Animert, Barneprogram

Lille Prinsesse
Little Princess

5.7IMDb2006 • Storbritannia

En ung prinsesse bor i et slott sammen med sin familie. Hun lærer om å vokse opp, og oppdager at hun ikke alltid kan få alt hun ønsker seg.

Sesonger og episoder

Sesong 6
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 5
 • Sesong 6
Sesong 6
 • Episode 11 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E11

  Lille Prinsesse er henrykt over at alle vil hjelpe henne å bygge en dumphuske, helt til hun finner ut at alle er altfor opptatt med andre ting. Det er opp til Lille Prinsesse å lære dem at det ikke er særlig rettferdig å bryte dumphuskeløfter. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 14 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E14

  Lille Prinsesse og Gilbert ønsker seg et dukkehus. Sammen bestemmer de seg for å gjøre seg fortjent til et ved å gjøre gode gjerninger rundt omkring på slottet. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 15 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E15

  Lille Prinsesse bestemmer seg for å bli en cowboy-jente, akkurat som Tøffe Tilde, en rollefigur fra yndlingsbokserien hennes. Men det å være cowboy-jente er vanskeligere enn hun hadde tenkt, og snart begynner hun å lure på om det ikke er så ille å være prinsesse likevel? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 16 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E16

  Kongehuset har et nytt kjæledyr, en liten fisk som heter Fiskefjes. Med hjelp fra Albert lærer Lille Prinsesse hvordan man passer på den, men hun er ikke overbevist om at Fiskefjes trives i sitt nye hjem. Hvordan skal hun hjelpe ham å finne seg til rette? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 17 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E17

  Alle på slottet har fridag, og de nyter freden og roen. Klarer Lille Prinsesse å være stille også? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 18 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E18

  Grandtante introduserer Lille Prinsesse for steppdansens magi, men hvordan skal Lille Prinsesse lære å gjøre det selv, hvis hun ikke vil ha dansetimer? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 19 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E19

  Yndlingstreet til Lille Prinsesse har veltet i en storm og nå må det hugges ned. Hvordan kan hun prøve å redde det? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 20 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E20

  Lille Prinsesse har lyst til å klatre i en solsikke akkurat som Jack gjorde med sin magiske bønnestengel. Med hjelp fra Professor dyrker hun frem en diger solsikke. Når hun tar fatt på sitt store eventyr, vil alle vite om hun kan finne gull på toppen. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 21 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E21

  Lille Prinsesse ønsker å våkne opp hver dag med noe pent å se på ved siden av sengen sin, men alle de peneste tingene i nærheten av slottet vil enten ikke holde seg pene for alltid, eller kan ikke bo ved siden av sengen hennes. Hvordan skal hun klare å finne den rette tingen? Britisk animasjonsse...

  NRK TV
 • Episode 22 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E22

  Professor arrangerer et megaløp på slottet og Lille Prinsesse har lyst til å vinne. Men hun lærer at det ikke alltid er den raskeste som vinner. Hun bestemmer seg for å ta det med ro, og går inn for å bli et dovendyr. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 23 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E23

  Toalett på slottet er gammelt og bråkete, så Konge og Dronning bestemmer seg for å skaffe et nytt! Men det nye toalettet er så stort at Lille Prinsesse er redd for at hun skal falle nedi det. Hva skal hun gjøre? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 24 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E24

  Lille Prinsesse bestemmer seg for å bli en oppfinner, akkurat som dyktige Professor! Hva kan hun finne opp? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 25 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E25

  Lille Prinsesse og Albert finner en tidskapsel, som ble gravd ned for mange år siden av en annen liten prinsesse og vennen hennes. De går i gang med å lage en ny tidskapsel, som fremtidens prinsesser og venner kan finne, også. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 26 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E26

  Det er en varm dag på slottet og alle vil ha et glass eplejus, men Kokk er tom! Kokk og Lille Prinsesse må finne en rask og smart måte å lage sin egen jus på! Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 27 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E27

  Det er Kongen og Dronningens bryllupsdag, og begge to skal arrangere et overraskelses-teselskap for to. Problemet er at ingen av dem vet at den andre skal gjøre det samme. Heldigvis kan Lille Prinsesse hjelpe til, men klarer hun det uten å røpe noe? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 28 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E28

  Det har ikke regnet på slottet på flere uker. Dammen til Admiral er nesten tom, og grønnsakene til Gartner er slappe og det er ikke nok vann til Lille Prinsesses badebasseng. I et desperat behov for regnskyer, prøver Professor og Lille Prinsesse å fange noen. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 29 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E29

  Pus blir ikke fornøyd når Statsministeren kommer med en ny katt til Lille Prinsesse. Når han bestemmer seg for å rømme, er det opp til Lille Prinsesse å finne sin kjære Pus og overtale ham til å bli. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 30 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E30

  Det har dukket opp et egg utenfor slottet og det er ikke noe tegn til hvem som kan ha lagt det. Lille Prinsesse er spent på å finne ut ha som er inni egget, men kan hun styre sin begeistring lenge nok til å se at det klekkes? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 31 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E31

  Det er Grandtantes ikke-bursdag og hun har fått en prompepute. Vil hun og Lille Prinsesse klare å få noen til å sette seg på den nye, rampete leken deres? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 32 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E32

  Lille Prinsesse er full av gode ideer og avgjør at det er best om Albert hermer etter alt hun gjør. Særlig hvis hun vil vinne dagens slottskonkurranse. Noen ganger er det likevel bedre å gjøre det man er flink til, i stedet for å herme etter andre. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 33 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E33

  Lille Prinsesse finner et gammelt charmsarmbånd i Dronningens smykkeskrin, og bestemmer seg for å lage et helt makent. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 34 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E34

  Lille Prinsesse har en veldig hektisk morgen, men alle vil visst at hun skal gjøre flere ting. Til slutt syns hun ikke at hun har noe annet valg enn å pakke kofferten og si ha det, og dra til et sted hvor hun ikke må gjøre noe hvis hun ikke vil. Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
 • Episode 35 - Lille Prinsesse
  Animert, Barneprogram, S6:E35

  Lille Prinsesse vil være lenge oppe og møte Grandtante. Men det å være lenge oppe er bare for voksne. Vil hun klare å gjøre seg gammel nok i tide? Britisk animasjonsserie.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer