High Fidelity
High Fidelity

USA

Serien "High Fidelity" er inspirert av Nick Hornbys roman og Touchstone-filmen med samme navn. I filmen spilte John Cusack hovedrollen som Rob, i serien er Rob en kvinne! Zoe Kravitz spiller Rob, den ultimate musikkelskeren som driver platebutikk, og snakker rett i kamera om sine kjærlighetsforhold gjennom tidene.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  Robs første date og hookup med kjekke Clyde, går helt galt, og Rob havner i en følelsesmessig bakevje der hun prøver å rangere de fem mest hjerteskjærende bruddene hun har opplevd fra barndomskjæresten Kevin Bannister til den perfekte matchen, Russell "Mac" McCormack.

  TV2 Sumo
 • Episode 2
  , S1:E2

  Rob lager en spilleliste til Mac for å jobbe seg gjennom bruddet, og vi får noen hint om årsaken. På konsert med Simon og Cherise møter hun musikeren Liam. En perfekt avkobling, men nyheter fra broren Cameron, får henne tilbake i sitt emosjonelle grublemodus.

  TV2 Sumo
 • Episode 3
  , S1:E3

  Rob klarer ikke å legge fra seg Camerons nyheter, og graver seg stadig dypere ned i grublehullet. Hun får trøst fra uventet hold, Liam, men hullet blir enda større etter nok en natt med ham. Rob blir klar over at hun er låst i et mønster som bare hun selv kan bryte. Hun må tilbake til fortiden!

  TV2 Sumo
 • Episode 4
  , S1:E4

  I håp om å forstå bedre hvorfor hennes forhold stadig ender med brudd, bestemmer Rob seg for å møte sine topp fem hjerteknusere. Hun starter med Kevin og Simon. Det går bra. På et party får hun derimot et rystende svar, før hun samler seg for å møte Mac.

  TV2 Sumo
 • Episode 5
  , S1:E5

  Rob føler seg klar for å gå videre til et nytt kapittel i livet, og spør sin one-night-stand Clyde om å bli med til Upper East Side for å hente en platesamling hun har fått tilbud om. Det blir en overraskende fin dag med Clyde, vennskap formes, men er det egentlig det de ønsker?

  TV2 Sumo
 • Episode 6
  , S1:E6

  Liam er tilbake fra turné, og Rob treffer ham. Bandet har gjor det bra, og Rob drømmer om det å date en musiker og være med i studio. Men, så er det Clyde. Simon avstandsforelsker seg. Cherise jakter på butikktyver, og blir inspirert til å gjøre en pitch, som ikke går som forventet.

  TV2 Sumo
 • Episode 7
  , S1:E7

  Det blir plutselig klart for Cameron hvor mye livet vil endre seg når babyen kommer, og han erklærer at han vil ha en siste, heidundrende fest. Rob blir sjokkert når hun treffer Mac der med sin forlovede. Hun ringer Clyde, som blir oppfattet som hennes kjæreste, og følelser kommer til overflaten.

  TV2 Sumo
 • Episode 8
  , S1:E8

  Det er Simons tur til å lage fem på topp-liste over sine tøffeste brudd. Vi følger ham gjennom hans datingerfaringer, og forstår bedre hvorfor han er så smånervøs i nærheten av en viss barista! Klarer han å finne en avklaring som kan føre ham videre?

  TV2 Sumo
 • Episode 9
  , S1:E9

  Rob har en rund dag som nærmer seg, og selvsagt begynner tankene å strømme på. Hva har hun egentlig fått ut av livet? Hun forteller Simon og Cherise at hun vil feire hjemme alene, men en telefon fra moren får henne til å forandre mening. Det blir en kveld på by´n og en uventet avsløring.

  TV2 Sumo
 • Episode 10
  , S1:E10

  Rob har endelig fått klarhet når det gjelder sine følelser overfor Mac. Cam og Nikkis baby kommer endeligh, noe som inspirerer Rob til å finne ut hva, eller hvem hun virkelig ønsker seg! Kan fortiden gi svar? Cherise gjør en oppdagelse.

  TV2 Sumo