Eventyrlig jul

Underholdning

Halvor Bakke elsker jul og nå inviterer han venner og kjendiser hjem til sitt julepynta småbruk i Stavern. Sammen skal de bli bedre kjent med hverandre, dele personlige historier og ikke minst komme med gode tips i adventstida. Det blir musikalske innslag, mens Kjartan Skjelde disker opp med kulinariske lekkerbiskener.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Underholdning, S1:E1

  I kveld har Halvor invitert boksedronning Cecilia Brækhus og Torkel Gjerset fra Superoppusserne. Det blir juleverksted, Kjartans syv slag og vakker julemusikk. Cecilia overrasker Halvor med en gave han nekter å ta i mot.

  Viafree
 • Episode 2
  Underholdning, S1:E2

  I dagens episode får Halvor og Kjartan besøk av komiker Jon Niklas Rønning og musiker Marianne Sveen. Jon Niklas og Halvor har juleverksted med snekker Rune Haraldsen, mens vi blir bedre kjent med ...

  Viafree
 • Episode 3
  Underholdning, S1:E3

  Bestevenninnen Kathrine Sørland har med seg Paradise-paret Martine og Aleksander som er nye bekjentskap for både Halvor og Kjartan.

  Viafree
 • Episode 4
  Underholdning, S1:E4

  I årets siste episode får Halvor og Kjartan besøk av superøkonom Silje Sandmæl og håndball-legenden Gro Hammerseng-Edin. Det fine juletreet skal pyntes og Kjartan lager både pinnekjøtt og ribbe.

  Viafree