Monchhichi
Monchhichis

Animert, Barneprogram • USA

Monchhichiene er ape-lignende skapninger som bor i skogsområdet Monchia. Stammelederen er en magisk veiviser som heter Wizzar, som kan trylle for å beseire fienden, Horrg og de onde Grumplins of Grumplor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 33 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E33

  Fransk animasjonsserie. En truet drøm - del 2. De tre vennene våre må redde et barns drøm ved å kurere Sylvus fra "skummel drømitis". De drar av sted til Slangedalen for å finne floralysplanten, men tiden begynner å renne ut.

  NRK TV
 • Episode 34 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E34

  Fransk animasjonsserie. Min beste venn Aikor. Aikor lager en venneforbannelse og forhekser Willow til å tro at Aikor er hans beste venn! Deretter får han Willow til å lage en maskin som kan stjele glødende frukter, men Willows ekte bestevenner ødelegger den onde planen.

  NRK TV
 • Episode 35 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E35

  Fransk animasjonsserie. Ligg unna monchhibilen! Hanae redder Bella fra et tornete monchhipæretre, men så havner hun i fare selv. Hun har lånt monchhibilen til Willow uten lov, og nå raser den av sted ute av kontroll! Kauri og Willow må skynde seg før det går riktig galt.

  NRK TV
 • Episode 36 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E36

  Fransk animasjonsserie. Aikor og boblen. Drømmetreet har blitt helt dekket av en enorm boble, og alle monchhichi er fanget inni boblen! Det er selvsagt Aikor som står bak, og han nekter å oppheve forbannelsen hvis ikke han får masse glødende frukter.

  NRK TV
 • Episode 40 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E40

  Fransk animasjonsserie. Stjerneklar himmel. Alle monchhichi gleder seg til fødselsstjernene deres skal vise seg på himmelen, og de får ønske seg noe. Hanaes stjerne blekner plutselig og mister energi. Snart føler hun seg like kraftløs. Hva er det som skjer?

  NRK TV
 • Episode 41 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E41

  Fransk animasjonsserie. Den magiske malingen. Artus maler et nydelig bilde av monchhichi, men han er ikke klar over at Aikor har forhekset malingen! Alle på bildet stivner som statuer og kan ikke røre seg. Det er bare Hanae, Artus og Kauri som slapp unna, og vemlingene er på vei!

  NRK TV
 • Episode 42 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E42

  Fransk animasjonsserie. Monchhibil på villspor. Monchibilen har blitt forhekset og er ute av kontroll. Nå er det Blitz og Glitz som styrer bilen med fjernkontroll. Willow må bli med på en vill tur og kjemper knallhardt for å få tilbake den kjære monchhibilen sin.

  NRK TV
 • Episode 43 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E43

  Fransk animasjonsserie. Det hemmelige brevet. Stampy får et brev fra et barn som forteller at han skal flytte, og at tsuruene må få den nye adressen hans. Men brevet blir revet i fillebiter ved et uhell. Den søte drømmen står i fare for å ikke komme frem til riktig adresse!

  NRK TV
 • Episode 44 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E44

  Fransk animasjonsserie. Den magiske passasjen. Kauri faller ned i en plante og blir fraktet gjennom en magisk passasje rett til Aikors hule! Den slemme trollmannen har brukt trolldom for å lage seg en hemmelig vei inn til Drømmetreet. Nå kan han forsyne seg med glødende frukter!

  NRK TV
 • Episode 45 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E45

  Fransk animasjonsserie. Uimotståelige Twig. Twig sprayer seg med en parfyme hun har laget selv, men hun vet ikke hvordan den bedårende essensen hun brukte virker. Alle som lukter på parfymen blir fortryllet til å gjøre alt Twig vil, og forslagene hennes kommer helt ut av kontroll.

  NRK TV
 • Episode 46 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E46

  Fransk animasjonsserie. Kong Willow. Aikor mister det magiske septeret sitt på Gressletta, og Willow finner det. Sylvus forklarer at Willow må kvitte seg med det med en gang, men Willow klarer ikke la være å bli fascinert. Snart er han ikke til å kjenne igjen.

  NRK TV
 • Episode 47 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E47

  Fransk animasjonsserie. Sønnen til Drømmetreet. En liten spire viser seg å være Drømmetreets sønn. En sjelden seremoni skal omplante det lille treet et annet sted, og Leafy får ansvaret. Dessverre legger Aikor onde planer for å utnytte treets magiske krefter.

  NRK TV
 • Episode 48 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E48

  Fransk animasjonsserie. Stikkiroo-invasjonen. Da Stampy plukker noen nydelige lilla blomster og tar dem med til Drømmetreet, vet hun ikke at blomstene er angrepet av hissige stikkirooer. De grusomme krypene stikker alle og jager monchhichiene ut av Drømmetreet.

  NRK TV
 • Episode 49 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E49

  Fransk animasjonsserie. Den kloke øglen. Willow vil vite alt i hele verden, men da han skal kikke i Den store monchhiboka søler han litt for mye drømmeeliksir på den. Boka flyr ut av vinduet med kursen mot Aikor og vemlingene. Tenk om all kunnskapen havner i feil hode!

  NRK TV
 • Episode 50 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E50

  Fransk animasjonsserie. Operasjon kaktus. Aikor forvandler tre monchhichi til kaktuser! Nå må de andre feste en lapp med navn, fargen på fødselsstjernen og lykkeplanten på tornene for å få dem tilbake til seg selv igjen. Stampy blir dagens helt når hun redder Artus.

  NRK TV
 • Episode 51 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E51

  Fransk animasjonsserie. Spionidoos yndlingsfarge. Da et eksperiment går galt ender Willow opp med lilla hår! Han synes det er helt grusomt, men Spionidoo forelsker seg hodestups. Da blir Aikor fryktelig sjalu og gjør alt han kan for å få billen sin tilbake.

  NRK TV