Doki

Doki

Barneprogram

Kanadisk animasjonsserie. Bli med den lille hunden Doki ut på spennende reiser!

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Barneprogram, S1:E1

  Kanadisk animasjonsserie. Tapre ridder Fico. Fico spiller en tapper ridder og skryter av at han er modig nok til å kjempe mot en drage . Berta forteller ham at hun vet hvor man finner en ekte drage! Doki og vennene flyr til Komodoøya for å finne ut mer om drager. Finnes drager på ekte?

  NRK TV
 • Episode 2
  Barneprogram, S1:E2

  Kanadisk animasjonsserie. På Silkeveien. Når Anna Bell ødelegger hennes mors silkeskjerf ved et uhell, er hun fast bestemt på å fikse det. Da trenger hun silketråd, men hva er egentlig silke? Doki og vennene drar til Beijing i Kina for å finne ut av hva silke er.

  NRK TV
 • Episode 3
  Barneprogram, S1:E3

  Kanadisk animasjonsserie. Doki i omløp. Doki lærer seg å sjonglere, men når Otto avslører de nye rakettmotorene for flyet gir det Doki en unik mulighet til å finne av om han kan sjonglere, i verdensrommet? Doki og vennene reiser til den internasjonale romstasjonen for å finne det ut.

  NRK TV
 • Episode 4
  Barneprogram, S1:E4

  Kanadisk animasjonsserie. Å strekke strikken. For å gjøre strikkballen sin større trenger Fico flere gummistrikker. Kanskje kan han lage det selv, men hvor kommer egentlig gummi fra? Doki og vennene reiser til den brasilianske regnskogen for å finne det ut.

  NRK TV
 • Episode 5
  Barneprogram, S1:E5

  Kanadisk animasjonsserie. Til fjellets topp. Doki mestrer klatreveggen til Berta, og nå vil han ha større utfordringer. Han vil klatre opp på verdens høyeste fjell, Mount Everest. Doki og vennene reiser på en klatreekspedisjon, men er de godt nok forberedt?

  NRK TV
 • Episode 6
  Barneprogram, S1:E6

  Kanadisk animasjonsserie. Ficos bad. Fico trenger virkelig et bad, men han vil ikke møkke til huset til mammaen sin. Hvor kan man bade i varmt vann ute? Doki og vennene reiser til Island som er kjent for underjordisk varme og varme kilder.

  NRK TV
 • Episode 7
  Barneprogram, S1:E7

  Kanadisk animasjonsserie. Hele verdens favorittsmak. Otto går tom for vanilje mens han lager vaniljeiskrem. Han påstår at vanilje kommer fra en magisk vaniljefontene på Madagaskar. Vennene er tvilsomme, men for å finne det ut reiser de til Madagaskar.

  NRK TV
 • Episode 8
  Barneprogram, S1:E8

  Kanadisk animasjonsserie. Den spennende bukta. Berta blir fortvilet når favorittplanten hennes vokser ut av potten sin. Heldigvis får vennene et tips om hvor hun kan få en større potte. Doki og vennene drar til Fundybukta i Canada.

  NRK TV
 • Episode 9
  Barneprogram, S1:E9

  Kanadisk animasjonsserie. Ballongfestivalen. Anna Bell gir ballonger til vennene sine, men det er ikke alle ballongene som svever. Doki og vennene drar til en ballongfestival i New Mexico, USA, for å finne ut hvorfor noen ballonger svever i lufta og andre ikke.

  NRK TV
 • Episode 10
  Barneprogram, S1:E10

  Kanadisk animasjonsserie. Doki på dypet. Etter å ha hentet Otto sin fiskestang på bunnen i innsjøen lurer Doki og gjengen på om det finnes lys på dypet. For å finne det ut drar de på ekspedisjon til Middelhavet.

  NRK TV
 • Episode 11
  Barneprogram, S1:E11

  Kanadisk animasjonsserie. Akvadukten. Etter en veldig sterk lunsj lurer Doki og gjengen på hvordan de kan få innlagt vann i klubbhuset. De reiser til Spania for se hvordan romerne klarte å få vann langveis fra og helt til byen sin.

  NRK TV
 • Episode 12
  Barneprogram, S1:E12

  Kanadisk animasjonsserie. Ostemakerne. Det er på tide med årets ostesmørbrødkonkurranse, men Fico har spist opp den viktigste ingrediensen; ost. For å redde konkurransen må de lage ost, men hvordan lager man egentlig ost?

  NRK TV
 • Episode 13
  Barneprogram, S1:E13

  Kanadisk animasjonsserie. Det store sykkelløpet. Doki og vennene har ankommet Paris, og er klare for en sykkeltur. Men hva slags sykkel er best? De bestemmer seg for å ha et sykkelløp for å kåre den beste sykkelen.

  NRK TV
 • Episode 14
  Barneprogram, S1:E14

  Kanadisk animasjonsserie. Eventyr i ørkenen. Når Otto går tom for lagringsplass på kjøkkenet foreslår Doki at de bygger et spiskammer, men de mangler planker og byggematerialer. Et mystisk tips sender dem til den gamle byen Petra i Jordan.

  NRK TV
 • Episode 15
  Barneprogram, S1:E15

  Kanadisk animasjonsserie. Det store bildet. Anna Bell sitt nye maleri blir nesten ødelagt i en vannkrig. For å finne et trygt sted for maleriene hennes reiser Doki og vennene til Lascaux i Frankrike hvor det er 17000 år gamle hulemalerier.

  NRK TV
 • Episode 16
  Barneprogram, S1:E16

  Kanadisk animasjonsserie. Pynting i høyden. Når den høye julekaken er for vinglete, drar Doki og vennene til New York, USA, for å utforske en skyskraper fra bunn til topp . De lærer om hvordan høye bygninger er bygget og bruker det de har lært på nettopp julekaken.

  NRK TV
 • Episode 17
  Barneprogram, S1:E17

  Kanadisk animasjonsserie. Nøtteknekkeren. Å se "Nøtteknekkeren" er Anna Bells favorittjuletradisjon. I år drar alle sammen for å se den i Moskva i Russland.

  NRK TV
 • Episode 18
  Barneprogram, S1:E18

  Kanadisk animasjonsserie. Nyttår på kinesisk. Når årets fyrverkerishow blir avlyst fordi det snør så mye, reiser Doki og vennene til sin venn Dandan i Kina for å oppleve nyttår på kinesisk. Det vennene ikke vet er at i Kina feirer de nyttår tre uker etter alle andre. Hvorfor?

  NRK TV
 • Episode 19
  Barneprogram, S1:E19

  Kanadisk animasjonsserie. Godt nytt år - igjen! På vei hjem fra nyttårsfeiring i Kina blir gjengen invitert til å feire nyttår i London i England. Kan man virkelig feire nyttår to ganger på under et døgn?

  NRK TV
 • Episode 20
  Barneprogram, S1:E20

  Kanadisk animasjonsserie. Takhagen. Kaniner herjer i hagen til Berta, men hvordan skal hun bli kvitt dem uten å skade de? Vennene reiser til New York i USA der de skal møte en som har samme problem, men med fugler.

  NRK TV
 • Episode 21
  Barneprogram, S1:E21

  Kanadisk animasjonsserie. Leke med leire. Favorittkruset til Fico går i stykker, men hvordan skal de klare å lage en ny uten leire? I Åatzcuaro i Mexico finnes det leire, så de reiser dit.

  NRK TV
 • Episode 22
  Barneprogram, S1:E22

  Kanadisk animasjonsserie. Finn regnbuen. En dag blir Doki og vennene litt rådville når en regnbue ikke vises etter en storm. Hva og hvordan blir egentlig en regnbue til? De får et tips og reiser til Victoria Falls i Zimbabwe for å finne det ut.

  NRK TV
 • Episode 23
  Barneprogram, S1:E23

  Kanadisk animasjonsserie. Monstermaskeraden. Doki og vennene skal ha en spøkelsesfest, men for å få den skikkelig skummel må de lære hvordan. De reiser til Hollywood i California for å møte en filmregissør som skal vise hvordan man lager skumle effekter.

  NRK TV
 • Episode 24
  Barneprogram, S1:E24

  Kanadisk animasjonsserie. Slott og monstre. Anne Bell og Doki har forskjellig mening om hva et slott er. For å finne det ut reiser alle sammen til Urquhart-slottet ved Loch Ness i Scottland.

  NRK TV
 • Episode 25
  Barneprogram, S1:E25

  Kanadisk animasjonsserie. Gulljakten. Otto er stolt av steinsamlingen sin, men for å få samlingen komplett trenger han gull. Doki og vennene reiser til Yukon i Canada for å finne gull. På leting etter en forlatt gullgruve går guttene seg vill og det blir opp til jentene å redde dem.

  NRK TV
 • Episode 26
  Barneprogram, S1:E26

  Kanadisk animasjonsserie. Vanntrøbbel. Doki og vennene er på stranden for å bygge sandslott, men det regner så mye at sandslottene blir vasket bort av alt vannet. Derfor reiser de til Saharaørkenen i Afrika som har den tørreste sanden Otto vet om.

  NRK TV
 • Episode 27
  Barneprogram, S1:E27

  Kanadisk animasjonsserie. Mystiske moai. Annabell har laget en stor og tung skulptur, men de klarer ikke å flytte den. Doki og Otto reiser derfor til Påskeøya i Stillehavet for å finne ut hvordan man med enkle maskiner kan flytte store skulpturer.

  NRK TV
 • Episode 28
  Barneprogram, S1:E28

  Kanadisk animasjonsserie. Ekspertgjemsel. Doki og vennene elsker å leke gjemsel, men ingen av dem er særlig flinke. Etter å ha fått et tips om at det i Namibia finnes eksperter i å gjemme seg, reiser Doki og vennene til Namibia.

  NRK TV
 • Episode 29
  Barneprogram, S1:E29

  Kanadisk animasjonsserie. Kanal-løpet. Doki og vennene sender papirbåter ned en bekk, men båtene blir krøllet sammen i det rennende vannet. For å finne ut hvordan de skal klare å sende papirbåtene ned bekken reiser de til Panamakanalen for å lære.

  NRK TV
 • Episode 30
  Barneprogram, S1:E30

  Kanadisk animasjonsserie. Ficos mesterverk. Fico har malt et portrett av Doki, men portrettet ser ikke ut som Doki. Kan portrettet til Fico kalles kunst da? For å finne det ut reiser vennene til et kunststudio i Berlin.

  NRK TV
 • Episode 31
  Barneprogram, S1:E31

  Kanadisk animasjonsserie. Eksperiment med egg. På en varm dag spøker Berta om at de kunne stekt et egg på fortauet. De prøver, men det går ikke. Derfor reiser de til det stedet på jorden som er nærmest solen for å prøve igjen.

  NRK TV
 • Episode 32
  Barneprogram, S1:E32

  Kanadisk animasjonsserie. Aloha bursdag. Hvert år prøver Doki og vennene å overraske Fico på bursdagen hans med en gave, men hvert år finner Fico ut hva gaven er på forhånd og spolerer overraskelsen. I år reiser de til Hawaii og planen er å holde Fico så opptatt at han ikke rekker å finne gaven.

  NRK TV
 • Episode 35
  Barneprogram, S1:E35

  Kanadisk animasjonsserie. Synge med hvaler. Doki og vennene har meldt seg frivillig til å hjelpe med en konsert for Det store barriererevet på kysten av Australia.

  NRK TV
 • Episode 36
  Barneprogram, S1:E36

  Kanadisk animasjonsserie. Nybegynnerne. Berta og Doki elsker å leke ville vesten, så de reiser til Colorado i USA der en ekte Cowgirl (kujente) gir dem muligheten til å jobbe en hel dag på en ekte ranch.

  NRK TV
 • Episode 37
  Barneprogram, S1:E37

  Kanadisk animasjonsserie. Dypfrossen Doki. Hvordan skal Doki og vennene holde klubbhuset varmere om vinteren? For å finne det ut reiser de til Nunavuti i Canada for å finne hvordan.

  NRK TV
 • Episode 38
  Barneprogram, S1:E38

  Kanadisk animasjonsserie. Under et sekkeløp klarer de nesten å velte en interessant " vase ", som har bilder av idrettsutøvere som løper, hopper og kaster på den. Otto vet at det er en gresk urne, men hva slags sport er det disse utøverne driver med? Doki og vennene reiser til Hellas for å finne ...

  NRK TV
 • Episode 39
  Barneprogram, S1:E39

  Kanadisk animasjonsserie. Krabber i veien. Unni bygger en struktur av pasta, som får dem invitert til Christmas-øya i Australia for å bidra med å bygge en krabbebro.

  NRK TV
 • Episode 40
  Barneprogram, S1:E40

  Kanadisk animasjonsserie. Fly med drager. Berta har laget en drage, men hun får den ikke opp i lufta. Hvordan får man drager til å fly? Doki og vennene reiser til en dragefestival i Hamamatsu, Japan, for å finne det ut.

  NRK TV
 • Episode 41
  Barneprogram, S1:E41

  Kanadisk animasjonsserie. Roboten er løs. Fico skulle ønske han hadde en robot til å utføre pliktene hans, derfor reiser de til Tokyo i Japan og får en omvisning på en robotfabrikk og lærer hvordan man programmerer en robot.

  NRK TV
 • Episode 42
  Barneprogram, S1:E42

  Kanadisk animasjonsserie. Jakte på lynet. Annbell ønsker å ta bilde av et lyn , men været samarbeider ikke. Doki finner ut at i Maracaibo, Venezuela, er det lyn og torden hver kveld.

  NRK TV
 • Episode 43
  Barneprogram, S1:E43

  Kanadisk animasjonsserie. Dokiland. Doki legger merke til en ny øy på et satellittkart, de reiser derfor til Nord-Atlanteren like ved Grønland der de finner en islagt øy. Eller er det noe annet?

  NRK TV
 • Episode 44
  Barneprogram, S1:E44

  Kanadisk animasjonsserie. Leteaksjonen. Otto er kjempeglad, han har fått høre om en flyplass som gir bort gamle flydeler gratis. Han tar med vennene til Metro flyplass så de kan hjelpe han med å hamstre deler.

  NRK TV
 • Episode 45
  Barneprogram, S1:E45

  Kanadisk animasjonsserie. Skattejakten. Etter å ha funnet en gammel mynt lurer Doki på om det fortsatt er skjulte skatter igjen å finne på jorden. De reiser til Egypt for å finne det ut.

  NRK TV
 • Episode 46
  Barneprogram, S1:E46

  Kanadisk animasjonsserie. Undergrunnseventyr. Doki og venne er på tur til Buenos Aires for å delta i en marionettfestival

  NRK TV
 • Episode 47
  Barneprogram, S1:E47

  Kanadisk animasjonsserie. Byttehandlerne. Etter måneder med sparing har Doki kjøpt en baseballhanske, men han har ikke nok penger igjen til en ball. Derfor reiser de til Pisac i Peru for å utforske et byttehandelsmarked.

  NRK TV
 • Episode 48
  Barneprogram, S1:E48

  Kanadisk animasjonsserie. En lys idé. Doki og vennene blir oppringt av en venn som heter Davy og som trenger hjelp til å skifte en lyspære. Hva slags lyspære trenger mer enn én person til å bytte den?

  NRK TV
 • Episode 49
  Barneprogram, S1:E49

  Kanadisk animasjonsserie. Doki og dholkien. Fico mottar en pakke fra Mumbai i India, men innholdet er feil. Fico har ikke bestilt en snakkende fugl. De reiser til India for å finne eieren og for å finne ut av hvorfor fuglen sier "Bollywood".

  NRK TV
 • Episode 50
  Barneprogram, S1:E50

  Kanadisk animasjonsserie. Trøbbel med totora. Det er innsektsesong og Doki og vennene drømmer å ha et klubbhus flytende ute på innsjøen. For å finne ut av hvordan man bygger et flytende klubbhus som også er stabilt reiser de til Titicacasjøen i Bolivia.

  NRK TV
 • Episode 51
  Barneprogram, S1:E51

  Kanadisk animasjonsserie. Hekta på karneval. Doki og vennene reiser til en karibisk øy for å lære mer om en fest som kalles karneval og som går over flere dager.

  NRK TV
 • Episode 52
  Barneprogram, S1:E52

  Kanadisk animasjonsserie. Ficos fossil. Fico prøver å lage et fossil og feiler, men hvordan lager man et fossil? For å finne det ut reiser de til Nord Dakota i USA.

  NRK TV