Dokumentar

Mosley og menneskene
Meet the Humans

Storbritannia

Intetanende testpersoner overvåkes i et herskapshus. Der skal deres menneskelige atferd skal observeres av Michael Mosley - og manipuleres.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Minner påvirker helsen
  Dokumentar, S1:E1

  Tidligere skolekamerater blir gjenforent i herskapshuset og snakker om gamle dager. Mosley ser på om minner om ungdom er godt for helsa og hvor pålitelig hukommelsen vår er.

 • Episode 2 - Jakten på den rette
  Dokumentar, S1:E2

  Grace ønsker seg en elsker, ikke en venn. Hun er en av ti single som møtes for en helg på landet. Mosley ser på hvilke primitive instinkter som kommer til uttrykk når vi søker en make.

 • Episode 3 - Hvorfor konkurerer vi?
  Dokumentar, S1:E3

  En gruppe ansatte fra et lite firma ankommer herskapshuset til det de tror kommer til å være en team-building helg. Mosley observerer om kaos kommer til bringe gruppen sammen eller splitte dem.

 • Episode 4 - Kunsten å samarbeide
  Dokumentar, S1:E4

  På herregården blir en konkurranse arrangert. Ulikt andre dyr samhandler mennesker ofte utenfor familien. Mosley ser på hvordan hierarkiet og dynamikken fungerer i grupper og hva som skjer når katastrofen inntreffer.

 • Episode 5 - Angst og redsel
  Dokumentar, S1:E5

  Herskapshuset hjemsøkes og ti skrekkentusiaster samles for en kveld med grøss og gru. En gang reddet frykt våre forfedre fra å bli spist av ville dyr, men angst og redsel kan også gjøre livet vanskelig for moderne mennesker.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer