Reality, Underholdning

Norske rednecks camping

Norge

Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel har bestemt seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede på en øde plass uten naboer.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Førpremiere
  Reality, Underholdning, S1:E1

  Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel har bestemt seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede.

 • Episode 2
  Reality, Underholdning, S1:E2

  Vi møter det nyeste tilskuddet til Redneck-gjengen, Kais, en rørlegger fra Palestina. Redneck-styret drar for å se på et sted som kanskje kan brukes som campingplass. Samtidig blir vi kjent med en annen morsom gjeng, nemlig Redneck Cruizers.

 • Episode 3
  Reality, Underholdning, S1:E3

  Mens Redneck-palestineren Kais prøver å lage et tappetårn, bestemmer Redneck-styret seg for lokasjonen til campingplassen. Vainø og Gunnberit drar senere på raggefest mens Kristian får hjelp til å fikse eiendommen til sin syke far.

 • Episode 4
  Reality, Underholdning, S1:E4

  Tradisjonen tro inviterer Gunn Berit og Vainø til førsommerfest på sin fantastiske eiendom, Spritamaki. Her blir det råning i skogen, masse morsomme Redneck-leker og ellers mye tull og fanteri.

 • Episode 5
  Reality, Underholdning, S1:E5

  Hvis Redneck-gjengen skal drive sin egen campingplass, må stedet selvsagt grundig testes først. Gjengen tar derfor med seg pomp og prakt, og innvier campingen slik bare de kan.

 • Episode 6
  Reality, Underholdning, S1:E6

  Festen fortsetter på Kvile camping, men Doc har valgt å gjøre helt andre ting denne helgen. Han må nemlig stille opp i et noe spesielt teaterstykke, hvor han skal spille sheriff. Men det er bare et lite problem, han har helt glemt å øve.

 • Episode 7
  Reality, Underholdning, S1:E7

  Vainø og Gunn Berit gjør klar Spritamaki til en ny sesong, Kristian og Monica ser på bryllupskjoler, Doc og helene bygger saloon, og vi møter Per og Vesla i deres hjem.

 • Episode 8
  Reality, Underholdning, S1:E8

  Redneck-gjengen inviterer til fest på Camp Kvile. Her blir masse moro og ablegøyer, redneck-leker, og konsert. Så spørs det om gjengen synes campingplassen fortjener å bli kalt en ekte redneck-camp.

 • Episode 9
  Reality, Underholdning, S1:E9

  Redneck-styret har bestemt seg for å lete videre etter et sted de kan ha for seg selv. I mangel av et nytt location, inviterer de derfor til medlemsfest på en grusplass.

 • Episode 10
  Reality, Underholdning, S1:E10

  Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel har bestemt seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede på en øde plass uten naboer.

 • Episode 11
  Reality, Underholdning, S1:E11

  Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel har bestemt seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede på en øde plass uten naboer.

 • Episode 12
  Reality, Underholdning, S1:E12

  Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel har bestemt seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede på en øde plass uten naboer.

 • Episode 13
  Reality, Underholdning, S1:E13

  Doc og Helene arrangerer sin årlige vårfest i hagen hvor de bor. Her blir det knusing av biler, hønebingo, tryllekunster og innsamling til en god sak, og selvsagt en skikkelig Redneck-fest.

 • Episode 14
  Reality, Underholdning, S1:E14

  Daniel og Kristian har dratt til Dokka Camping for å lære om hvordan en campingplass drives i praksis. Samtidig har Vainø og Gunn Berit dratt på sin egen lille campingtur, de skal de nemlig innvie sitt nye badekar.

 • Episode 15
  Reality, Underholdning, S1:E15

  Daniel og Kristian har dratt til Dokka Camping for å lære om hvordan en campingplass drives i praksis. Samtidig tar Frode sin gamle bil ut for real spinn, mens Kais fortsetter å bygge grill hjemme.

 • Episode 16
  Reality, Underholdning, S1:E16

  Väinö og Gunn Berit arrangerer 4. juli-samling på Spritamaki. Her blir det konsert, sprenging og annet moro. Samtidig skal Doc, Daniel, og Kristian utføre en kontrollert sprenging, på stedet som de håper skal bli deres nye campingplass.

 • Episode 17
  Reality, Underholdning, S1:E17

  På Fluberg arrangeres det Villsvinsfestival. De fleste i gjengen samles, og denne gangen utfordres Kais til å gjennomføre minst en trekant, samt klare å stå på vannski, og kysse hele ti jenter før helgen er omme.

 • Episode 18
  Reality, Underholdning, S1:E18

  Letingen etter en egen campingplass fortsetter, og nå har Väinö og Gunn Berit funnet enda et sted som ser lovende ut. Doc og Helene drar derimot Steinvik Camping, for morsomme drikkeleker, paintball-konkurranse, og annen moro.

 • Episode 19
  Reality, Underholdning, S1:E19

  Väinö og Gunn Berit har klart å samle sammen en dugnadsgjeng for å gjøre klart Camp Kvelde, stedet de håper skal bli deres permanente Redneck-camp. I mellomtiden fortsetter Doc og Helene å herje på Steinvik Camping.

 • Episode 20
  Reality, Underholdning, S1:E20

  På Camp Kvelde fortsetter dugnadsarbeidet, og nå ser plassen mer og mer ut som et egnet sted for en skikkelig Redneck-camp. Redneck Cruizers arrangerer på samme tid en dundrende fest, hvor Daniel utfordres til å få seg et skikkelig svimerke.

 • Episode 21
  Reality, Underholdning, S1:E21

  I en skog på sørlandet åpner redneck-ungkaren opp sitt hjem for første gang. Per og Kais drar på fest i skauen, hvor det blir leker og akustisk musikk. Frode og vennene derimot, fortsetter å ødelegge bilene sine.

 • Episode 22
  Reality, Underholdning, S1:E22

  Hjemme på sørlandet gjør redneck-ungkaren seg klar til å dra til åpningen av gjengens egen campingplass, Camp Kvelde. På Spritamaki har derimot Vainø og Gunn-Berit enda et prosjekt på gang, mens Frode lærer magedans.

 • Episode 23
  Reality, Underholdning, S1:E23

  Endelig er det åpning av redneck-gjengens egen campingplass, Camp Kvelde. Per lager campingskilt, ungkaren filosoferer over hva det vil si å være en redneck og Gunn Berit prøver redneck-karusellen.

 • Episode 24
  Reality, Underholdning, S1:E24

  Festen fortsetter på Redneck-gjengens egen campingplass. Men selv om leiren er oppe og står, er badet fortsatt i elendig forfatning og selv en redenck-leir må ha et visst nivå på sanitæranlegget.

 • Episode 25
  Reality, Underholdning, S1:E25

  Kristian og Monica skal snart gifte seg. I den anledning må de selvsagt drikkes ut. Monica drar hjem til sine venninner i Mandal, mens Kristian og Daniel leker politi og røvere.

 • Episode 26
  Reality, Underholdning, S1:E26

  På Spritamaki arrangeres den årlige redneck-festivalen. Tintin sender opp raketter fra hånden, Kristian svinger pisken, mens Daniel tar med seg sin nye kjæreste for første gang.

 • Episode 27
  Reality, Underholdning, S1:E27

  På spritamaki fortsetter den årlige redneck-festivalen og i dag skal årets miss-redneck kåres. Dessuten er det ikke en ekte redneck-festival hvis den ikke inneholder sprengstoff.

 • Episode 28
  Reality, Underholdning, S1:E28

  Det er klart for ny samling på Camp Kvelde, og Gunn-Berit tester hvordan det er å springe inni en gigantisk gjennomsiktig ball, mens Arly og sønnene lager musikkvideo nedi sumpen. Dessuten så blir det sprenging til tusen.

 • Episode 29
  Reality, Underholdning, S1:E29

  Det er dagen før Monica og Kristian skal gifte seg. De gifteklare må derfor øve på riktig kirkegang og sjekke ut lokalet der festen skal være. Mens Monica ser ut til å ta det hele med ro, virker Kristian stadig mer nervøs.

 • Episode 30
  Reality, Underholdning, S1:E30

  Det er endelig klart for den store dagen, Monica og Kristians etterlengtede giftemål. Heldigvis går alt etter planen og det blir et flott bryllup, med sang i kirken og rosende taler.

 • Episode 31
  Reality, Underholdning, S1:E31

  Bryllupsfesten til Monica og Kristian fortsetter, hvor Arly kommer med en overraskende opptreden. Redneck Cruizers har sin siste fest for sesongen, og det blir burning og riving av utedo, slik bare de kan.

 • Episode 32
  Reality, Underholdning, S1:E32

  Rednecksene ser tilbake på en minnerik campingsesong idet de samles for å skjenke og stenge Camp Kvelde for året. Men værgudene spiller ikke på lag, og Väinö synes det hele minner mer om Florida swamps.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer