Se trailer

Reality

Lindsay Lohan's Beach Club

USASesong 1, Episode 1

Lindsay Lohan utviderer imperiet sitt på Mykonos med lanseringen av Lohan Beach House, og håndplukker et team av profesjonelle i utelivsbransjen fra de heteste klubbene i USA, før sommersesongen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Se trailer
  Episode 1 - Lindsay Lohan: Paradise Boss
  Reality, S1:E1

  Lindsay Lohan utviderer imperiet sitt på Mykonos med lanseringen av Lohan Beach House, og håndplukker et team av profesjonelle i utelivsbransjen fra de heteste klubbene i USA, før sommersesongen.

 • Se trailer
  Episode 2 - What Are Your Intentions
  Reality, S1:E2

  Lindsay er skuffet over teamets prestasjoner den første dagen, og kaller inn til et møte hvor hun stiller spørsmål ved intensjonene deres. Det leder til at Aristoteles gir uttrykk for sin uro for Brents krenkende påfunn mot Panos.

 • Se trailer
  Episode 3 - Lohan Rules
  Reality, S1:E3

  Mens sommerbesøket tar seg opp, henter Lindsay inn den nye verten Alex, med en sterk arbeidsmoral som skal heve nivået for de andre VIP-vertene, samt en komplisert historie med Mike. Brent gjør en stor gest for å vinne tilbake Sara.

 • Episode 4 - Lindsay Steps In
  Reality, S1:E4

  Lindsay må megle da Jonitta og Gabis ulike personligheter leder til en sjokkerende krangel. Seksuelt frustrerte Mike og Alex overgir seg til fristelsen, og må bestemme seg for om det ligger noe mer bak kjemien deres.

 • Episode 5 - Lindsay's Choice
  Reality, S1:E5

  Lindsay bestemmer seg angående Jonnita og Gabis krangel, og vil hente inn to nye VIP-verter for å sørge for at hun har de beste av de beste. Nykommeren Kailah får Sara til å tvile.

 • Episode 6 - Crossing Lindsay
  Reality, S1:E6

  VIP-vertene skal på byen for å promotere Lindsay Lohan's Beach Club. Lindsay blir rasende når hun finner ut at de fester i stedet for å jobbe, noe som fører til at hun sender noen av dem hjem.

 • Episode 7 - Lindsay profitterer på manus
  Reality, S1:E7

  Lindsay sender sjokkbølger gjennom huset ved å sende hjem en av vertene. Redselen sprer seg når alle blir urolige for sin egen stilling.

 • Episode 8 - Do the Lilo
  Reality, S1:E8

  Sesongens største dag for strandhuset er rett rundt hjørnet, og Lindsay er bekymret for at Kailah og Brent skaper konflikt mellom VIP-vertene. Hun bestemmer seg for å ta en titt på saken.

 • Episode 9 - Love, Loss and Lohan
  Reality, S1:E9

  Lindsay får sin gode venn, Nico Tortorella, til å hjelpe med å gjøre stemning mellom vertene bedre ved en fullmåne-seremoni. Imidlertid slår planen tilbake da de benytter den til å beklage seg.

 • Episode 10 - I Would Rather Be Anywhere But Here Right Now
  Reality, S1:E10

  Huset er imot Brent, og Lindsay prøver å styrke moralen ved å sende dem på en båttur. Men den vennlige handlingen får uventede konsekvenser. Brent går av hengslene da Sara blir interessert i Billy.

 • Episode 11 - Mike Takes It Too Far
  Reality, S1:E11

  Vip-vertene satte gjør akt de kan for å glede Sophie og Nathan fra Geordie Shore. Mikes hengivenhet går for langt og det får uante konsekvenser. Billy begår en tabbe som kan koste ham hans kjærlighet til Sara.

 • Episode 12 - Lindsay's Final Four
  Reality, S1:E12

  Brent forsøker å begrave stridsøksen med de andre vip-vertene, men dette presser Kyle over grensen, noe som fører til slagsmål. I tillegg lover Sara å holde seg unna menn.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer