Reality

Ex on the Beach Sverige: Peak of Love

Sveriges heteste single søker kjærligheten. Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog og Edwin Ramwall forlater stranden og drar til Åre. Blir det kjærlighet?

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Reality, S1:E1

  Sara, Edwin, Alex og Elin vil å bli forelsket. De flytter inn i et vinterparadis hvor de venter på single som ønsker å bli kjent med dem og invitere dem på date. Det blir fnisete stemning når de finner kjærlighetsbrev.

  Discovery+
 • Episode 2
  Reality, S1:E2

  En telefon ringer og en mørk stemme imponerer Sara med et datingforslag helt etter hennes smak. Elin og Hampus oppdager at de begge har mistet noen som stod dem nær. Edwin liker Esperanza, men så dukker et kjent ansikt opp.

  Discovery+
 • Episode 3
  Reality, S1:E3

  Elin finner et nytt kjærlighetsbrev. At brevskriveren er kattemenneske, akkurat som Elin, gir plusspoeng. Alex får også brev og er ivrig etter å møte en ny jente. Edwin og Hampus finner hverandre på en fest, som blir full av følelser for Edwin.

  Discovery+
 • Episode 4
  Reality, S1:E4

  Et følelseskaos sprer seg. Sara innser at det ikke er så lett å se Alex date andre. Esperanzas sommerfugler i magen for Edwin er borte. Kan de gjenoppstå? Julen er her og plutselig høres en kjent lyd fra en gave under treet.

  Discovery+
 • Episode 5
  Reality, S1:E5

  Padden stiller Edwin og Elin overfor et vanskelig valg. Andrea vil at Edwin skal være ærlig om hva som har skjedd mellom dem, men de er uenige om sannheten. Nissen banker på – men hvem gjemmer seg bak masken? Og så vil Sara ha en date med Alex.

  Discovery+
 • Episode 6
  Reality, S1:E6

  Viktoria og Esperanza får konkurranse om Alex og Edwin, og Viktor om Sara. Det er en følelsesmessig berg- og dalbane. Folk gråter og klemmer – og har noen av de single fattet interesse for hverandre istedenfor de som er der for å date?

  Discovery+
 • Episode 7
  Reality, S1:E7

  Hampus er full av tvil. Elin ber ham med på date og forteller om sine følelser. Akkurat idet de finner tilbake til hverandre, ødelegger padden alt. Viktoria føler seg dårlig og har angst etter sin og Jonathans kosestund.

  Discovery+
 • Episode 8
  Reality, S1:E8

  Hampus, Viktor og Frank flytter ut. Nye kjærlighetsbrev dumper med en gang ned til Sara og Elin. Kvelden byr på afterski, shots, karaoke, sang og latter. Men det blir også kaos når rengjøringen i huset ikke håndteres slik Edwin ønsker.

  Discovery+
 • Episode 9
  Reality, S1:E9

  Esperanzas og Madickens følelser for Edwin kjører berg-og-dalbane. Sara blir tatt med storm av Viktor og Franks comeback, som virker villere og mer dyriske enn sist. Alex leser forventningsfullt sitt fjerde og siste kjærlighetsbrev.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer