Dokudrama, Game show

Meglerkampen

2016 • Norge • Sesong 1, Episode 22

Kim Alexander og Hilde er et ungt og urbant par, som bor i en utleieleilighet på Grünerløkka i Oslo. Nå vil de kjøpe sin første leilighet sammen, helst i en stille gate eller blindvei. Finner meglerne drømmeboligen for Hilde og Kim Alexander?

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Dokudrama, Game show, S1:E1

  Karoline og Nicholai har vært kjærester i syv måneder, og nå vil de kjøpe sammen. Drømmen er en treromsleilighet med kjempestor veranda! Meglerne som tar utfordringen er Ada Kjenner, Fredrik Meldahl og Cecilie Beckmann.

 • Episode 2
  Dokudrama, Game show, S1:E2

  Linn Karen Carlsen er en kunstnersjel. Hun bor midt på Majorstuen i Oslo, og nå lengter hun etter en hytte og kunstneroase utenfor sentrum. Budsjettet er på 3-4 millioner, og meglerne får prøve seg utenfor asfalterte gater!

 • Episode 3
  Dokudrama, Game show, S1:E3

  Fredrik Strid og Linda Moldal Andersen bor sammen med to barn på 65 kvadratmeter, og nå ønsker de seg rekkehus med en liten hage. Her må meglerne velge mellom beliggenhet og innhold - hvordan vil dette gå?

 • Episode 4
  Dokudrama, Game show, S1:E4

  Meglernes utfordring denne gangen er Andreas Thorsen, som er blitt 31 år gammel. Alle er enige i at det er på tide at han flytter hjemmefra. Mamma Birgitte stiller opp økonomisk, men hun og sønnen er ikke helt enige om hva budsjettet bør være.

 • Episode 5
  Dokudrama, Game show, S1:E5

  Denne gangen kjemper Jørgen Swensen, Helena Holthe og Per Elling Sylte om å vise frem de mest perfekte boligene til de håpefulle boligkjøperne. Først er det alenemoren Kristin Myhr som trenger hjelp, som leter etter en leilighet på Jessheim.

 • Episode 6
  Dokudrama, Game show, S1:E6

  Jan-Egil Aasterud leter etter en leilighet øst i Oslo. Han sitter i rullestol og har derfor en del spesifikke krav til den nye leiligheten. Budsjettet hans er på 2,8 millioner kroner, og meglerne gjør så godt de kan for å møte Jan-Egils krav.

 • Episode 7
  Dokudrama, Game show, S1:E7

  Hilde Nordlund har gjort det slutt med kjæresten og må flytte. Hilde vil bo langs ring 2 i Oslo med balkong, separat kjøkken, rosett og stukkatur i taket, og originalt tregulv. Med denne sjekklista får meglerne seg en real utfordring!

 • Episode 8
  Dokudrama, Game show, S1:E8

  Kjetil Thue og Agnete Nielsen er på jakt etter drømmehjemmet. De vil ha stor bod til alt sportsutstyret, stort kjøkken, tre soverom, stor balkong og boligen bør ligge nære den nye skolen på Storo i Oslo. Her får meglerne seg en nøtt.

 • Episode 9
  Dokudrama, Game show, S1:E9

  Samboerparet Alexander Tjøsvold og Andre Starheim er på jakt etter ny bolig. Alexander og Andre er fleksible både på område og budsjett, så her har meglerne, Eirik Løvseth, Ruby Kaur og Vemund Thorkildsen, mulighet til å lete høyt og lavt.

 • Episode 10
  Dokudrama, Game show, S1:E10

  Førstegangskjøperen Wetle Finsådal vil inn på boligmarkedet. Helst vil Wetle bo på Frogner, men med et budsjett på 2,5 millioner kan det bli vanskelig. Blir det oppussingsobjekt eller klarer meglerne å lokke ham bort fra Majorstuen?

 • Episode 11
  Dokudrama, Game show, S1:E11

  Roger og Ann Meltoft har et romslig budsjett, men trenger mye veggplass til kunstsamlingen, og drømmer om kort vei til naturiststranda på Huk. Meglerne viser den ene flotte leiligheten etter den andre, men det går ikke helt som planlagt for alle.

 • Episode 12
  Dokudrama, Game show, S1:E12

  Pernille og Henning Myren er et ektepar i 20-årene som eier en leilighet på Lørenskog, som planlegger å stifte familie. De har et svært beskjedent budsjett, men leter etter bolig i hele Akershus, så dette burde absolutt være mulig for meglerne.

 • Episode 13
  Dokudrama, Game show, S1:E13

  Gudveig Storhaug og Anne Ross Solberg trenger større plass. De ønsker seg musikkrom og kontor, og gjerne heis og peis. Klarer én av ukens meglere, Christopher Soltvedt, Trine Dahl, eller Siamak Ebrahimi å finne drømmeboligen?

 • Episode 14
  Dokudrama, Game show, S1:E14

  Marte og Hedda Mæland er et tvillingpar på 27 år. For tiden bor de sammen i et kollektiv med tre andre jenter. Nå vil de kjøpe. Helst vil de bo på Grünerløkka eller Torshov, så her må meglerne være kreative.

 • Episode 15
  Dokudrama, Game show, S1:E15

  Audun Ween bor i studentbolig på Sogn i Oslo. Med foreldrenes hjelp skal han nå komme seg inn på boligmarkedet. Audun synger i metal-band, og trenger en leilighet der det ikke er lytt. Hvem av meglerne treffer best?

 • Episode 16
  Dokudrama, Game show, S1:E16

  Øyvind Boye på 35 år er opptatt av sjarm. Han vil ha en treroms toppleilighet, med skråtak og synlige bjelker. Med cirka 4 millioner i budsjett får meglerne seg litt av en utfordring.

 • Episode 17
  Dokudrama, Game show, S1:E17

  Alexandra og Kim André har nylig blitt foreldre til en liten jente. De trenger godt med plass. Ukens meglere, Hans Christian Gjestvang, Katrine Edvardsen og Morten Melsom, har mulighet til å lete etter flere typer boliger i flere områder.

 • Episode 18
  Dokudrama, Game show, S1:E18

  Ole Christer er på utkikk etter en leilighet han kan bo i lenge. Han eier nå en liten hybel i Gamlebyen i Oslo. Han vil ikke pusse opp, men ønsker samtidig å bo i en gammel bygård med rustikk sjarm. Hva finner meglerne på denne gangen?

 • Episode 19
  Dokudrama, Game show, S1:E19

  Pia er en voksen og reiseglad dame. Hun vil gjerne kjøpe for mindre enn hun selger for, for få frigjort kapital til å reise. For rundt åtte millioner kan meglerne leke seg i noen av de flotteste strøkene i Oslo.

 • Episode 20
  Dokudrama, Game show, S1:E20

  Cecilie og Fridtjof er et sporty par fra Kolbotn, men nå vil de flytte til Oslo for å komme nærmere barna sine. De trenger lagringsplass til sportsutstyr, samt en stor, privat takterrasse. Denne gangen må meglerne lete høyt!

 • Episode 21
  Dokudrama, Game show, S1:E21

  Sverre vil ut av kollektivet og inn i egen leilighet, med mulighet til å nyte Oslo med både uteliv og skog. Klarer denne ukens meglere, Bjørn Vidar Lazar Braathen, Stine Søfting og Silje Furuseth Aandalen, å knekke denne beliggenhetsnøtta?

 • Episode 22
  Dokudrama, Game show, S1:E22

  Kim Alexander og Hilde er et ungt og urbant par, som bor i en utleieleilighet på Grünerløkka i Oslo. Nå vil de kjøpe sin første leilighet sammen, helst i en stille gate eller blindvei. Finner meglerne drømmeboligen for Hilde og Kim Alexander?

 • Episode 23
  Dokudrama, Game show, S1:E23

  Ida skal kjøpe sin tredje leilighet, og drømmer om en treroms til tre millioner. Hun er glad i å lage mat, og ønsker seg god plass på kjøkkenet. Ida har tapt flere budrunder i det siste, og håper nå at hun raskt kan flytte inn i sin nye drømmebolig.

 • Episode 24
  Dokudrama, Game show, S1:E24

  Isabelle og Alexander har bodd sammen i rundt et år, og begynner å få det trangt. Isabelle er kokk og trenger mye kjøkkenplass, og en velkommen bonus ville vært en kjøkkenøy. Hvem av meglerne finner drømmehjemmet til dette paret?

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer