Reality

Bendtner og Philine

Vi får et unikt innblikk i livene til tidligere fotballproff Nicklas Bendtner og modell Philine Roepstorff. Paret forteller om deres første møte og den stormende forelskelsen, men vi får også vite hva de tenker om framtiden, nå som Nicklas for første gang på 16 år står uten fotballkontrakt.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Reality, S2:E1

  Nicklas og Philine har gått fra hverandre, og tiden hver for seg har gitt begge tid til å tenke grundig over forholdet. Men kan paret finne tonen igjen – når Nicklas helt uventet vender tilbake til huset, uten at Philine vet det?

  Discovery+
 • Episode 2
  Reality, S2:E2

  Det er blitt desember i hjemmet hos Nicklas og Philine, og det betyr jul og tradisjoner. Det skal felles juletre og pyntes – og paret er slett enige om alt ved julen. Philine arrangerer jentekveld, der noen sannheter kommer på bordet.

  Discovery+
 • Episode 3
  Reality, S2:E3

  Mens Philine er i full gang med influensermøter og annet arbeid, har Nicklas hatt tid til å tenke over hva den framtidige karrieren skal by på. Skal fotballen legges på hylla?

  Discovery+
 • Episode 4
  Reality, S2:E4

  Paret legger store planer for nærmeste framtid. Philine skal produsere treningsvideoer som skal hjelpe hennes corona-rammede følgere å holde formen. Nicklas føler corona-presset og savner tid med vennene og drar litt før Philine til Dubai med venner.

  Discovery+
 • Episode 5
  Reality, S2:E5

  Niclas og Philine har dratt på ferie til Dubai for å finne sammen igjen – og forhåpentligvis redde sitt skrøpelige forhold. Men med både Corona, karantene og innbrudd i huset i Danmark blir det på ingen måte som paret hadde drømt om.

  Discovery+
 • Episode 6
  Reality, S2:E6

  Som huseier og handyman prøver Nicklas å rette opp en mindre heldig oppgave som han tidligere kastet seg ut i. Philine får testet sitt nye treningsprogram på venninnen, Isabella, og Nicklas tar opp igjen tidligere tiders suksess som skuespiller.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer