Reality

Bendtner og Philine

Vi får et unikt innblikk i livene til tidligere fotballproff Nicklas Bendtner og modell Philine Roepstorff. Paret forteller om deres første møte og den stormende forelskelsen, men vi får også vite hva de tenker om framtiden, nå som Nicklas for første gang på 16 år står uten fotballkontrakt.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Reality, S2:E1

  Nicklas og Philine har gått fra hverandre, og tiden hver for seg har gitt begge tid til å tenke grundig over forholdet. Men kan paret finne tonen igjen – når Nicklas helt uventet vender tilbake til huset, uten at Philine vet det?

  Discovery+
 • Episode 2
  Reality, S2:E2

  Det er blitt desember i hjemmet hos Nicklas og Philine, og det betyr jul og tradisjoner. Det skal felles juletre og pyntes – og paret er slett enige om alt ved julen. Philine arrangerer jentekveld, der noen sannheter kommer på bordet.

  Discovery+
 • Episode 3
  Reality, S2:E3

  Mens Philine er i full gang med influensermøter og annet arbeid, har Nicklas hatt tid til å tenke over hva den framtidige karrieren skal by på. Skal fotballen legges på hylla?

  Discovery+
 • Episode 4
  Reality, S2:E4

  Paret legger store planer for nærmeste framtid. Philine skal produsere treningsvideoer som skal hjelpe hennes corona-rammede følgere å holde formen. Nicklas føler corona-presset og savner tid med vennene og drar litt før Philine til Dubai med venner.

  Discovery+
 • Episode 5
  Reality, S2:E5

  Niclas og Philine har dratt på ferie til Dubai for å finne sammen igjen – og forhåpentligvis redde sitt skrøpelige forhold. Men med både Corona, karantene og innbrudd i huset i Danmark blir det på ingen måte som paret hadde drømt om.

  Discovery+
 • Episode 6
  Reality, S2:E6

  Som huseier og handyman prøver Nicklas å rette opp en mindre heldig oppgave som han tidligere kastet seg ut i. Philine får testet sitt nye treningsprogram på venninnen, Isabella, og Nicklas tar opp igjen tidligere tiders suksess som skuespiller.

  Discovery+
 • Episode 7
  Reality, S2:E7

  Nicklas skal lage en nettoppgave til trenerkurset, men mangelen på teknisk kunnskap skaper problemer for ham og han må be Philine om hjelp for å komme i gang. Philine kommer i unåde hos forbrukerombudet, og Nicklas blir anklager for å kjøre uten førerkort.

  Discovery+
 • Episode 8
  Reality, S2:E8

  Selv om Nicklas egentlig burde fokusert på trenerutdannelsen, eller på Philine, for den saks skyld, blir dagene mest brukt til moro med gutta. Det blir blant annet et tur i skibakken og innvielse av multibanen hjemme på Høsterkøb. Philine begynner, derimot, å tvile på forholdets holdbarhet.

  Discovery+
 • Episode 9
  Reality, S2:E9

  De siste ukene har den dårlige stemningen mellom paret vokst, og Nicklas og Philine har igjen bestemt seg for å avslutte forholdet. Etter at Philine har hatt tre dager til å pakke sammen tingene sine, drar Nicklas tilbake til Høsterkøb for å se hvor mye hun faktisk har tatt med seg.

  Discovery+
 • Episode 10
  Reality, S2:E10

  Etter bruddet har Nicklas funnet tid til å gjøre flere av de tingene han liker, blant annet være sammen med vennene og arrangere tirsdagsklubb med privatkokk og lekre viner. I den nye leiligheten i København har Philine så smått kommet på plass.

  Discovery+
 • Episode 11
  Reality, S2:E11

  Nicklas er invitert på en kjøretur med podcast med Malte Ebert, også kjent som Gulddreng, til en prat om livet. Hjemme hos Philine legges det planer for den nye singeltilværelsen, samtidig som en video om bruddet mellom henne om Nicklas offentliggjøres på sosiale medier.

  Discovery+
 • Episode 12
  Reality, S2:E12

  Philine er på fotoshoot i sin egen leilighet og må være både vert og modell. Hun har også vært på sin første date etter bruddet med Nicklas. Nicklas er på shopping med sin mor for å finne lamper og andre småting til huset. Han møter også en jente for å se om han er klar for å kaste seg ut på dati...

  Discovery+
 • Episode 13
  Reality, S2:E13

  Telefonen til Nicklas er rødglødende og han overveier om han må skifte nummer nok en gang. Philine er invitert på middag med en fyr hun dater, men hun er skeptisk til å vise seg offentlig så kort tid etter bruddet med Nicklas.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer