Drama, Politikk

MotherFatherSon

6.8IMDbStorbritannia

En mediemogul og hans ekskone må samarbeide da deres sønn Caden begynner å knekke under press som redaktør for en av farens aviser. Katastrofale hendelser tvinger familien sammen, og de begynner å jobbe gjennom problemene sine.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Politikk, S1:E1

  Vi møter mediemogulen Max og hans aristokratiske ekskone Kathryn som tvinges sammen da deres sønn begynner å knekke sammen under presset som redaktør for en av farens aviser.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2
  Drama, Politikk, S1:E2

  Mens sønnen kjemper for livet på sykehuset, avsløres historien om forholdet til Max og Kathryn. Under overflaten er det hemmeligheter som venter på å bli sluppet løs i Maxs imperium som kan true hele dens eksistens.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3
  Drama, Politikk, S1:E3

  Da Caden blir overført til et helsesenter for restitusjon, dedikerer Kathryn seg til Cadens rehabilitering, i et forsøk på å ta igjen de tapte årene da han var barn. Og mens Caden trener på de mest grunnleggende ferdigheter, forelsker han seg.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4
  Drama, Politikk, S1:E4

  Caden fortviler da han skjønner at han ikke har noen mulighet til å returnere til den rollen han har jobbet mot hele livet, mens Kathryn oppdager de mørke hemmelighetene bak Max' mediaimperium.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5
  Drama, Politikk, S1:E5

  Tjue år med svik og forræderi kommer opp, da familien samles i et avsideliggende hus nær Cadens rehabiliteringsklinikk. Kathryn oppdager hvor mye oppveksten med Max har påvirket sønnen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6
  Drama, Politikk, S1:E6

  Kathryn og Caden slår seg sammen, og møter journalister for å få ut historien til Caden, på en måte de kan kontrollere. Max gjennomfører total reform av avisene sine, men hvordan takler han trusselen fra Kathryn og Caden?

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7
  Drama, Politikk, S1:E7

  Statsministerens sønn er blitt myrdet, og avisene til Max får skylden, og brer det seg en uro over hele landet. På Cadens rehabiliteringssenter har Orla blitt overført til en sikker enhet etter nok et selvmordsforsøk.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8
  Drama, Politikk, S1:E8

  Caden forlater rehabiliteringssenteret for å vender tilbake til London og en usikker fremtid, mens Kathryn grubler på tilbudet som Max har gitt henne.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer