Underholdning

Fan av Flint
Fan av Flint

Norge

I «Fan av Flint» følger vi John Arne Riises opp- og nedturer som fersk fotballtrener i norsk 3. divisjon. Med på lasset er komiker Morten Ramm - supersupporter og ekte Flint-gutt.

Sesonger og episoder

Sesong 2021
 • Sesong 2021
Sesong 2021
 • Episode 1
  Underholdning, S2021:E1

  John Arne Riise er godt i gang med sin første trenerjobb. Flint Tønsberg har aldri rykket opp fra 3. divisjon i klubbens historie. Skjer det i første sesong under Riises ledelse? Den ferske treneren henter frem en legendarisk teamtalk, men havner i klammeri allerede i sin første tellende kamp.

  TV2 Play
 • Episode 2
  Underholdning, S2021:E2

  Vi blir med supersupporter og komiker Morten Ramm inn i barndomshjemmet - et sleivspark unna Flints hjemmebane. Komikeren skal bidra til en slunken klubbkasse, men er ikke særlig god til vaffelsteking... John Arne Riises sportslige prosjekt støter på flere utfordringer.

  TV2 Play
 • Episode 3
  Underholdning, S2021:E3

  John Arne Riise og Flint sjokkåpner i ligaen, men ender opp med å bite negler mot avdelingsfavoritt Hønefoss. Morten Ramm blar i gamle fotoalbum med mamma, og er sterkt selvkritisk til egne fotballfrisyrer.

  TV2 Play
 • Episode 4
  Underholdning, S2021:E4

  I fjerde episode av Fan av Flint blir vi kjent med et par av spillerne på laget, Ramm finner en uventet look-alike og Riise henter inn forsterkninger!

  TV2 Play
 • Episode 5
  Underholdning, S2021:E5

  «Det er bra jeg er singel. Jeg tenker mye og sover lite». John Arne Riises trener-debut er i ferd med å bli et mareritt. Flint sliter i bunnen og skjebnekampen mot tabelljumbo Åssiden, blir langt mer spennende enn forventet.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer