Drama, Barneprogram

Ghost Rockers

2017 • Sesong 4, Episode 36

Belgisk dramaserie. Sesong 4. (36:52) Kløver-dronningen er. Kløver-dronningen får endelig den grusomme boken, men hva er det hun planlegger å gjøre med den? Ghost Rockers følger etter hjelperne til Kløver-kokos skjulested, og avslører hvem Kløver-dronningen er.

Sesonger og episoder

Sesong 4
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
 • Sesong 4
 • Episode 1
  Drama, Barneprogram, S4:E1

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (1:52) Svart Kløver. Det er nytt skoleår på DAM. Ghost Rockers går gjennom fanposten fra sommerferien, og finner en veldig merkelig pakke. Det er en som kaller seg Kløver-dronningen som har et spill til dem.

  NRK TV
 • Episode 2
  Drama, Barneprogram, S4:E2

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (2:52) Redd beverskinn. Ghost Rockers slipper ikke unna spillet til Kløver-dronningen. Deres første oppgave mot klokken har startet. Hva er det dronningen vil ha av dem? Hva gjør den roterende bonden på brettet? Milla har ingen planer om å spille spillet.

  NRK TV
 • Episode 3
  Drama, Barneprogram, S4:E3

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (3:52) Tikk Takk. Ghost Rockers-medlemmene får hver sin sjakkbrikke. Kløver-dronningen presser Milla, men det har motsatt effekt. Gjengen ber the Freebirds om hjelp, men er ikke optimistisk.

  NRK TV
 • Episode 4
  Drama, Barneprogram, S4:E4

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (4:52) S.R.K. Gjengen skjønner at Kløver-dronningen mener alvor. De må løse oppgaven, hvis ikke vil det skje noe med bonden på brettet.

  NRK TV
 • Episode 5
  Drama, Barneprogram, S4:E5

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (5:52) Solens skyggeside. Det kan ikke være tilfeldig: tiden er ute, bonden har forsvunnet fra brettet, og nå er Samuel borte! Gjengen gjør alt de kan for å finne ham, men da må de ta oppgaven fra Kløver-dronningen på alvor.

  NRK TV
 • Episode 6
  Drama, Barneprogram, S4:E6

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (6:52) Parvis. Samuel er tilbake og forteller en uklar historie til Milla. Ghost Rockers innser alvoret, men de kan ikke involvere politiet. I Sonneveld-samlingen skjønner Alex at dette er starten på en lang reise.

  NRK TV
 • Episode 7
  Drama, Barneprogram, S4:E7

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (7:52) Kaffe. Alex blir brått et mål for Kløver-dronningen. Samtidig skjønner Ghost Rockers, etter å ha fått en ny sang fra the Freebirds, at de må dra tilbake til Sonneveld-samlingen.

  NRK TV
 • Episode 8
  Drama, Barneprogram, S4:E8

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (8:52) Bevervits. Kjærlighetsbrev! Takket være the Freebirds har Ghost Rockers en ganske klar ide om hva Kløver-dronningen vil ha. Nå må de bare finne de rette brevene, og det er som å lete etter nåla i høystakken.

  NRK TV
 • Episode 9
  Drama, Barneprogram, S4:E9

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (9:52) Animis Errantibus. Ghost Rockers vil ta brevene med til Kløver-dronningen og håper at spillet da vil være over. Kan det være over? Det er fortsatt mange ruter igjen på brettet.

  NRK TV
 • Episode 10
  Drama, Barneprogram, S4:E10

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (10:52) Flytt frem to plasser. Kløver-dronningen er ikke ferdig med heltene våre. For å fortsette å spille spillet, må Ghost Rockers knekke koden for henne, en kode som har vært uløst i århundre. Hvordan skal de klare det med et kjærlighetsbrev og en handleliste?

  NRK TV
 • Episode 11
  Drama, Barneprogram, S4:E11

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (11:52) Kattehode. Kirsti og Jimmy drar tilbake til Valke-huset. Og akkurat når de tror de er alene der, oppdager Kirsti noe. Samtidig prøver Milla å unngå Jonas, men det er vanskelig nå som de må jobbe sammen.

  NRK TV
 • Episode 12
  Drama, Barneprogram, S4:E12

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (12:52) Stjerneklar natt. Jimmy og Kirsti prøver å komme i mål med jakten sin, men blir presset opp i et hjørne. Heldigvis får de hjelp av Freebirds-teksten til å finne et gammel, mystisk skrin. Samtidig må Alex og Jens ta farvel.

  NRK TV
 • Episode 13
  Drama, Barneprogram, S4:E13

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (13:52) Hull. Ghost Rockers begynner å studere det mystiske innholdet i skrinet. Hvordan kan det guide dem til boken? DAM har fått en ny altmuligmann: Rutger Ballinc. Alex får en dårlig start med ham, og må prøve å gjøre det godt igjen.

  NRK TV
 • Episode 14
  Drama, Barneprogram, S4:E14

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (14:52) Brenner av nysgjerrighet. Kløver-dronningen vil at alle skal delta, og øker presset. Klarer Jimmy å finne stedet der hovslageren holdt til? Alex blir overbevist om at Ballinc er den hovedmistenkte. Er det snakk om en Kløver-konge også?

  NRK TV
 • Episode 15
  Drama, Barneprogram, S4:E15

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (15:52) Flyktige kyss. Kløver-dronningen inviterer Milla til å komme til henne med boken. De andre i bandet vil ikke at Milla skal dra alene, og lager en plan for å støtte henne. Klokken tikker, og det siste Milla vil er å provosere Kløver-dronningen.

  NRK TV
 • Episode 16
  Drama, Barneprogram, S4:E16

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (16:52) Game over. Kløver-dronningen overrasker gjengen. Milla vil gjennomføre planen, men de andre i bandet syns det er for farlig.

  NRK TV
 • Episode 17
  Drama, Barneprogram, S4:E17

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (17:52) Strekke seg lenger. Ghost Rockers leter etter Milla i det forlatte lagerlokalet. Kløver-dronningen vil få tak i boken for en hver pris. Hvordan kan Ghost Rockers vinne tilbake tilliten hennes og bevise at de gjør sitt beste?

  NRK TV
 • Episode 18
  Drama, Barneprogram, S4:E18

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (18:52) Van der Noot. Etter å ha hørt den siste sangen til Freebirds er Ghost Rockers sikre på at de er på rett spor.

  NRK TV
 • Episode 19
  Drama, Barneprogram, S4:E19

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (19:52) Golden Falcon. Jana Hartman begynner på DAM, og Milla viser den nye danseren rundt på skolen. De to jentene liker hverandre med en gang.

  NRK TV
 • Episode 20
  Drama, Barneprogram, S4:E20

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (20:52) Jana. Kirsti vil be Jimmy ut, men så dukker Jana opp. Kirsti kjenner Jana fra før, og oppfører seg veldig rart. Selv om Jonas og Milla har blitt avslørt, har de ikke noe annet valg enn å dra tilbake til Golden Falcon.

  NRK TV
 • Episode 21
  Drama, Barneprogram, S4:E21

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (21:52) Ost med syltetøy. Mens Kirsti bare syns det blir verre og verre at Jana er på skolen, innser Ghost Rockers at de må være et tredje brev. Samtidig presser Kløver-dronningen hardere på, så de har ingenting å tape.

  NRK TV
 • Episode 22
  Drama, Barneprogram, S4:E22

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (22:52) Tapte drømmer. Alex nærmer seg en avsløring om hva det er Rutger Ballinc holder på med. Samtidig spør Dorte Jonas om han kan vise Seppe Valke rundt på DAM. Hva gjør Seppe på skolen? Milla og Morten prøver å få til danseoppgaven sin.

  NRK TV
 • Episode 23
  Drama, Barneprogram, S4:E23

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (23:52) Beverkode. Mens Ghost Rockers prøver å finne ut av et kart, får far og sønn Valke tak i en Freebirds-tekst. Alex fortsetter jakten på sannheten om Rutger Ballinc, og Jimmy og Kirsti oppdager at Jana oppfører seg veldig rart.

  NRK TV
 • Episode 24
  Drama, Barneprogram, S4:E24

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (24:52) Havneprat. Jimmy og Kirsti avslører Janas hemmelighet. Samtidig klarer Ghost Rockers å knekke kart-koden, men er de raskere enn far og sønn Valke? Morten og Milla tar endelig praten de har utsatt så lenge.

  NRK TV
 • Episode 25
  Drama, Barneprogram, S4:E25

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (25:52) Siste dans. Alex oppdager en ny side ved Rutger Ballinc, mens Kirsti tenker på hva hun skal gjøre med videoen av Jana. Konflikten mellom Seppe og Jonas eskalerer og Morten og Milla avslutter forholdet sitt på en vakker måte.

  NRK TV
 • Episode 26
  Drama, Barneprogram, S4:E26

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (26:52) Gullstjernen. Ghost Rockers tror de er kvitt Valkes, men er det tilfelle? Samtidig øker Kløver-dronningen presset, og Jonas er fortsatt i faresonen. Finner de boken tidsnok til å redde Jonas?

  NRK TV
 • Episode 27
  Drama, Barneprogram, S4:E27

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (27:52) Koala-beveren. Ghost Rockers finner ikke det de håpet på, og ender opp med å bli straffet for skulk av Dorte. Hvordan kan de fortsette jakten på boken? Jonas klekker ut en kløktig plan for å avsløre Kløver-dronningen. Vil planen hans lykkes?

  NRK TV
 • Episode 28
  Drama, Barneprogram, S4:E28

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (28:52) Hestefall. Mens Ghost Rockers forbereder seg på planen til Jonas, får Alex endelig vite hemmeligheten til Rutger. Gjengen gjør seg klare til å lure Kløver-dronningen i en felle.

  NRK TV
 • Episode 29
  Drama, Barneprogram, S4:E29

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (29:52) Ett skritt foran. Nå som Kløver-dronningen har kidnappet Jimmy og Jana, må Kirsti legge vekk mistanken mot Jana. De må finne boken så fort som mulig hvis de skal få Jimmy og Jana tilbake i god behold.

  NRK TV
 • Episode 30
  Drama, Barneprogram, S4:E30

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (30:52) Stort tap, stor sorg. Alex finner endelig noen han kan dele sorgen fra barndommen med. Samtidig gjør Ghost Rockers alt de kan for å få Jimmy og Jana tilbake. Kommer far og sønn Valke til å hjelpe dem eller sabotere?

  NRK TV
 • Episode 31
  Drama, Barneprogram, S4:E31

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (31:52) Fem falker. Ghost Rockers må samarbeide med Valke-familien. Endelig vet de hvor boken er, men kan de stole på forfatterens familie? Samtidig prøver Jimmy og Jana å flykte, mens Rutger hjelper Alex med eksamen.

  NRK TV
 • Episode 32
  Drama, Barneprogram, S4:E32

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (32:52) Hei lille-ulv. Ghost Rockers finner boken, men hva har Castor Valke på lur? Heldigvis har Milla en ide, men rekker hun det i tide?

  NRK TV
 • Episode 33
  Drama, Barneprogram, S4:E33

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (33:52) I ring. Ghost Rockers kommer for sent, men heldigvis klarer Jimmy og Jana å flykte. Hva skal de gjøre nå? Og midt i alt kaoset tar Kirsti tentamen og Morten mister fokus på skolen.

  NRK TV
 • Episode 34
  Drama, Barneprogram, S4:E34

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (34:52) Katt og bever. Endelig får de et livstegn fra Jimmy og Jana, og Ghost Rockers forter seg til deres unnsetning. Men Kløver-dronningen er også ute etter de to rømte fangene.

  NRK TV
 • Episode 35
  Drama, Barneprogram, S4:E35

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (35:52) Super Jana. Ghost Rockers er lykkelige for å ha fått Jimmy og Jana tilbake. Men Kirsti er oppgitt over å se hvor nære Jana og Jimmy er. Alle fem lurer på om det er lurt å gi Kløver-dronningen en så grusom bok.

  NRK TV
 • Episode 36
  Drama, Barneprogram, S4:E36

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (36:52) Kløver-dronningen er. Kløver-dronningen får endelig den grusomme boken, men hva er det hun planlegger å gjøre med den? Ghost Rockers følger etter hjelperne til Kløver-kokos skjulested, og avslører hvem Kløver-dronningen er.

  NRK TV
 • Episode 37
  Drama, Barneprogram, S4:E37

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (37:52) Dronningens trekk. Ghost Rockers tror ikke sine egne øyne når de avslører hvem Kløver-dronningen er. Plutselig blir det veldig personlig og farlig. Morten ser at faren hans oppfører seg underlig.

  NRK TV
 • Episode 38
  Drama, Barneprogram, S4:E38

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (38:52) Tjue år. Takket være hjelpen fra Freebirds skjønner Ghost Rockers at de må dra tilbake til institusjonen der Barlind satt innestengt. Samtidig gjør Eva og Jonas seg klare til konserten for John Hendrickx.

  NRK TV
 • Episode 39
  Drama, Barneprogram, S4:E39

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (39:52) Hvor er festen? Jimmy løser den nye gåten til Barlind. Milla og Alex undersøker hva Rose Hoffman har med saken å gjøre. Når de drar for å undersøke kontoret hennes, gjør de en grusom oppdagelse.

  NRK TV
 • Episode 40
  Drama, Barneprogram, S4:E40

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (40:52) Plan Z. Alex er veldig i tvil om han skal bli skuespiller. Heldigvis har Ballinc en ide som er til stor hjelp. Jimmy skjønner endelig hva formelen til Barlind betyr, men har han tid nok til å stoppe katastrofen?

  NRK TV
 • Episode 41
  Drama, Barneprogram, S4:E41

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (41:52) Begynnelsen på slutten. Ghost Rockers er imponert over Plan Z. Nå må de ligge ett skritt foran Barlind. Samtidig har Jimmy fått nok av at Kirsti plager Jana. Han presser henne til å fortelle hva som skjedde mellom dem.

  NRK TV
 • Episode 42
  Drama, Barneprogram, S4:E42

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (42:52) Kirstis hemmelighet. Kirsti forteller hemmeligheten sin til Ghost Rockers. Jimmy blir veldig skuffet når han hører hva hun har gjort. Kirsti er redd for at hun har mistet Jimmy for alltid. Samtidig oppdager heltene våre hva Barlind har planlagt for dem.

  NRK TV
 • Episode 43
  Drama, Barneprogram, S4:E43

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (43:52) Kapittel 3. Jonas blir invitert på USA-turne sammen med Eva. Men hva kommer de andre i bandet til å si? Morten lurer på flere og flere ting om den nye jobben til sin far. Samtidig blir Alex presset av Barlind til å ta et hjerteskjærende valg.

  NRK TV
 • Episode 44
  Drama, Barneprogram, S4:E44

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (44:52) Opp i høyden. Alex prøver å redde Jens, og det får alvorlige konsekvenser for drømmen hans om å bli skuespiller. Akkurat i det Milla skal fortelle Jonas at hun ikke vil at han skal dra, får hun en ubehagelig oppdagelse.

  NRK TV
 • Episode 45
  Drama, Barneprogram, S4:E45

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (45:52) Jonas + Eva = Sant. Morten oppdager hva det er faren hans holder på med. Alex kaster inn håndkleet og vil ikke ha noe mer med spillet å gjøre. De andre gjør seg klare til Barlinds fjerde angrep. Hvem blir det neste offeret?

  NRK TV
 • Episode 46
  Drama, Barneprogram, S4:E46

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (46:52) Finalebiletter. Jonas tar et valg om USA-turneen. Barlind inviterer Ghost Rockers til å spille en finalerunde. Milla er klar for kamp, men de andre i bandet er usikre på om de vil være med. Vennskapet deres kommer under sterkt press.

  NRK TV
 • Episode 47
  Drama, Barneprogram, S4:E47

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (47:52) Ingen for alle. Kirsti klarer ikke å glemme det underlige Jana sa, og bestemmer seg for å dra hjem til henne og sjekke. Milla tar et modig valg, men det virker som det bare splitter Ghost Rockers enda mer. Er dette slutten på vennskapet deres?

  NRK TV
 • Episode 48
  Drama, Barneprogram, S4:E48

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (48:52) Avslørt. Milla havner i trøbbel og frykter det verste. Jonas er i tvil om det var riktig å la Milla dra alene. Samtidig gjør Kirsti en utrolig oppdagelse på rommet til Jana.

  NRK TV
 • Episode 49
  Drama, Barneprogram, S4:E49

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (49:52) Forsøksbevere. Ghost Rockers må velge, skal de tro på Kirsti eller Jana? De bestemmer seg, men betyr det at de nå vil bli tatt til fange av Barlind, og bli forsøkskaninene hans? (OBS! Denne episoden kan være skummel!)

  NRK TV
 • Episode 50
  Drama, Barneprogram, S4:E50

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (50:52) Sov søtt Tiger. Ghost Rockers er endelig tilbake som et team, men Barlind har ingen planer om å slippe dem fri. Akkurat da heltene våre tror de kan komme seg fri, har Barlind en grusom overraskelse til dem. (OBS! Denne episoden kan være skummel!)

  NRK TV
 • Episode 51
  Drama, Barneprogram, S4:E51

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (51:52) Ute av syne. Barlind og Jana setter inn alle midler i kampen. Er Ghost Rockers sterke nok til å overleve den dødelige finalekampen? Vil Jana ta hevn over Kirsti? Er dette slutten for heltene våre?

  NRK TV
 • Episode 52
  Drama, Barneprogram, S4:E52

  Belgisk dramaserie. Sesong 4. (52:52) Fem fine raringer. Ghost Rockers er straks ferdige på DAM, men klarer de å bestå eksamen? Og hva med Alex, som gikk glipp av sin mulighet til å ta eksamen? Kommer Ghost Rockers til å få vitnemålene sine? Hva med Kirsti og Jimmy? Og drar Jonas på turne med Eva?

  NRK TV