Barneprogram, Drama

Nilam og banden

Norge

Georg og Otto har en spionklubb som kalles for Banden. Guttene pleier å leke detektiver på kjøpesenteret og drømmer om å få en stor spionsak, men begynner å miste motet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E1

  Norsk dramaserie. (1:8) Kan de døde smile? Georg og Otto har en spionklubb som kalles for Banden. Guttene pleier å leke detektiver på kjøpesenteret. Problemet er at det aldri oppstår noe mystisk eller kriminelt der. De drømmer om å få en stor spionsak, men begynner å miste motet.

  NRK TV
 • Episode 2 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E2

  Norsk dramaserie. (2:8) Byens beste utsikt. Den mystiske jenta har forsvunnet fra skogen. Georg vil prøve å finne henne, men Otto vil heller lete etter hunden som er savnet.

  NRK TV
 • Episode 3 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E3

  Norsk dramaserie. (3:8) Nilam og banden. Banden har en mistenkt i hundesaken. Mannen er observert med flere ulike hunder. Guttene møtes på kjøpesenteret, men Otto vet ikke at Nilam også er invitert. Han liker dårlig at hun skal være med Banden på oppdrag.

  NRK TV
 • Episode 4 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E4

  Norsk dramaserie. (4:8) Diltepaven. Banden er i hytta i siloen. De prøver å spore opp Ole Nilsen. Det er den mistenkte mannen som de ellers kaller for Bulldoggen. Otto er enig i Nilams forslag, noe som gjør Georg sjalu.

  NRK TV
 • Episode 5 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E5

  Norsk dramaserie. (5:8) Hundefengselet. Georg og Nilam prøver å finne kameraten sin. Otto forsvant da han gjemte seg i tilhengeren. Ved hjelp fra Bamse på Felleskjøpet skaffer de adressen til Bulldoggen. Han bor på en gård utenfor byen. Bilen og tilhengeren står på gårdsplassen, men verken Otto e...

  NRK TV
 • Episode 6 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E6

  Norsk dramaserie. (6:8) Menneskets beste venn. Banden besøker Nordenden. Alle hundene er stjålet fra dette nabolaget. Barna er vitner til et tyveriforsøk av en hund. Tyven har på seg en jakke som de drar kjensel på.

  NRK TV
 • Episode 7 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E7

  Norsk dramaserie. (7:8) Tyven i blant oss. Etter trusselbrevet fra hundetyven er Otto redd for at han skal miste Ringo. Otto henter derfor hunden på Oles hundehotell. Otto vil helst bare være hjemme med Ringo til tyven er fanget. Georg og Nilam overtaler Otto til å bli med ut.

  NRK TV
 • Episode 8 - Nilam og banden
  Barneprogram, Drama, S1:E8

  Norsk dramaserie. (8:8) Kjære elendige kjøter. Banden ransaker huset til Bamse. De finner spor som beviser at han er tyven. I tillegg oppdager de et håndtegnet kart. Dette fører dem inn i den store fabrikkhallen ved Felleskjøpet. Et sjokoladepapir bidrar til at de finner Bamses skjulested.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer