Animert, Barneprogram

Monchhichi
Monchhichis

USA

Monchhichiene er ape-lignende skapninger som bor i skogsområdet Monchia. Stammelederen er en magisk veiviser som heter Wizzar, som kan trylle for å beseire fienden, Horrg og de onde Grumplins of Grumplor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 30 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E30

  Fransk animasjonsserie. Den lange reisen - Del 1. Monchhikrypene har lagt egg, og alle mødrene skal ut på en lang reise til Lotusdalen slik at eggene kan klekkes der. Monchhikrypbabyene må nemlig drikke nektar fra Lotusblomsten for å kunne lære å fly. Trioen følger med på reisen.

  NRK TV
 • Episode 31 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E31

  Fransk animasjonsserie. Den lange reisen - Del 2. Etter en lang og farefull reise må vennene våre skynde seg mot Lotusdalen. Blitz og Glitz er like bak dem og kommer stadig nærmere for å stjele monchhikrypeggene. Det er ingen tid å miste, for snart klekkes eggene!

  NRK TV
 • Episode 34 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E34

  Fransk animasjonsserie. En truet drøm - del 2. De tre vennene våre må redde et barns drøm ved å kurere Sylvus fra "skummel drømitis". De drar av sted til Slangedalen for å finne floralysplanten, men tiden begynner å renne ut.

  NRK TV
 • Episode 35 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E35

  Fransk animasjonsserie. Min beste venn Aikor. Aikor lager en venneforbannelse og forhekser Willow til å tro at Aikor er hans beste venn! Deretter får han Willow til å lage en maskin som kan stjele glødende frukter, men Willows ekte bestevenner ødelegger den onde planen.

  NRK TV
 • Episode 36 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E36

  Fransk animasjonsserie. Ligg unna monchhibilen! Hanae redder Bella fra et tornete monchhipæretre, men så havner hun i fare selv. Hun har lånt monchhibilen til Willow uten lov, og nå raser den av sted ute av kontroll! Kauri og Willow må skynde seg før det går riktig galt.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer