Komedie, Underholdning

Match

2018 • Norge

To sportskommentatorer følger og kommenterer livet til Stian, en helt alminnelig fyr. Han kan ikke se dem, men de kan se ham og begge er mer enn villige til å komme med analyser og forslag til taktikk til Stians hverdag.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Komme ut av samtalen
  Komedie, Underholdning, S2:E1

  Stian har dratt på en fest han vet Mia også er på i håp om å vinne henne tilbake. Idet han ankommer blir han imidlertid fanget i en samtale med den veldig søte, men akk så kjedelige Ingrid. Klarer han å komme seg ut av samtalen uten å fornærme henne?

 • Episode 2 - Historien
  Komedie, Underholdning, S2:E2

  Stian har invitert Mia og hennes venner på vors. I vennegjengen oppdager Stian en jente han håpet han aldri skulle se igjen. Klarer han å unngå å bli gjenkjent? Og blir han gjenkjent, klarer han å holde historien om det som skjedde den gangen skjult?

 • Episode 3 - Få Mia til å komme
  Komedie, Underholdning, S2:E3

  Stian har enda ikke fått Mia til å komme, og har nå bestemt seg for at i kveld er kvelden. Klarer Stian å holde sin egen nytelse i sjakk lenge nok til at Mia rekker å få sin orgasme?

 • Episode 4 - Bromance
  Komedie, Underholdning, S2:E4

  Stian føler at Svein-Erik har glidd litt fra ham, og har invitert ham på en rusletur rundt Sognsvann. Stian vet nemlig at Svein-Erik har fortalt om sin syke far til andre, men ikke til ham selv. Klarer Stian å få Svein-Erik til å åpne seg og fortelle om faren sin på denne rusleturen?

 • Episode 5 - Sove i skje
  Komedie, Underholdning, S2:E5

  Stian og Mia har det fantastisk sammen, men samtidig har det dessverre etablert seg et søvnmønster Stian sliter med å akseptere. Mia liker nemlig å ligge tett inntil ham, men da får ikke Stian sove. Klarer han å si fra om dette uten å lage dårlig stemning?

 • Episode 6 - Sjalu
  Komedie, Underholdning, S2:E6

  Mia har vært på fest alene, og Stian sliter med å skjule sin sjalusi. Han mistenker nemlig at Mia har noe på gang med Daniel, og klarer ikke slå seg til ro før han med sikkerhet vet at dette ikke stemmer. Men hvordan skal han finne ut av dette uten å virke som en sjalu dust?

 • Episode 7 - Dumpa
  Komedie, Underholdning, S2:E7

  Etter den pinlige affæren der Stian ble ferskt i å snoke på mobilen til Mia, har hun sagt at de må ta en prat. Stian er sikker på at Mia skal gjøre det slutt under samtalen, så hvor lenge klarer han å unngå den?

 • Episode 8 - One night stand
  Komedie, Underholdning, S2:E8

  Stian våkner med en ukjent dame ved siden av seg. Han husker ingenting og blir grepet av panikk. Plutselig ringer Mia på døren. Hvordan skal han klare å komme seg ut av denne situasjonen?

 • Episode 9 - Taxi
  Komedie, Underholdning, S2:E9

  Stian sitter i en maxitaxi med hele familien sin på vei til bestemors bursdag. Problemet er bare at han er ekstremt fyllesyk. Klarer han å holde spyet inne i en svingete taxi når onkel i tillegg sitter ved siden av ham og spiser pølse med rekesalat?

 • Episode 10 - Konserten
  Komedie, Underholdning, S2:E10

  Stian har kjøpt to billetter til konserten med Mias favorittband og lagt en mesterplan for å få henne med på den. Men plutselig dukker det opp en kompis som mangler billett til samme konsert. Vil Stian klare å lyve til kompisen sin for å få med Mia?

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer