DramaDramakomedie

Motvind
The South Westerlies

6.0IMDbIrland

Et norskeid firma har valgt den irske sørvestkysten til sitt nye vindparkprosjekt. Kate Ryan er hyret inn - undercover - for å avdekke og snu lokal motstand. Etter hvert oppdager hun at det er planlagt en oljeledning i samme område.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Little White Lie
  Drama, Dramakomedie, S1:E1

  Kate Ryan sendes til West Cork på den irske sørvest-kysten for å dempe motstanden mot den planlagte vindparken til NorskVentus. Men Kates hennes hemmelige fortid i byen kan fort avsløre mer enn hennes undercover vindpark-oppdrag.

  TV2 Play
 • Episode 2 - No Word of a Lie
  Drama, Dramakomedie, S1:E2

  Kate prøver å konsentrere seg om en avgjørende avstemning i vindparksaken, men klarer ikke å slippe uroen for Connors gryende vennskap med Baz.

  TV2 Play
 • Episode 3 - Surf's Up
  Drama, Dramakomedie, S1:E3

  Norsk Ventus-direktør Sigrid kommer på et overraskende besøk, og hun legger ytterligere press på Kate. En surfeulykke tvinger Kate til å avsløre sin store hemmelighet for Baz.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Out in the Open
  Drama, Dramakomedie, S1:E4

  Kates mor, Goldie, prøver å få Katie til å fortelle Connor hvem som er hans far. Mens Katie overveier og utsetter, avdekker en sjokkert Connor sannheten selv.

  TV2 Play
 • Episode 5 - Home Truths
  Drama, Dramakomedie, S1:E5

  Kate oppdager hvem som står bak den planlagte oljeledningen som er øremerket Carrigeen Bay. Men under byens sommeravslutningsfest blir Kate helt uventet anklaget for noe som setter henne fullstendig ut av spill.

  TV2 Play
 • Episode 6 - Windswept
  Drama, Dramakomedie, S1:E6

  Kate henvender seg til Baz for å få trøst, men når Conor kunngjør at han ikke kommer tilbake til Dublin sammen med Kate, bestemmer hun seg at det er på tide å avsløre NorskVentus. Samtidig trenger Breege at Stefan fortsetter opptredenen.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer