Dramakomedie, Komedie

Maniac

7.1IMDb2014 • Norge

Er det bedre å rømme fra virkeligheten enn å våkne fra drømmen? Espen har valgt å tolke alt som skjer i den triste virkeligheten gjennom en fantastisk fantasiverden. Men er det fantasien eller virkeligheten som er Espens verste fiende?

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode #1.1
  Dramakomedie, Komedie, S1:E1

  Pasienten Espen har tilsynelatende trukket seg helt tilbake fra virkeligheten og den nyansatte psykologen Mina blir nysgjerrig på Espen. Han fatter interesse for den nye kvinnen som dukker opp i livet hans, og bestemmer seg for å trekke henne inn i sin egen fantasiverden hvor Espen er superhelt.

  Netflix
 • Episode 2 - Episode #1.2
  Dramakomedie, Komedie, S1:E2

  Espen blir urolig av spørsmålene til psykologen når hun jobber for å få Espen til å åpne seg. Løsningen for Espen er å flykte inn i fantasien, hvor han og den fiktive bestekameraten Håkon er motstandshelter under krigen. De møter gutta på skauen, og får i oppdrag å sprenge et skip med tungtvann.

  Netflix
 • Episode 3 - Episode #1.3
  Dramakomedie, Komedie, S1:E3

  Espen overhører at ledelsen vurderer å flytte ham over på lukket avdeling. Han flykter inn i en episode av Hotel Cæsar, hvor det avsløres at han er enearving etter Georg Anker-Hanssen. Med hjelp fra pikkoloen Håkon forsøker å finne ut hvem på hotellet som planlegger å dolke ham i ryggen.

  Netflix
 • Episode 4 - Episode #1.4
  Dramakomedie, Komedie, S1:E4

  Isaksen fra C-fløyen innkalles for å vurdere om Espen er så syk at han bør overflyttes til lukket avdeling. Mina forsøker å få Espen til å oppføre seg normalt. I fantasien er Espen en vellykket standup-komiker, som bor i New York sammen med sin skallede sidekick, Håkon.

  Netflix
 • Episode 5 - Episode #1.5
  Dramakomedie, Komedie, S1:E5

  Mina har kommet tettere inn på Espen noe som gjør Håkon bekymret, og gjør alt han kan for å få Espen til å bli værende i fantasien. Omsider overbeviser han Espen om at alle i virkeligheten er levende døde, og at de må jakte på dem.

  Netflix
 • Episode 6 - Episode #1.6
  Dramakomedie, Komedie, S1:E6

  Espen blir tatt med hjem til den gamle leiligheten sin, i håp om at turen skal trigge noe i ham. I fantasien er Espen mestertyven Snake, som sammen med Håkon slipper ut av fengsel og planlegger å gjennomføre et aller siste kupp.

  Netflix
 • Episode 7 - Episode #1.7
  Dramakomedie, Komedie, S1:E7

  Espens far er død, og Mina og Jeffrey følger ham i begravelsen. Mina håper sorgen kan gjøre at Espen kommer i kontakt med sine virkelige følelser. I fantasien er Espen en bejublet filmregissør, på vei til premieren på sitt siste mesterverk - På gjensyn, pappa.

  Netflix
 • Episode 8 - Episode #1.8
  Dramakomedie, Komedie, S1:E8

  Mina overtaler Espen om å treffe gamlekjæresten. I fantasien er han en populær quarterback. Kompisen hans, Håkon, blir skeptisk når Espen sier ja til å dra på date med en cheerleader.

  Netflix
 • Episode 9 - Episode #1.9
  Dramakomedie, Komedie, S1:E9

  Espen må flyttes til C-fløyen. Mina prøver for siste gang å få ham inn i virkeligheten, mens Håkon gjør det motsatte. Det topper seg med en westerduell på liv og død.

  Netflix
 • Episode 10 - Episode #1.10
  Dramakomedie, Komedie, S1:E10

  Følelsene for Mina har hatt en stor og avgjørende betydning for Espen. Men vil hun gjengjelde hans kjærlighet?

  Netflix
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer