Døds or die
Døds or die

Norge

De kaster seg ut i vannet fra episke høyder. Dødserne ofrer liv og helse for å gjøre de mest spektakulære hoppene. Her blir vi kjent med menneskene i sporten, og hvor mye blod, svette og tårer som faktisk må til for å gjøre dødsing til et levebrød.

Sesonger og episoder

Sesong 2021
 • Sesong 2021
Sesong 2021
 • Episode 1
  , S2021:E1

  Ingrid Eriksen Bru gikk i 2020 fra å knapt vite hva dødsing er, til å stå på toppen av VM-pallen. Kort tid etter brakk hun nakken og vurderte å legge opp. Etter 6 måneder med nakkekrage og gjenopptrening er Ingrid bestemt på å gjøre comeback.

  TV2 Play
 • Episode 2
  , S2021:E2

  26 meter. Fra en klippe. To ganger verdensmester Emil Lybekk er ikke redd for høyder. Bli med når Emil skal forsøke å gjøre den høyeste fristil-dødsen noensinne. Slik blir man en del av «20 Club».

  TV2 Play
 • Episode 3
  , S2021:E3

  Arne Haugland er en av de aller største legendene innen dødsing. Ikke bare er han god på å dødse, han er også notorisk for å pushe seg selv og alle grenser, uansett hva han driver med. Bli kjent med mannen som viser gleden på motsatt side av frykten.

  TV2 Play
 • Episode 4
  , S2021:E4

  Truls Torp, kjent fra «Norges tøffeste», har siden han var liten filmet seg selv og kompiser når de hoppet og gjorde triks. I dag gjør han det samme, men på et høyere nivå. Hans unike stil har gjort ham til et dødse-ikon, som inspirerer unge i Norge.

  TV2 Play
 • Episode 5
  , S2021:E5

  Det sies at det tar 10 000 timer for å mestre en idrett. Hvis det er én person i dødsingen som nærmer seg, så er det Kim-André aka. Minikim. Ingen jobber hardere enn ham – hverken til vanns, til lands eller i luften.

  TV2 Play
 • Episode 6
  , S2021:E6

  Når du står på toppen av tieren spiller det ingen rolle om du er gutt eller jente. Du treffer vannet akkurat like hardt. Dødsemiljøet har fått en tilstrømming av jenter det siste året. Ingrid, Lina og Annette står i spissen for å inspirere jenter til å pushe egne grenser.

  TV2 Play
 • Episode 7
  , S2021:E7

  Blåmerker er midlertidig, men minner er for livet. Dødsing er en sport hvor det handler om å utfordre seg selv steg for steg. Noen ganger går det bra, og andre ganger går det over.

  TV2 Play
 • Episode 8
  , S2021:E8

  VM i døds, avholdes for 14. gang i Oslo og etter en lang sesong med mange skader, glede og sorg – får vi endelig svaret på hvem som blir den nye verdensmesteren i døds!

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer