Matredderne

Matredderne
Maträddarna

Dokumentar • Sverige • Sesong 1, Episode 4

Det blir ren science fiction når Paul forbereder grønnsakspålegg med kryofryseteknikk, og vi undersøker om pølser i flytende form er veien å gå for fremtiden.
Programmet er dessverre ikke tilgjengelig akkurat nå
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
  • Sesong 1
  • Episode 1
    Dokumentar, S1:E1

    Om natten følger Anna med en søppeldykker på jakt etter spiselig matavfall fra butikker, mens Paul får en ide om å lage et helt nytt produkt av gulrotavfall.

  • Episode 2
    Dokumentar, S1:E2

    Anne og Paul får en ny utfordring: Kan man få skolebarn til å spise en helt ny rett, laget av mat som ellers ville blitt kastet? Og hvorfor spiller matens utseende så stor rolle når vi velger hva vil spise?

  • Episode 3
    Dokumentar, S1:E3

    Hvorfor kaster vi massevis av mat, direkte fra kjøleskapet? Anna tester hvordan det er å spise gammel mat. I Sverige kan man ikke forestille seg å spise geit, men Paul synes det er synd at kjøttet går til spille, så han lager geiteleverpai.

  • Episode 4
    Dokumentar, S1:E4

    Det blir ren science fiction når Paul forbereder grønnsakspålegg med kryofryseteknikk, og vi undersøker om pølser i flytende form er veien å gå for fremtiden.