Drama

Exit
Giada at Home

Norge

Serien er basert på virkelige hendelser fra Norges finansmiljø, og handler om mennesker som tilsynelatende har alt, men bak den perfekte fasaden er de både destruktive, samvittighetsløse og fortvilte.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Steril
  Drama, S1:E1

  Hermine er gift med Adam, hun har en stor drøm og et prosjekt, å få barn. Det er bare én hake: Adam har sterilisert seg, uten å fortelle det til sin kone.

  NRK TV
 • Episode 2 - Horer og hummer på Hankø
  Drama, S1:E2

  To horer stikker av med Williams lommebok rett før den store festen han og Celine skal holde på landstedet sitt. William nærmer seg bristepunktet når en gjest irriterer ham.

  NRK TV
 • Episode 3 - Deg eller meg
  Drama, S1:E3

  Gutta drar på sykebesøk til William, som har en stor bandasje på hodet og er skikkelig ute å kjøre. Adam synes Hermine maser for mye om den uteblivende graviditeten og ber Henrik om en uvanlig vennetjeneste.

  NRK TV
 • Episode 4 - Face off
  Drama, S1:E4

  Jeppe inviterer Henrik og William til en guttekveld med lite mat og mye drikke og dop. Henrik forteller Hermine om avtalen med Adam, og Hermine benytter straks anledningen til å hevne seg.

  NRK TV
 • Episode 5 - Hun er en hore
  Drama, S1:E5

  Adam må holde kjeft til han finner ut hvordan han skal få Hermine til å tape ansikt. Samtidig skrives William ut fra sykehuset, men Celine har andre planer enn å ta seg av en som har forsøkt å ta livet sitt.

  NRK TV
 • Episode 6 - Søte og rare gutter
  Drama, S1:E6

  Gutta er samlet til bryllup. William åpner seg for dem, og for et øyeblikk er stemningen på topp, men Hermines prat med gjestene får Adam til å fyre seg opp.

  NRK TV
 • Episode 7 - Dagen derpå
  Drama, S1:E7

  Jeppe og Adam stikker til Saint-Tropez for å rydde opp i Williams økonomiske rot, bare for å oppdage at alt er enda mer rotete enn de trodde. Henrik og William lurer en journalist som vil skrive om dem.

  NRK TV
 • Episode 8 - Det var meg
  Drama, S1:E8

  William er overlatt til seg selv av Celine, men trenger sårt at noen tar seg av ham og får firmaet hans på beina igjen. Samtidig spiller Hermine et høyt spill for å sikre et selvstendig og økonomisk godt liv for seg selv.

  NRK TV