Se trailer

Krimdrama

Manhunt: Deadly Games
Manhunt: Tödliche Spiele

USA

FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996. Sikkerhetsvakten Richard Jewell er på plass under hendelsen og oppdager bomben før den går av.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Centbom
  Krimdrama, S1:E1

  Året er 1996, og sikkerhetsvakten Richard Jewell oppdager en bombe utenfor en OL-arena i Atlanta. Richard klarer å advare flere hundre publikummere før den eksploderer, men snart blir han selv mistenkt.

 • Episode 2 - Unabubba
  Krimdrama, S1:E2

  Brennan og Knox tar Richard Jewell inn til avhør. De lekker navnet hans til pressen og foretar en husransakelse som får mye oppmerksomhet. Et mediekjør starter, og snart tviler til og med Richards egen mor på at han er uskyldig.

 • Episode 3 - Bombingham
  Krimdrama, S1:E3

  Embry blir stadig mer overbevist om at den egentlige gjerningsmannen fortsatt er på frifot. Han oppdager en viktig forbindelse mellom flere nylige bombeangrep og OL-attentatet, samtidig som Jewell engasjerer advokat i håp om å renvaske seg.

 • Episode 4 - Run Rudolph Run
  Krimdrama, S1:E4

  FBI finner en mulig gjerningsmann i Eric Rudolph, som bor i fjellene i Nord-Carolina. Men bare sekunder før de ankommer boligen hans, har han flyktet ut i villmarken. Samtidig har Richard Jewell bevist sin uskyld og ber mediene om hjelp.

 • Episode 5 - Land of the Noonday Sun
  Krimdrama, S1:E5

  FBIs jakt på Eric Rudolph støter på problemer når familien hans og lokale militsmedlemmer slår tilbake mot anklagene. Richard Jewell innkaller til en dramatisk pressekonferanse.

 • Episode 6 - Army of God
  Krimdrama, S1:E6

  Eric Rudolph overrasker alle ved å fremstille seg selv som en kristen patriot som blir uskyldig forfulgt av føderale myndigheter, noe som overbeviser lokalbefolkningen og militsen. FBI ruster seg til nærmest militær innsats.

 • Episode 7 - Eric
  Krimdrama, S1:E7

  Richard Jewell er med i TV-programmet 60 Minutes under dramatiske omstendigheter. Samtidig manipulerer Eric Rudolph både lokalbefolkning, milits og FBI når han planlegger et motangrep.

 • Episode 8 - Join or Die
  Krimdrama, S1:E8

  FBI-agent Brennan og kollegaen Embry innser at de må tenke helt annerledes hvis de skal finne Rudolph. Journalisten Kathy Scruggs må stå til ansvar for å ha utpekt Richard Jewell som mistenkt.

 • Episode 9 - Don't Tread on Me
  Krimdrama, S1:E9

  FBI-agent Brennan møter militsgruppens leder, Big John, og ber dem om hjelp til å få tak i Eric Rudolph.

 • Episode 10 - Open Season
  Krimdrama, S1:E10

  Rudolph, som er i ferd med å sulte og uten allierte, blir arrestert mens han henter proviant. Han erkjenner straffskyld for alle fire angrepene, inkludert det i Olympic Park.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer