DokumentarKrim

Overklassemorderen
The Preppy Murder: Death in Central Park

USA

I 1986 finner en passerende syklist kroppen til den 18 år gamle Jennifer Levin i Central Park i New York. Rikmannssønnen Robert Chambers siktes raskt for mordet. Dette blir starten på en av USAs største rettssaker.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Död i Central Park
  Dokumentar, Krim, S1:E1

  År 1986 hittar en förbipasserande cyklist Jennifer Levin död i Central Park, New York. Hennes kropp är blåslagen, har bitmärken och det slås fast att hon dött av strypning. Vad polisutredarna på brottsplatsen inte vet är att Jennifers mördare övervakar dem bara 50 meter bort. Men snart grips rike...

 • Episode 2
  Dokumentar, Krim, S1:E2

  Robert tilstår drapet på Jennifer Levin, men sier at det skjedde ved et uhell under røff sex. Advokatene hans legger skylden på offeret.

 • Episode 3
  Dokumentar, Krim, S1:E3

  Når Robert Chambers arresteres for mordet på Jennifer Levin, begynner hans sjarmerende fasade å rakne. Men når medlemmer av den katolske kirke velger å støtte ham, frigir dommeren han mot kausjon.

 • Episode 4
  Dokumentar, Krim, S1:E4

  Politi må samle opp bevis for å lykkes med få Robert Chambers dømt. Samtidig arbeider forsvareren med å bygge et annet bilde av Robert i mediene.

 • Episode 5
  Dokumentar, Krim, S1:E5

  Partene i saken om mordet på Jennifer Levin kommer med deres argumenter. Anklagemyndigheten er urolig for utfallet og velger å inngå en avtale. Robert erkjenner seg straffeskyldig i uaktsomt drap og blir dømt til femten års fengsel.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer