Dramakomedie

Oslo Zoo

Norge

Akademikeren Amir er arbeidsledig etter studiene sine. Da han sliter med å finne seg relevant arbeid og skylder penger til samboeren Charlotte, bestemmer han seg for å livnære seg ved å kjøre privattaxi i Oslo, i skjul.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Wonderwall
  Dramakomedie, S1:E1

  Arbeidsledige Amir fyller år, og familiens hund gir ham en uventet gave. Kjæresten hans, Charlotte, fastslår at de må flytte hvis han ikke skaffer seg en vanlig jobb snart, men Amir tviholder på drømmen om sosialantropologi. En plagsom, gammel bekjent får ham på andre tanker.

 • Episode 2 - F*ckings André
  Dramakomedie, S1:E2

  Amir må tjene noen raske penger og tyvlåner farens Mercedes. Hans første jobb er å kjøre et dårlig planlagt utdrikningslag til Tveita, der forloveren håper brudens ungdomsflørt er villig til å strippe for dem.

 • Episode 3 - Idiotenes by
  Dramakomedie, S1:E3

  Charlotte har funnet noen som kan ta over leiligheten, og Amir lyver på seg en forskerstilling ved universitetet. Han får inn en tur fra to dansker, men sliter med å finne frem. Amir angrer på at han løy, men vikler seg inn i enda flere løgner når Charlottes kollega, Sebbe, engasjerer seg.

 • Episode 4 - Gutenberg
  Dramakomedie, S1:E4

  Sebbe skjønner at Amir har løyet til Charlotte om forskerstillingen, men lover å holde tett. Et kjærestepar krangler om en printer. Er det mulig at noen gir bort en splitter ny og fungerende printer helt gratis? Eller er det noen som prøver å lure dem? Amir kjører en snakkesalig, stum passasjer.

 • Episode 5 - Marco, del 1
  Dramakomedie, S1:E5

  Amir finner en mobiltelefon i baksetet som mottar tekstmeldinger med bønn om hjelp. Dette leder ham til en ungdomsfest han aldri burde dratt til. Hunden Beethoven har vært borte i flere dager, og byens innbyggere går manngard for å finne den.

 • Episode 6 - Russisk professor
  Dramakomedie, S1:E6

  Stemningen i byen er amper, og to kompiser får festkvelden avbrutt av en sjalu kjæreste. Charlotte mister husnøklene på et utested og vil at Amir skal møte henne, men han må ta opp jakten på en mystisk passasjer.

 • Episode 7 - Marco, del 2
  Dramakomedie, S1:E7

  En drone forfølger Amir på vei til en bilberger, der Amir håper han finner farens bil. Amir møter sin rasende far, og snart må han også konfrontere gjengen som har fulgt etter ham med drone.

 • Episode 8 - Beethoven
  Dramakomedie, S1:E8

  Amir er hjemme hos foreldrene igjen, der den frittalende Onkel Omar er på besøk. Amir er redd for at Charlotte skal dumpe ham, og han bestemmer seg for å oppsøke henne hos Sebbe. De møtes endelig, men Sebbe har noen siste triks i ermet. Beethoven-saken oppklares.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer