Se trailer

Komedie, Sitcom

Now Apocalypse

6.2 IMDbUSA

Vi følger Ulysses og vennene hans Carly, Ford og Severine når de forfølger kjærlighet, sex og berømmelse i Los Angeles.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - This Is the Beginning of the End
  Komedie, Sitcom, S1:E1

  Ulysses Zane sliter med å date i LA, mens hans beste venn, Carly, streber etter å slå igjennom som skuespillerinne. Romkameraten, Ford, er en aspirerende manusforfatter som dater Severine, en astrobiologisk teoretiker.

  TV2 Sumo
  C More
 • Se trailer
  Episode 2 - Where Is My Mind?
  Komedie, Sitcom, S1:E2

  Ulysses leter etter informasjon om utenomjordiske reptilkonsirasjoner. Ford får endelig sitt gjennombrudd som manusforfatter, mens Carly deltar i en klasse for å lære skuespill. Severine og Ford prøver ut å ha et åpent forhold.

  TV2 Sumo
  C More
 • Se trailer
  Episode 3 - The Rules of Attraction
  Komedie, Sitcom, S1:E3

  Den berømte regissøren Otto West overbeviser Ford for å gjøre en vågal fotografering. Mens Uly er hjemsøkt av Gabriel, deltar Carly i en privat skuespiller-leksjon fra Frank.

  TV2 Sumo
  C More
 • Se trailer
  Episode 4 - The Downward Spiral
  Komedie, Sitcom, S1:E4

  Ford tenker over forholdet til Severine og drar med seg Ulysses til en mannsgruppe. Carly intervjuer nye romkamerater, mens Ulysses får et overraskende møte på en av sine runder som sikkerhetsvakt.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5 - Stranger Than Paradise
  Komedie, Sitcom, S1:E5

  Ford blir invitert på en glamorøs fest i Palm Springs og overtaler Severine, Ulysses og Carly til å bli med. Ulysses møter romveseneksperten Mitchell Kent på en boksignering, og Carly møter kunstneren Leif og blir fristet til å være utro mot Jethro.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 6 - She's Lost Control
  Komedie, Sitcom, S1:E6

  Det er årets varmeste dag. Ulysses hjelper Carly med hennes nye nettserie, Sluts. Ford finner ut hva Severine egentlig føler for ham, mens Carly og Jethro utforsker forholdet sitt.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 7 - Anywhere Out of the World
  Komedie, Sitcom, S1:E7

  Ulysses møter sosialarbeideren Isaac og faller pladask for ham, mens Severine overrasker Ford ved å ta ham med på en Eyes Wide Shut-fest. Ford oppdager at Ottos bilder er overalt, og Carlys ekstrajobb på nettet tar en uventet vending.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 8 - Unknown Pleasures
  Komedie, Sitcom, S1:E8

  Severine ønsker at Ford skal oppfylle sexdrømmene hennes, men Ford er usikker på deres åpne forhold. Carly tar med Jethro på BDSM-klubb, mens Uly og Isaac har en fantastisk første date.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 9 - Disappear Here
  Komedie, Sitcom, S1:E9

  Til Fords fortvilelse må Severine dra på jobbreise til Roswell på ubestemt tid. Uly og Isaacs forhold utvikler seg. Carly støter på Leif, kunstneren hun flørtet med i Palm Springs, mens Jethro oppdager sannheten om Carlys hobby.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 10 - Everything Is Gone Forever
  Komedie, Sitcom, S1:E10

  Carly krangler med Jethro om ekstrajobben sin, mens Ford prøver å få klarhet i forholdet sitt til Severine, som drar på jobbreise. Uly har et grusomt møte med mannen hun har hatt mareritt om.

  TV2 Sumo
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer