Animert, Barneprogram

Monchhichi
Monchhichis

2016 • USA • Sesong 1, Episode 48

Fransk animasjonsserie. Stikkiroo-invasjonen. Da Stampy plukker noen nydelige lilla blomster og tar dem med til Drømmetreet, vet hun ikke at blomstene er angrepet av hissige stikkirooer. De grusomme krypene stikker alle og jager monchhichiene ut av Drømmetreet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 29 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E29

  Fransk animasjonsserie. De usynlige tyvene. Aikor har laget en ny usynlighetsforbannelse som lar Glitz og Blitz snike seg opp i Drømmetreet for å stjele glødende frukter. Da Hanae oppdager at fruktene "svever", skjønner hun at det kanskje er Vemlingene som står bak!

  NRK TV
 • Episode 30 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E30

  Fransk animasjonsserie. Den lange reisen - Del 1. Monchhikrypene har lagt egg, og alle mødrene skal ut på en lang reise til Lotusdalen slik at eggene kan klekkes der. Monchhikrypbabyene må nemlig drikke nektar fra Lotusblomsten for å kunne lære å fly. Trioen følger med på reisen.

  NRK TV
 • Episode 31 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E31

  Fransk animasjonsserie. Den lange reisen - Del 2. Etter en lang og farefull reise må vennene våre skynde seg mot Lotusdalen. Blitz og Glitz er like bak dem og kommer stadig nærmere for å stjele monchhikrypeggene. Det er ingen tid å miste, for snart klekkes eggene!

  NRK TV
 • Episode 32 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E32

  Fransk animasjonsserie. Den store Monchhichi. Kvelden er kommet for Den store monchhichi-seremonien, og en stor statue er reist til hans ære. Aikor lurer Twig til å tro at statuen snakker til henne, og gir henne i oppdrag å hente noen glødende frukter til ham.

  NRK TV
 • Episode 33 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E33

  Fransk animasjonsserie. En truet drøm - Del 1. Aikor bruker kreftene sine til å lage en gigant-tsuru og flyr til Drømmetreet for å stjele glødende frukter. Heldigvis er trioen raskt på plass, men drømmen inni den forheksede tsuruen er mørk og skremmende!

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer