Narvestad tar ferie

Komedie, Underholdning • Norge

Roy Narvestad er tilbake, og denne gangen drar han på ferie til en rekke ulike destinasjoner i verden. Der møter vaktmesteren flere forskjellige kulturer, som byr på både utfordringer og moro.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Danmark
  Komedie, Underholdning, S1:E1

  Narvestad har hørt at det skal være så deilig å være norsk i Danmark. Via Airbnb har Narvestad funnet en dame, Sara, som leier ut sin husbåt. På turen stikker han innom Christiania for å få se et skrekkeksempel på et sted uten regler.

  NRK TV
 • Episode 2 - Kenya
  Komedie, Underholdning, S1:E2

  Narvestad har alltid drømt om et bilde av seg selv med en sjiraff. Han skal til Kenyas savanne, og på veien dit hopper han med masaier og drikker seg ved en misforståelse full på gin and tonic for første gang.

  NRK TV
 • Episode 3 - Berlin
  Komedie, Underholdning, S1:E3

  Narvestad skal feire bursdagen sin i Berlin, en by han kan masse om. Han er interessert i andre verdenskrig og har i tillegg avtalt å møte en tysk driftsleder som gave til seg selv. Narvestad skal bo hos to kamerater han har funnet på Airbnb.

  NRK TV
 • Episode 4 - Tokyo
  Komedie, Underholdning, S1:E4

  Blodtrykket til Narvestad er for høyt, og han mener at det er på grunn av all uorden i borettslaget og det at han ikke har noen venner. Han drar til verdens reneste og mest ryddige by, Tokyo, for å få ned blodtrykket.

  NRK TV
 • Episode 5 - England
  Komedie, Underholdning, S1:E5

  I løpet av Narvestads liv har han alltid vært en del av arbeiderklassen, men det er han lei av nå. Han drar derfor til Derbyshire i England for å oppgradere seg til lord, få seg et etikettekurs og være med på revejakt.

  NRK TV
 • Episode 6 - Cuba
  Komedie, Underholdning, S1:E6

  Faren til Narvestad var sjømann og bodde en tid på Cuba, der han jobbet på en sigarfabrikk. Narvestad har alltid hatt lyst til å dra til det stedet faren var så glad i, og han mistenker også at han muligens har en halvbror der nede.

  NRK TV