KrimdramaMystikk

Mystery Road
Mystery Road: The Series

7.5IMDbAustralia

Politietterforsker Jay Swan blir tildelt en sak som omhandler to ungdommer som har forsvunnet fra et småsted ute i den australske ødemarken. Med seg i etterforskningen har han den lokale politikvinnen Emma James.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - The Road
  Krimdrama, Mystikk, S2:E1

  Jay Swan drar til tettstedet Gideon, hvor et hodeløst lik har kommet til syne ved vannkanten. Han slår seg sammen med den lokale politimannen Fran, og sammen prøver de å finne ut hva lokalsamfunnet egentlig vet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - The Flare
  Krimdrama, Mystikk, S2:E2

  Jay og Fran tror de har Dylan på kroken, men så betaler en lokal forretningsmann kausjonen hans. Jay bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Frans verden raser sammen når en gammel hemmelighet blir avslørt.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Artefacts
  Krimdrama, Mystikk, S2:E3

  Jay sliter med å akseptere Marys nye forhold og ber motvillig Simon om hjelp i etterforskningen. Når enda et skjelett blir funnet under en utgravning, bestemmer Fran seg for å gjenåpne etterforskningen av Zoes sak.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Broken
  Krimdrama, Mystikk, S2:E4

  Saken ser ut til å være løst, og Jay blir oppfordret til å dra fra byen. Men han føler det er noe som ikke stemmer, og stiller spørsmål ved de involvertes motiv. Fran møter enda mer motgang i forsøket på å oppnå rettferdighet for Zoe.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - To Live with the Living
  Krimdrama, Mystikk, S2:E5

  Mary er i fare og tyr til Jay. Han prøver å hjelpe, men truslene blir stadig mer alvorlige. Fran føler seg forrådt og sviktet når hun graver dypere i Zoes forsvinning.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - What You Do Now
  Krimdrama, Mystikk, S2:E6

  Jay blir lurt i en felle når han prøver å redde Mary, og det oppstår skuddveksling. Fran får til slutt vite hvorfor Zoe forsvant. Det gjør at hun kan legge saken bak seg, men ikke på den måten hun hadde forventet.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer