O jul med din glede

O jul med din glede

Ferie, Komedie • Norge

O Jul med din glede er en humorserie som gir oss et befriende ærlig perspektiv på norsk julefeiring. Gjennom gjenkjennelige og treffende karakterer illustrerer John Brungot og Henriette Steenstrup ulike utfordringer som følger med jula.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Ferie, Komedie, S1:E1

  Vi møter blant annet Rita og Rune som feirer sin første rusfrie jul, vi får bli med på lutefisklag i den kinesiske ambassaden, og vi får føle på hvor støyende førjulstida kan være - ikke minst dersom man er lydsensitiv.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Episode 2
  Ferie, Komedie, S1:E2

  Vi treffer Paul som har valgt å feire jul helt alene og artistparet TearDust som drømmer om å lage den perfekte julehiten. Diplomaten Wong lærer opp sine kinesiske kollegaer i hvordan man skriver det perfekte norske julebrev.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Episode 3
  Ferie, Komedie, S1:E3

  Vi møter presteparet som vil trekke ungdom til kirken ved a sprite opp juleevangeliet og vi blir med Daniel i hans jakt på å vinne kjæresten tilbake etter et mislykket julefrieri.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Episode 4
  Ferie, Komedie, S1:E4

  Ekteparet Hanne og Nils tester ut åpent forhold i håp om å vekke gnisten i eget kjærlighetsliv, vi drar på juleshopping i Norges eneste et private showroom - og vi er med når Daniel frir for andre gang denne julen.

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - Episode 5
  Ferie, Komedie, S1:E5

  Vi blir invitert hjem til Voldrunn, der ribba er erstattet med den tradisjonsrike retten vrengt smalahove med sildepuré og sviskepostei. Nils går inn i rollen som selveste Julenissen, i håp om å få fart på konas sexlyst.

  TV2 Sumo
 • Episode 6 - Episode 6
  Ferie, Komedie, S1:E6

  Vi møter to svenske kremmere som har tjent seg søkkrike på menns stress-shopping. Vi får bli med på fotballtur til Liverpool - og vi feirer julaften med paret som har bestemt seg for ikke å gi hverandre gaver til jul.

  TV2 Sumo