AnimertBarneprogram

Ønsketrøbbel
Wishfart

Canada

I denne canadiske animasjonsserien møter vi Kriss, som har evnen til å oppfylle ønsker, og vennene hans Akiko og Lunde. Når noen sier "jeg ønsker meg", får dette uante følger.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E1

  Kanadisk animasjonsserie. Slå hjul! Slå hjul! Slå hjul! Akiko blir til "en levende jente", og ødelegger dermed balansen med Underverdenen. Og siden hun elsker livet så mye, er det opp til Kriss og Lunde å hanskes med den sinte Kongen av Underverden.

  NRK TV
 • Episode 2 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E2

  Kanadisk animasjonsserie. Spisepinnestikk. Ved å flytte på sofaen, slipper trioen gnomenes grådighetsdemon ut i verden. Overøst av grådige tanker, splitter de seg, men Ildkulekatt gir Kriss et spesielt verktøy som kan vekke han fra hans grådige slør.

  NRK TV
 • Episode 3 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E3

  Kanadisk animasjonsserie. Hva skjer'a, kompis? Lunde oppfører seg veldig rart etter han ønsker seg at videospillhelten hans, Major Muskel, skal bli levende. Kriss og Akiko følger etter Lunde til en lagerbygning i utkanten av byen. Der finner de Major Muskel og hans hjernevaskede hær.

  NRK TV
 • Episode 4 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E4

  Kanadisk animasjonsserie. Forsøpling er ikke kult. Kriss, Lunde og Akiko reiser dypt inn i det underbevisste sinnet til Kriss når han begynner å oppfylle ønsker i søvne. I starten virker sinnet til Kriss som et vidunderlig sted, men etter som de reiser dypere ned i hans underbevissthet, blir stem...

  NRK TV
 • Episode 5 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E5

  Kanadisk animasjonsserie. Åh, søren! Et laktoseintolerant iskrem-monster avslører katastrofenesidene av ønskene som Kriss oppfyller. Så oppdager Kriss en "Ofre av Kriss" støttegruppe, bestående av folk som har mislykkede ønsker bak seg. Han sniker seg inn, men Lunde glemmer seg og Kriss blir avsl...

  NRK TV
 • Episode 6 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E6

  Kanadisk animasjonsserie. Vi dumper dustus. Ved en feiltakelse tilkaller Lunde Kongen av Underverden for å spille et forvirrende kortspill. Det viser seg at Kongen av Underverden elsker å spille spill, og enda bedre liker han å henge med dem. Kort tid senere er de en gjeng med like skinnjakker.

  NRK TV
 • Episode 7 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E7

  Kanadisk animasjonsserie. Gjør dette Jigmesteren glad? Når Kriss klager over stereotypiske gnomer, blir han dratt med til et reprogammeringsanlegg. Akiko og Lunde følger etter Kriss og sniker seg inn, forkledd som gnomer. Dessverre blir de hjernevasket til å tro at de faktisk er gnomer selv.

  NRK TV
 • Episode 8 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E8

  Kanadisk animasjonsserie. Baby..sel..greie. En babyselkie tror at Akiko er moren hans, så hun ønsker at han var stor nok til å ta vare på seg selv. Dessverre forvandles han til en hjelpesløs baby i kroppen til en voksen sel. Gjengen må finne en ny mamma til han, men på en eller annen måte blir ba...

  NRK TV
 • Episode 9 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E9

  Kanadisk animasjonsserie. Mat som smaker, det er saker. Når Lunde ønsker at han kunne spise for alltid, spiser han i 5000 år og forvandles til et fjell. Mens Akiko mener at venner alltid skal støtte venners ønsker, syns Kriss sin etterkommer Kloke Kriss at de burde slutte å mate stappmette Lunde ...

  NRK TV
 • Episode 10 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E10

  Kanadisk animasjonsserie. Hadet, kortbukser. Når Kriss, Akiko og Lunde trenger skyss til en konsert, ønsker de at Kriss var gammel nok til å kjøre. Det funker! Kriss får førerkort og alt! Men på vei gjennom byen, begynner Akiko og Lunde å se at Kriss faktisk blir gamlere og gamlere.

  NRK TV
 • Episode 11 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E11

  Kanadisk animasjonsserie. Normalt trist. Lunde ønsker å hoppe over regnet og gå rett til regnbuene, og det lager en gledesstorm av regnbuer. Først syns Kriss at dette er topp, men snart skjønner han at det å være for glad gjør at alle tar altfor farlige risikoer.

  NRK TV
 • Episode 12 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E12

  Kanadisk animasjonsserie. Det perfekte ranet. Et ønske om å bli mestertyver gjør at trioen lander i en lagerbygning med en haug av stjålet gull. Men gullet viser seg å tilhøre foreldrene til Kriss, og nå må de legge det tilbake i leiligheten før de blir tatt.

  NRK TV
 • Episode 13 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E13

  Kanadisk animasjonsserie. Hvorfor har ikke alle kapper? Når Akiko ønsker at Tsuni skal synge karaoke, tilkaller sangen hennes den livsfarlige Kraken. Men ikke vær redd, rolige Tsuni forvandles til en superheltinne i slike anledninger. Men Kriss slutter ikke å prøve å hjelpe, selv om han hele tide...

  NRK TV
 • Episode 14 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E14

  Kanadisk animasjonsserie. Sukk, ass. Et forhastet ønske forvandler kaféen til en robotautomat, og Ildkulekatts suppe mister magien sin. Men Ildkulekatt har mistet hukummelsen, så trioen prøver å gjenskape den magiske suppeoppskriften hans i håp om å få tilbake både Ildkulekatt og kaféen hans.

  NRK TV
 • Episode 15 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E15

  Kanadisk animasjonsserie. Tid for kake, kompis. For å kunne dra på en fest under vann hos Neptun, forvandles Kriss til en havfyr ved et uhell. Men han har så lyst til å bli med på festen, fordi Tsuni skal dit, at han utsetter å håndtere problemet til senere.

  NRK TV
 • Episode 16 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E16

  Kanadisk animasjonsserie. Denne hatten er ironisk. Akiko og Lunde stjeler Kriss sin spesielle "greie" ved å bli mestere til å åpne krukker. Men når Kriss drar på jakt etter en ny "greie", mislykkes han. Drevet av sjalusi, kjøper han en forhekset krukke fra heksen Doris som bare en ekte krukkeåpne...

  NRK TV
 • Episode 17 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E17

  Kanadisk animasjonsserie. Varm, peprete ånde. Byen blir invadert av skremmende og deilige horder av Pepperkakelik. Når trioen søker ly i en tegneseriebutikk, innser de at de må finne årsaken til katastrofen og Tsuni har kanskje svarene de søker.

  NRK TV
 • Episode 18 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E18

  Kanadisk animasjonsserie. Millioner a' ønsker. Trollmannen Leif utnytter Kriss og ønsker seg "en million ønsker", som er dustete gjort. Men når Kriss tappert prøver å oppfylle alle ønskene, dukker erkefienden hans Finnula opp og prøver å arrestere Leif for hans ønskeforbrytelser.

  NRK TV
 • Episode 19 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E19

  Kanadisk animasjonsserie. Klipp klopp, ikke stopp. Kriss sine gamle sko blir levende og forlanger at han fullfører en latterlig liste med ønsker fra barndommen. Kriss prøver å nekte, men skoene sliter han ut, og selv når han tror han har fullført listen, er det enda en veldig skremmende ting igje...

  NRK TV
 • Episode 20 - Ønsketrøbbel
  Animert, Barneprogram, S1:E20

  Kanadisk animasjonsserie. Og så spiste de gullfisken. Akikos foreldre kommer på besøk, og hun prøver å imponere dem ved å late som hun er et skummelt spøkelse. Dessverre, selv med hjelp fra Kriss og Lundes, slår opplegget hennes feil og foreldrene hennes er mindre imponert enn noen gang.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer