.

  TV2 Sumo
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer