Reality

Eiendomsbrødrene: Kjendiser gir tilbake

Eiendomsbrødrene hjelper Hollywood-kjendiser, som ønsker å vise sin takknemlighet til personer som har hatt stor betydning i livene deres, med en helt spesiell oppussing. (Celebrity IOU)

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Reality, S2:E1

  Skuespiller Zooey Deschanel får hjelp av Jonathan og Drew Scott til å overraske bestevennen, Sarah, med en oppussing som forandrer livet hennes. Familien har det trangt etter at deres andre baby kom til verden, så Zooey og brødrene gir dem en praktisk, åpen løsning.

  Discovery+
 • Episode 2
  Reality, S2:E2

  Skuespiller Justin Hartley ønsker å gi noe tilbake til vennen, Mat, som har vært en støtte for ham gjennom tøffe tider. Justin, Jonathan og Drew forvandler Mats utdaterte bakgård til en fantastisk oase for hele familien.

  Discovery+
 • Episode 3
  Reality, S2:E3

  Skuespiller Rainn Wilson overrasker sønnens nanny, Leslie, med oppussing av hjemmet. Rainn samarbeider med Drew og Jonathan Scott om en fullstendig oppdatering, som blant annet inkluderer et nytt kjøkken.

  Discovery+
 • Episode 4
  Reality, S2:E4

  Skuespiller Allison Janney samarbeider med Jonathan og Drew Scott for å gi noe tilbake til sin assistent og nære venn gjennom 20 år, Ilana. De pusser opp kjøkken og spisestue for å skape et stilfullt og funksjonelt rom for matlaging og selskaper.

  Discovery+
 • Episode 5
  Reality, S2:E5

  Kris Jenner og døtrene Kim Kardashian West og Kendall Jenner samarbeider med Jonathan og Drew for å overraske en venn av familien som ønsker en ny start. Med brødrenes hjelp forvandler Kris, Kim og Kendall hagen hennes til en vakker oase.

  Discovery+
 • Episode 6
  Reality, S2:E6

  LeAnn Rimes’ venn, Roger, reddet livet hennes ved å bry seg da hun hadde det tungt. Nå samarbeider hun med Jonathan og Drew for å gi noe tilbake. Roger elsker å lage mat, så de gir det upraktiske kjøkkenet hans en skikkelig oppgradering.

  Discovery+
 • Episode 7
  Reality, S2:E7

  Darren Criss vil takke manager og venn Ricky, som har hjulpet ham dit han er i dag. Med hjelp fra Jonathan og Drew forvandler han garasjen til et femstjerners sted med spa-bad og utendørs kjøkken.

  Discovery+
 • Episode 8
  Reality, S2:E8

  Kevin Hart vil gjerne takke sin trener og venn, Boss, for å ha hjulpet ham gjennom en alvorlig skade. Sammen med Jonathan og Drew forvandler han deler av huset til en man cave – et stilig sted hvor Boss kan slappe av sammen med venner.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer