Bakebananas

Bakebananas

Barneprogram, Reality • Norge

I TV 2s nye, store bakekonkurranse for barn går fire lag fullstendig BAKEBANANAS. Med et nytt tema i hver episode er oppfinnsomhet, høyt tempo og gode bake- og pynteferdigheter viktig for å sikre seg en av dagens stjerner.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Bursdag
  Barneprogram, Reality, S1:E1

  I den første runden av Bakebanas skal barna utfordres i et tema de både kjenner og liker godt - nemlig bursdag! Bakebananas-programleder Lise Marit og bakeekspert Elin Vatnar Nilsen tester de flinke bakebarna i både frosting og sjokoladekakebaking.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Halloween
  Barneprogram, Reality, S1:E2

  I Bakebananas har det blitt Halloween, og dagens tema får bakebarna på skumle tanker. Først skal de pynte spiselige gravstøtter, og deretter skal de bruke gravstøttene som pynt i dagens store oppgave.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Jul
  Barneprogram, Reality, S1:E3

  Det har blitt jul i Bakebananas og bakebarna skal bryne seg på pepperkakebaking. Pepperkakene skal både pyntes med glasur i fine farger og kunne henges opp på juletreet før dagens oppgave er gjennomført. Det er lettere sagt enn gjort.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Mors/fars dag
  Barneprogram, Reality, S1:E4

  I dag hyller bakebarna sine foreldre og går bakebanans med mor- og farsdag som tema. Men i den lille oppgaven blir deltakerne utfordret av en klissete marsipanmasse.

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - Smaken av dagen
  Barneprogram, Reality, S1:E5

  En kake uten en god smak er ikke noe særlig spennende. Bakebarna skal lære om smak og teste smaksløkene sine, men det spørs om alle lagene klarer å smake forskjell på surt, søtt og salt når de ikke får bruke synssansen som hjelp.

  TV2 Sumo
 • Episode 6 - Festdagen
  Barneprogram, Reality, S1:E6

  Det skal bakes festkaker i to etasjer, og bakebarna gir alt de har for å skape god feststemning. De fire lagene vet virkelig hvordan en festkake skal pyntes, og bruker både krem, bær, nutella, syltetøy, roser av fondant og masse glitter.

  TV2 Sumo
 • Episode 7 - 17. Mai
  Barneprogram, Reality, S1:E7

  Det er tid for en skikkelig 17.mai-feiring. I dagens lille oppgave skal de fire lagene først pynte den klassiske Pavlovaen med krem og friske bær, og senere lage et helt tårn av vafler.

  TV2 Sumo
 • Episode 8 - Overraskelse
  Barneprogram, Reality, S1:E8

  Det har blitt den siste og avgjørende dagen i Bakebananas, og dagens spennende tema er overraskelser. De fire lagene har tatt med seg sine egne oppskrifter, og det er Lise og Elin som skal overraskes.

  TV2 Sumo