Elsker, elsker ikke

Vi møter svensker som har forelsket seg i en person fra et annet land. Nå planlegger partneren å flytte til Sverige for kjærlighetens skyld. Overlever kjærligheten den store forandringen og kultursjokket?

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  Det er utfordrende å være forelsket når man bor langt fra hverandre, og pandemien gjør det ikke lettere. Vi møter blant annet Tony, som har blitt pappa på avstand og Sandra som planlegger bryllup i Tanzania. I Gøteborg venter Isabella ivrig på sin André.

  Discovery+
 • Episode 2
  , S1:E2

  Sandra lander i Tanzania og får endelig klemme Isaya. Tony, faren Olle og bonusmamma Annika har videosamtaler med Cristy. Annika overveldes av følelser for lille nyfødte Melissa. Men er Tony barnets pappa?

  Discovery+
 • Episode 3
  , S1:E3

  Nicole gjør alt hun kan for å vise fram et perfekt hjem for Aoi. Tanawarn møter foreldrene til Mattias, men det er vanskelig å kommunisere. Etter to år med venting og flørting på nettet skal Micael og Rebecca endelig møtes på ekte.

  Discovery+
 • Episode 4
  , S1:E4

  Endelig treffes Micael og Rebecca for aller første gang etter at de har datet online. Hvordan trives de sammen i det virkelige livet? I Tanzania er det mye igjen å fikse og forberede før bryllupet og Sandra blir mer og mer stresset.

  Discovery+
 • Episode 5
  , S1:E5

  Hanna reiser til flyplassen for å møte Ivan, men er engstelig for om han blir nektet innreise. Sandra shopper og finner et par truser med forbløffende rumpeeffekt. Nicole og Aoi er ikke enige på kjøkkenet.

  Discovery+
 • Episode 6
  , S1:E6

  Michael og Rebecca våkner etter første natten sammen. Han vil fri, men lever han opp til forventningene? De svenske matprisene sjokkerer André og Sandra sjokkeres av et rituale. Aoi og Nicole spiser komle og krangler.

  Discovery+
 • Episode 7
  , S1:E7

  Emma fra Borås skal til Gambia og gifte seg med sin Cherno. Men de har bare omgåts i ti dager og Emmas mamma er urolig. Klarer Mattias lage en tacomiddag som er sterk nok for Tanawarn? Isabella og André besøker en spådame.

  Discovery+
 • Episode 8
  , S1:E8

  Det er spent mellom Sandra og Isaya. Sandra er ikke lenger sikker på om de faktisk skal gifte seg. Michael forbereder frieriet til Rebecca. Nicole og Aoi finner tilbake til hverandre i en polka, og Emma gjenforenes med Cherno.

  Discovery+
 • Episode 9
  , S1:E9

  Hanna og Ivan skal male om og Ivan får den store oppgaven å kjøpe farge. Tonys lengsel etter Cristy og Melissa tar på. Det er Sandras og Isayas bryllupsdag, men de er usikre på giftemålet. Isabella prøver en seanse med froskegift.

  Discovery+
 • Episode 10
  , S1:E10

  Emma og Cherno skal gifte seg i dag. Plutselig får Emma en fryktelig telefonsamtale som kan endre alt. Etter Micaels romantiske frieri til Rebecca, møter de nå en utfordring - deres vidt forskjellige oppfatninger av Gud.

  Discovery+
 • Episode 11
  , S1:E11

  Tony er spekulant på et hus, men bonusmamma Annika ser bare et oppussingsobjekt og mange bekymringer. Hanna og Ivan camper i skogen, men uten medbragt mat. Kommer de til å sulte i hjel? André og Isabellas mamma prøver å forstå seg på hverandre.

  Discovery+
 • Episode 12
  , S1:E12

  Sandra venter på at Isaya skal få turistvisum. Mattias og Tanawarn planlegger hvor barna hennes skal bo om de flytter til Sverige. Tony tar med alle papirene sine til Stockholm i håp om at den filippinske ambassaden skal få orden på dem.

  Discovery+
 • Episode 13
  , S1:E13

  Tanawarn og Mattias leter etter juletre. En salig Tanawarn leker i snøen for første gang. Cherno og Emma savner hverandre så det gjør vondt. Hanna tar en motvillig Ivan med til parterapeuten. Det er på tide å snakke om følelser.

  Discovery+
 • Episode 14
  , S1:E14

  Cherno skal treffe Emmas mamma for første gang. Emma er nervøs før møtet. Hanna og Ivan prøver å bli enige om en framtidig bolig. Tony planlegger å reise til Filippinene og fri til Cristy med en veldig betydningsfull ring.

  Discovery+
 • Episode 15
  , S1:E15

  Mattias og Tanawarn har noe å feire og går på en fin restaurant. Tanawarn benytter anledningen til å hinte om at hun vil ha en ring. Hanna og Ivan venter nervøst på beskjed om oppholdstillatelse. Brevet kommer – men hva er beskjeden?

  Discovery+
 • Episode 16
  , S1:E16

  Flere par står overfor tøffe avskjeder. Annika er nysgjerrig på hvordan Tony og Cristy holder forholdet levende over telefon. Micael og Rebecca får en trist beskjed og tvinges til å feire jul via link. Men Mattias og Tanawarn er glade – de har forlovet seg.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer