Underholdning

Helt ærlig

I Helt ærlig får vi et unikt og personlig innblikk i livene til et knippe interessante, unge mennesker som filmer seg selv i en periode i livet. De vi skal følge denne høsten er Erlend Elias og lillebror Erik Sæter som har et helt spesielt søskenforhold og begge står i rampelyset til daglig. Vi følger også artisten Vidar Villa og kompisen Jonas Thomassen, samt det nyforlovede paret Lene Sleperud og Tonje Garvik kjent fra Farmen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Underholdning, S1:E1

  Erlend Elias sliter med å leve livet sitt etter han mistet faren sin. Lene og Tonje lever i kaos og gleder seg til å starte livet sammen i egen leilighet. Vidar og Jonas reiser til Nord-Norge på tu...

  Viafree
 • Episode 2
  Underholdning, S1:E2

  Erlend og Erik reiser nordover for å besøke graven til faren. Nå som jentene skal gifte seg er det viktig at mødrene deres blir godt kjent, og de drar derfor på en tur til Budapest sammen.

  Viafree
 • Episode 3
  Underholdning, S1:E3

  Tonje og Lene skal flytte sammen og planlegger hvordan de skal innrede den nye leiligheten. Vidar og Jonas har en full dags arbeid foran seg, problemet er bare at Jonas er lagt inn på sykehus.

  Viafree
 • Episode 4
  Underholdning, S1:E4

  Erik kommer på besøk til Erlend i bobilen med en sunn frokost som blir tatt imot med stor skepsis. Vidar og Jonas skal spille inn musikkvideo. Tonje og Lene skal gå på Pride festivalen i Oslo.

  Viafree
 • Episode 5
  Underholdning, S1:E5

  Turen til Nord-Norge går mot slutten, og Erlend har en fin, åpen prat med Erik. Vidar og Jonas har satt opp en konsert i Halden. Tonje og Lene tar endelig over sin nye leilighet.

  Viafree
 • Episode 6
  Underholdning, S1:E6

  Erik har vært i studio og spilt inn sin versjon av Erlends sang. Vidar og Jonas får se et førsteutkast av sin nyinnspilte video. Leiligheten til Tonje og Lene er endelig ferdig pusset opp.

  Viafree